Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
Happy Birthday Blue
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Meestgestelde vragen
Look veranderen en kleding kopen

Hoe pas ik mijn kleding aan?
Je kleding kan je aanpassen in je garderobe. Je garderobe is te vinden onder 'Kleding' en dan in het keuzemenu 'Garderobe'.

Hoe kom ik aan kleding?
Als je meer kleding wilt, kun je dit kopen bij de 'kledingwinkels'. Deze staan ook onder het menu kleding. Je hebt de Fashion Shop, waar twee keer per week nieuwe kleding in verschijnt en je hebt de Marktplaza, waar spelers tweedehands kleding verkopen. Verder kun je ook kleding krijgen via (LE) codes, het Rad van Fortuin, Games, de Hall of Fame en nog veel meer! Dit wijst zich vanzelf.

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij een van onze Admins.


Kleding verkopen

Hoe verkoop ik mijn kleding?
Je hebt twee mogelijkheden om je kleding te verkopen, namelijk terugverkopen aan Virtual Popstar of verkopen aan andere spelers. 

Als je kleding terugverkoopt aan het spel, krijg je 40 procent van de nieuwe prijs terug. Om kleding terug te verkopen aan het spel, klik je op onderstaand icoon. Als je je cursor over dit icoon beweegt, zie je de prijs die je krijgt voor het terugverkopen.

 

Als je kleding wil verkopen aan andere spelers, kun je zelf je prijs bepalen. Je klikt dan op onderstaand icoon. Je kan vervolgens kiezen of je het kledingstuk aan een specifiek iemand wil verkopen of in Marktplaza wil zetten. Ook kan je kiezen of je het verkoopt voor popdollar, credits of promotiepunten. Een overzicht van je verkopen + de mogelijkheid om deze te annuleren, vind je hier.



< Terug