Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
DutchStoryLover
Bedankt voor alle felicitaties!!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Meestgestelde vragen

Op VirtualPopstar hebben we verschillende functies. Voor de meeste functies kun je zelf ook solliciteren als er verkiezingen zijn! Hieronder vind je in het kort wat elke functie ongeveer inhoudt en welke badges daar bij horen.

 Deze badge staat voor Admin. De Admins zijn degene die de site runnen en het overzicht houden. Zij kunnen om deze reden ook een waarschuwing of time-out geven. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor problemen die Moderators niet op kunnen lossen. Met liefde beantwoorden zij je vragen. De huidige Admins op de site zijn Ursela, Bittersweetmemories en VP-Etjen.

 Deze badge staat voor Moderator. Moderators zijn er om orde te bewaren op de site en handhaven de regels van VirtualPopstar. Dankzij hen blijft de site een prettige plek waar iedereen welkom is. Als je een regel overtreedt, kunnen Moderators je een waarschuwing of time-out geven. Moderator zijn is een grote verantwoordelijkheid op de site en je werkt nauw samen met de Admin(s).

 Deze badge staat voor het NieuwsTeam. Het NieuwsTeam verzorgt regelmatig interessante artikelen op het Nieuws van de dag (NVDD). Zij maken daarbij een passende lay-out.

 

 Deze badge staat voor het CompetitieTeam. Het CompetitieTeam verzorgt regelmatig leuke competities op de competitie-pagina. Bij deze competities zijn leuke prijzen te winnen, zoals credits, popdollars en kledingstukken/kledingsets. Originaliteit en creativiteit zijn eigenschappen die je als een CompetitieTeam-lid moet bezitten.

 Deze badge staat voor de Designers. Designers ontwerpen de kleding voor VirtualPopstar. Deze kledingstukken en kledingsets belanden o.a. in de winkel of worden HOF-, WOF- of CR-sets. Vaak geven Designers ook leuke (LE) codes weg op het forum, deze kun je hier verzilveren.

 Deze badge staat voor het YouTubeTeam. Het YouTubeTeam maakt video's op het YouTube-kanaal van VirtualPopstar om VirtualPopstar te promoten en de spelers te vermaken. Je kan naar hun video's via de homepage (onderaan) of via de blog van het YouTubeTeam-account. Momenteel is het YouTubeTeam helaas niet actief.

 Deze badge staat voor het SocialMediaTeam. Het SocialMediaTeam promoot VirtualPopstar via de sociale media: Twitter, Facebook en Instagram. Ze delen regelmatig nieuwtjes van de site en geven twee keer per maand een LE code weg. Houd de sociale media dus goed in de gaten! Via dit topic kun je makkelijk naar de drie platformen.

 Deze badge staat voor de Bloggers. Mensen met een leuke en/of interessante blog hebben deze badge gekregen. De badge is als het ware een keurmerk: bij deze mensen vind je blogs die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. De Bloggers hebben ook de mogelijkheid om samen leuke dingen te organiseren.

 Deze badge staat voor het ForumTeam. Het ForumTeam organiseert activiteiten en is er om het forum gezellig te houden. Elke dag verschijnt er één (of meerdere) topic(s) waar spelers met elkaar in discussie kunnen gaan of spellen kunnen spelen.

 Deze badge staat voor het PromotieTeam. Het PromotieTeam is geen officieel team. Je ontvangt deze badge voor 30 dagen als iemand via jouw promotielink een account aanmaakt en het niveau Landelijkse ster behaald. Meer informatie hierover kun je hier lezen.

Al deze functies worden vrijwillig uitgevoerd door spelers van deze site. Zij voegen veel waarde toe aan de site en daarom gaan we ook respectvol met deze spelers om. Ook jij kan deel uitmaken van een team als er verkiezingen zijn. Verkiezingen worden vaak aangekondigd op de platformen van de teams, via een groepsmail of op het forum.



< Terug