Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
HeartlessSoul
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Verhaallijnen023-05-2016 10:26

 MeldenVerhaallijnen
Samen met je Luke heb je het erg gezellig misschien wel iets te gezellig. Samen ga je een keertje 's avonds uiteten omdat jullie een jaar bij elkaar waren. Je was de laatste tijd erg misselijk, maar wist niet echt waardoor het kwam. Tijden het etentje ren je weg omdat je moet overgeven en gaan jullie uiteindelijk naar huis toe. Luke was erg bezorgd over jem naar zodra hij meer met muziek bezig was kreeg hij minder tijd voor jou en uiteindelijk negeerde hij je gewoon. Hij had geen tijd meer voor je en liet je alleen. Na een aantal weken kom je erachter dat je zwanger bent, maar durft het hem niet te vertellen omdat hij al het contact met jou had verbroken

Een meisje is erg beroemd bij kinderen en heeft een optreden. Een jongen van 1D had haar al een paar keer op filmpjes gezien en zijn zusje wilde graag naar haar toe. Het meisje geeft ze dan beide backstage passen om haar te ontmoeten. De jongen vind haar best wel leuk en ze praten dan een beetje. Hij moet zelf over een paar weken weer op tour en zij ook. Hoe gaan ze dat dan oplossen? Houden ze nog contact of word het contact helemaal verbroken door de afstand?

Misschien kunnen we doen dat Ashton het opeens heel druk krijgt vanwege de tour en dat zij er dan van baalt en eigenlijk niemand om zich heen heeft. Dan gaat ze een keer naar het park toe en zoent een jongen haar opeens daarvan ziet Ashton de foto's en wil haar dan nooit meer zien. Na een tijdje als hij weer terug is van de tour is hij erachter gekomen dat ze het nooit wilde, maar hij kan haar dan niet meer vinden.

Jij bent Emily! Op het eerste gezicht ben jij verlegen en mysterieus. 
Mensen weten niet zo goed wat ze van jou moeten denken. Maar op 
de achtergrond verdwijnen doe je niet, iedereen is altijd 
geïnteresseerd in jou.

Een meisje moet tot laat werken en daarna loopt ze in het donker naar huis. Ze moet door een steegje maar toevallig staat er een groepje jongens te roken. Ze nemen haar mee en doen vieze dingen met haar. Eentje word verliefd op haar maar wilt het eigenlijk niet weten... maar als hij het meisje zoent voelt het meisje dat hij het meent. Gaat de jongen het goede pad op en bevrijd hij het meisje...of blijft hij bij zijn vrienden? 

Een meisje zit samen met een jongen in de klas. Ze hebben eigenlijk altijd ruzie. Het meisje vind hem een arrogante zak en de jongen ziet haar als een verwende b¡tch. Maar dan moeten ze samen op kamp. Ver weg van de bewoonde wereld. De hele klas zit diep in een bos en alleen de boswachter weet ervan. Maar dat is nog niet het ergste. De jongen en het meisje moeten samen in 1 tent! Word het liefde of oorlog in de tent? Moet er iemand buiten in de regen slapen? En hoe zit het met het omkleden? Ze kunnen dat moeilijk samen doen? Groeien ze dichter bij elkaar? 

Een meisje is zelfverzekerd en flirt veel met jongens. Ze zegt tegen haar vriendinnen dat ze toch nooit verliefd word. Dan gaat ze naar een feest van haar broer en er zijn natuurlijk veel jongens. haar broer hoopt dat ze haar niet erg te los gaat. Natuurlijk gaat ze flirten maar wat als ze dan verliefd word op de beste vriend van haar broer en hij op haar? Zou haar broer het erg vinden of houden ze het geheim? 

Er komt een nieuw meisje op school. En een jongen die haar leuk vindt staat niet bekend als het beste vriendje ooit. Hij zit alleen maar aan haar en doet abnormale dingen. Wat als de jongen het meisje onder druk gaat zetten om hem leuk te vinden? 


