Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
DutchStoryLover
Morgen is TROUWDAG!!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Meestgestelde vragen
Het ontwerpen van kleding op VirtualPopstar is een kwestie van oefening baart kunst, maar om je op weg te helpen, hebben we hier wat ontwerptips. Daarnaast vind je hier een instructie voor het uploaden van je sets.

D E S I G N T I P S

Een goed ontwerp houdt rekening met verschillende zaken. Werk je design netjes af, verdiep je in schaduwen en licht en wees vooral creatief!


D E S I G N V I D E O ' S

Mocht je graag mee willen kijken met een designer, dan kan je onderstaande video's bekijken. Je zal stap voor stap zien hoe een ontwerp tot stand komt.

Huid:
https://youtu.be/IMHgPhR2-v4

Haar:
https://youtu.be/RqGG3CNbP14

Rok:
https://youtu.be/0HmLfmuQwaU

Vest:
https://youtu.be/0xawqAee7f4

Jurk:
https://youtu.be/Fd7Do4xPs8o


Mocht je nog steeds vragen hebben of feedback willen, aarzel dan niet om een van de designers een berichtje te sturen. Ze helpen je graag!

U P L O A D E N

Als je ontworpen set voldoet aan alle regels en richtlijnen en je bent het juiste level (Landelijke ster), dan kan je je set uploaden en insturen naar VirtualPopstar. Hieronder vind je een stappenplan die het uploaden uitlegt.

1. Ga naar de uploader. Deze vind je op de kledingpagina.

2. Klik linksboven op 'Nieuw kledingstuk toevoegen'.

3. Kies wat je gaat uploaden: een los item of een set. Vul vervolgens een Set ID in (een verzamelnaam voor je set) en in het geval van een set de hoeveelheid items waar je set uit bestaat. Kies ook het juiste geslacht voor je set: man of vrouw. Klik vervolgens op 'Submit & Next'.

4. Aan de hand van de hoeveelheid items zie je links staan 'Image 1', 'Image 2', etc. Door hierop te klikken, kan je een item uploaden. Start met het uploaden van je overzichtsafbeelding: een compleet plaatje van je set. Upload daarna de andere items.

5. Door op het pennetje te klikken bij een item kan je een specifiek item bewerken en positioneren. Door op het upload-knopje te klikken, kan je het item vervangen met een ander item.



6. Door de hokjes aan te vinken, kan je meerdere items gelijktijdig zien. Verstandig is om het hokje van je overzichtsafbeelding aan te vinken als je een item wil positioneren. Zo kan je deze namelijk precies op je overzichtsafbeelding plaatsen en weet je zeker dat deze op de juiste plaats staat. Door te klikken op 'Doorzichtig' onder de avatar, worden de aangevinkte items (bijvoorbeeld de overzichtsafbeelding) transparant in drie gradaties.

7. Per item pas je de juiste basisinstellingen aan. Kies een categorie, kleur, etc.

8. Als je tijdens het uploaden wil stoppen, kan je je voortgang opslaan en later afmaken. Kies 'Opslaan en later doorgaan'. Als je alle items van basisinstellingen hebt voorzien, kan je je ontwerp indienen. Kies 'Indienen ontwerp'.

9. Als je ontwerp is ingediend, zullen de designers hier een melding van krijgen en je design keuren. Wordt je design goedgekeurd, dan komt hij direct in het kledingbeheer. Wordt je design afgekeurd, dan krijg je hier een melding van en feedback. Je hebt vervolgens een maand de tijd om je ontwerp te verbeteren en aan te passen. Daarna verdwijnt hij uit het systeem.


< Terug