Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Meestgestelde vragen

Hoeveel is mijn populariteit in een land?

Dit is te vinden op de kaart. De kaart vind je bovenaan het scherm (het vlaggetje van het land waarin je je op dat moment bevindt). Als je bij de kaart bent en een land (of een stad) aanklikt, staat er hoe populair je in dat land bent. Per keer dat je optreedt, komt er 1 procent bij. Bij 100 procent heb je dus honderd keer of vaker opgetreden in dat land (of die stad).



Waarvoor kan ik de populariteit voor gebruiken?

Soms komen in de winkel kledingstukken of kledingsets die je enkel kan kopen als je een bepaald percentage hebt in een land. 

Voorbeeld:
Bij een kledingstuk dat je wil kopen staat dat je minimaal 50 procent populariteit nodig hebt in New York. Jij hebt 33 procent populariteit in New York. Dit betekent dat je dan nog 17 keer moet optreden in New York voordat je het kledingstuk kan kopen.

Voorbeeld:
Bij een kledingstuk staat dat je 20 procent populariteit nodig hebt in Nederland. Jij hebt 80 procent populairiteit in Nederland. Je kan het kledingstuk dan direct kopen, omdat je al 20 procent of hoger hebt in Nederland.

Deze kledingstukken verschijnen af en toe en blijven niet voor altijd in de winkel.

Een paar sets blijven wel voor altijd in de winkel. Als je meer dan 50 procent populariteit hebt behaald in onderstaande landen, met uitzondering van China (daarvoor heb je 100 procent nodig), kun je onderstaande
 kledingsetjes kopen in de winkel.

 


CHINA

 

 



< Terug