Het is zomervakantie! Een meisje en een jongen hebben voor een maand een huisje gehuurd in Spanje. De jongen en het meisje worden buren. Ze praten vaak met elkaar en zien elkaar wel zitten. Ze spreken vaak met elkaar af. Ze beginnen elkaar leuk te vinden.(Of ze krijgen een relatie? kies maar!) De maand is al snel voorbij. Ze nemen afscheid van elkaar met pijn in hun hart. Ze blijven wel contact houden via WhatsApp, facebook etc.. Het meisje verhuisd naar de stad waar de jongen woont. (Het meisje weet niet dat hij daar woont.) Het meisje gaat naar dezelfde school als de jongen, ze komen zelfs bij elkaar in de klas. Maar de jongen doet net alsof hij het meisje niet kent, want ja.. Ze is namelijk nieuw, als hij met nieuwe praat verpest hij zijn reputatie. Gelukkig heeft het meisje al snel vriendinnen. De jongen negeert haar compleet, ook op WhatsApp facebook etc. Het meisje weet niet wat er met de jongen is, waarom doet hij nou zo!? Na een tijdje praat de jongen eindelijk met een meisje... Als hij vertelt waarom hij zo deed vind het meisje hem een enorme sukkel. Een jongen uit de klas geeft een groot feest, iedereen is uitgenodigd. Als het meisje en de jongen dronken zijn zoenen ze de hele avond met elkaar. Krijgen ze (terug) een relatie of stelde die zoen niks voor 

Een paar jaar geleden heb je iets gekregen met een hele lieve knappe jongen en bent zwanger geworden op jonge leeftijd. Helaas kreeg zijn vader een nieuwe baan en moest hij voor de geboorte met zijn vader mee verhuizen. Jaren lang blijven ze met elkaar skypen maar langzaam verminderd dat contact ook. Maar op een dag wil het kindje zijn of haar vader graag ontmoeten en besluit het meisje naar haar ex toe te reizen. Alleen weet hij niets van het feit dat hij vader is... Hoe zal hij reageren? Gaan ze weer samen zijn? 


Een meisje zit in de laatste klas op het vwo. Ze is 18 jaar maar heeft al snel een probleem wanneer een jonge leraar op hun school nieuw komt en les geeft. De 2 worden verliefd op elkaar, maar hun liefde kan veel problemen brengen. Want de jongen kan ontslagen worden, en het meisje kan geschorst worden omdat een relatie tussen leraar leerling natuurlijk verboden is, maar wat als ze toch toegeven aan de liefde? 

Een meisje is model, mooi, dun, lange benen.. Een bekende jongen komt samen met haar een 'gewaagde ' shoot doen. De jongen vind haar wel zeer aantrekkelijk, maar het meisje wil het graag zakelijk houden. Maar ze moeten steeds vaker shoots doen, en hun managers sluiten zelfs een deal om een serie te starten waarin ze een relatie moeten faken. Het meisje word snel verliefd op de jongen maar de manager vindt het een slecht idee. 

Alles gaat helemaal goed in het leven van een meisje, ze is net uitgevraagd door de populairste, knapste en liefste jongen van de school - wat ook haar crush is. Ze spreken af, om uit te gaan. Natuurlijk naar een club. Maar wat als ze dronken worden en het met elkaar doen? En wat als ze zwanger is? Laat hij haar in de steek, of blijft hij toch bij haar omdat hij weet hoe het is zonder vader opgegroeid te worden? Het is jouw keuze. 

Een meisje en een jongen werden stiefbroer en zus. Hun ouders gingen met elkaar trouwen en nu woonde ze samen in 1groot huis. Ze waren beide even oud en plaagden elkaar graag. De jongen deed zich lief/ schattig voor maar was vanbinnen een badboy. Hij ging vaak uit met meisjes en belandde vervolgens met haar in bed, maar hij deed het niet gratis, hij werd namelijk betaald. Toen zijn zus erachter kwam werd ze boos en verklaarde ze haar gevoelens aan hem, de jongen wist niet wat hij moest doen omdat hij geen gevoelens voor haar had. Haar zus gaf hem geld en ze deden 'het' met elkaar, elke nacht als hun ouders niet thuis waren. Maar zou hij later dezelfde gevoelens voor haar krijgen als zij voor hem? 

Een jongen is een soldaat en moet gaan werken bij het leger. De jongen heeft ook een vriendin en zij is pas zwanger van de jongen. Maar de jongen weet het niet. Als de jongen moet gaan werken bij het leger voor 3 maanden (meer of minder.) . Gaat het meisje het zeggen of ze zwanger is of niet?Gaat ze wachten tot hij terug is? 

Meisje en jongen zijn allebei super populair, maar hebben een grote hekel aan elkaar. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en hun vrienden kunnen de vrienden van de ander ook niet uitstaan. Maar op een dag, net de dag voor de vakantie worden het meisje en de jongen perongeluk opgesloten in de school, ze krijgen steeds meer gevoelens voor elkaar, maar ze weten dat hun vrienden dat nooit goed zullen vinden, wordt haat toch liefde? Of durven ze niet aan de liefde toe te geven.. 

Een vader van een meisje heeft een eigen cruise. Ze heeft vaak contact met de mensen die op het schip verblijven en ze heeft zelf haar eigen kamer. Ze mag alles wat de klanten ook mogen. Op een dag komt er een leuke jongen met zijn gezin op de boot. Ze krijgen contact en doen van alles samen. Maar vind de vader het goed dat ze zo met de jongen omgaat en krijgen de twee wat samen of niet? 

Een jongen doet van alles wat niet mag. Roken, Drinken, Spijbelen, Smoken en hij is gewelddadig en een pester. Er komt een nieuw meisje op school. Hij en zijn vrienden pesten het meisje, maar stiekem is voelt hij iets voor het meisje. Stopt hij met pesten en gaat hij op zijn gevoel af? Of geeft het meisje geen aandacht aan hem? 

Een jongen en een meisje spelen allebei graag toneel. Ze zien elkaar als goede vrienden, net als de andere jongens en meisjes. Ze gaan met die groep op kamp. De jongen moet in het stuk met het meisje zoenen, maar op kamp zoent hij met een ander. Het meisje voelde iets voor hem, maar nu hij met een ander had gezoend nog steeds. Was dat andere meisje allemaal een tussendoortje en word het nog wat met de 2 hoofdpersonen? 

Het wordt al donker en een meisje moet naar haar huis toe. Ze gaat met de bus, en daar staat een jongen te wachten. Hij is mysterieus, en ook nog eens knap. Tenminste, dat denkt ze.. Op zijn uiterlijk is niets aan te merken, maar wat weet ze van zijn innerlijk af? Juist; helemaal niets. 
De jongen heeft wrede plannen, en probeert met haar te flirten, wat ook aardig lukt. Hij neemt haar mee naar een café die avond en ze denkt dat hij een Cola voor haar bestelt heeft, maar stiekem heeft hij alcohol bestelt. Hij maakt haar dronken, terwijl ze er zelfs helemaal niets van af weet. 
Dezelfde avond neemt hij haar mee naar zijn huis en hij probeert haar in te palmen. De volgende dag wordt ze wakker in een onbekend bed. De jongen wilt haar niet meer laten gaan en zorgt er voor dat ze slechte dingen gaat doen. Ze moet drügs voor hem halen en alles. 

Een jongen komt in contact met een meisje via het internet. Ze voelen iets voor elkaar via het internet, maar zijn nieuwschierig in elkaar naar het echt. Eerst cammen ze wat maar ze besluiten toch om een keer iets af te spreken. Dan blijkt dat ze erg dicht bij elkaar wonen. Zouden ze elkaar net zo leuk vinden in het echt als online? We shell see.. 

Een jongen en een meisje worden allebei naar een kostschool gestuurd. De ouders kunnen om een of andere reden niet meer voor de jongeren zorgen. Het is daar heel streng en de meisjes zitten gescheiden van de jongens kamers. Ze zitten samen in de klas. Uiteindelijk krijgen ze een relatie. Krijgen ze ook contact met elkaar buiten de lessen om of worden ze betrapt? 

Een meisje werk bij een restaurant, en er komt een jongen naar binnen hij besteld wat te drinken het meisje vind hem erg knap en de jongen haar ook hij begint een beetje met haar te flirten en als hij da wegmoet laat hij zijn nummer op een briefje achter, ze besluit hem uiteindelijk toch te bellen, ze spreken in de stad af en gaan wat drinken, later op de avond vraagt hij of ze een filmpje met hem thuis wilt kijken, ze zegt ja en gaat met hem mee naar huis.. 
En dan gebeurt het dat hij onaardig gaat doen en dat ze niet meer weg mag en er nog meer jongens in dat huis zijn? en nog één ander meisje waar ze beste vriendin mee word, ze krijgt klanten maar ze is koppig, en word vaak geslagen. 

Een jongen is de coach van een meisjes voetbal team. Hij is al jaren lang op een meisje verliefd, natuurlijk uit het team. Hij doet heel close bij het meisje als de training begint. Bijvoorbeeld handen in de zij en haar helpen met schieten. Het meisje merkt het en vind het erg vervelend. Ze zegt dat ze hem niet leuk vind. Maar hij doet nog steeds close. Het meisje begint hem ook leuk te vinden, maar ze durft het niet te zeggen. Wat gebeurt er verder? Gaat het meisje het vertellen en krijgen ze verkering? It's you're choice! 

Een meisje heeft al bijna 2 jaar met de populairste jongen van het eiland. Ze zijn het perfecte koppel vind iedereen. Behalve het meisje. Als er een nieuwe jongen op het eiland komt wonen veranderd hij haar hele leven. Hij komt werken bij haar op de manege en komt bij haar op school. Het meisje is totaal in de war. Ze gaan na school samen paardrijden op het strand in de duinen, de jongen vond haar vanaf het begin al leuk. De jongen weet dat het meisje hem ook leuk vind, maar dat ze haar vriendje nooit zal dumpen voor hem. De jongens krijgen flinke ruzie, en uiteindelijk krijgen ze toch wat. Maar wat als de jongen te horen krijgt dat hij het eiland weer moet verlaten en terug gaat naar zijn geboorteplaats, Californië? 

Twee beste vriendinnen houden erg van voetbal. Ze geven zich op voor een van de beste clubs van het land. Nu blijkt dat ze in het team de enige meisjes zijn, en de enige beste ook. Twee jongens zien ze wel zitten, en doen erg close bij hun. De meisjes willen geen relatie. Whats you're choice?! 

Een meisje komt nieuw werken in een kledingzaak, ze wordt ingewerkt door een jongen die daar al langer werkt. Na een week komt de baas erachter dat er geld gestolen is uit de kassa. Iedereen verdenkt meteen het nieuwe meisje, behalve de jongen; Hij denkt te weten wie het wel is en probeert dat zijn baas wijs te maken. Alleen niets werkt. Het meisje wordt ontslagen en wordt beschuldigt van diefstal. Ze voelt zich hier heel rot over en valt steeds meer af. De jongen mist haar en zoekt haar op. Als hij bij haar op bezoek komt krijgt hij vreselijk nieuws te horen van haar moeder: Het meisje ligt in het ziekenhuis vanwege anorexia.. 

Twee beste vriendinnen gaan samen op vakantie (Verzin zelf een land). Onverwachts stort het vliegtuig neer en vluchtten de piloten. Na lang zoeken vinden jij en je vriendin elkaar terug in het water. Jullie zwemmen naar het noorden en vinden een onbewoondeiland. Jullie bouwen snel een hut en de volgende dag worden jullie wakker vast aan een boom. Twee jongens ondervragen jullie, maar jullie vinden de jongens wel leuk. Wat gaat er gebeuren? It's you're choice1)Een meisje moet tot laat werken en daarna loopt ze in het donker naar huis. Ze moet door een steegje maar toevallig staat er een groepje jongens te roken. Ze nemen haar mee en doen vieze dingen met haar. Eentje word verliefd op haar maar wilt het eigenlijk niet weten... maar als hij het meisje zoent voelt het meisje dat hij het meent. Gaat de jongen het goede pad op en bevrijd hij het meisje...of blijft hij bij zijn vrienden?

meiden doen de koks opleiding en krijgen de kans om bij de kok van One Direction stage te lopen. Deze kans grijpen ze met beide handen aan helemaal als ze horen dat het voor een maand lang is. Als de jongens de meiden ontmoeten zijn de meteen verliefd. De meiden moeten eigenlijk afstand van de jongens houden vanwege hun opleiding. Wat zal er gebeuren? 

De jongens hebben er genoeg van om de hele tijd als ze weg gaan een lijf wacht mee te hebben maar voor hun veiligheid moet het wel. Daarom heeft het management 2 meiden ingehuurd, die moeten ervoor zorgen dat ze bevriend raken met de jongens en veel met hun omgaan zodat de meiden ze kunnen beschermen. Om dat te kunnen doen hebben ze een soort cursus gekregen van het management. Wat zal er gebeuren als de jongens erachter komen dat de meiden zijn ingehuurd om hun te beschermen? 

2 meiden zijn samen met hun vriendjes op het bal van hun school maar precies op de belangrijkste avond maken de jongens het uit met hun en gedragen zich echt vreselijk. De meiden voelen zich er zo vreselijk door dat ze besluiten om gewoon weg te gaan en naar een cafe in de buurt te gaan die nog open was. Als ze daar zitten barsten ze natuurlijk in tranen uit. Als ze wat rustiger zijn geworden komen er op eens 2 jongen bij hun aan tafel zitten om te vragen of alles goed gaat. Eerst kijken de meiden hun niet aan vanwege hun make-up die uitgelopen is maar door de stemmen worden ze toch nieuwschierig en tot hun verbazing zitten er 2 jongens van One direction bij hun aan tafel. Als de meiden uitleggen wat er gebeurt is bieden de jongens aan om met hun mee terug naar het bal te gaan. Ze hebben alsnog te tijd van hun leven en houden contact met de jongens. Na een maand krijgen ze wat met elkaar. Wat zal er gebeuren als de meiden erachter komen dat het een stunt was om het imago van de jongens te verbeteren?. 

Twee meiden zijn beste vriendinnen met de jongens van One Direction. De meiden waren eerst bevriend met 1 van de jongens maar doordat ze in een band kwamen kregen ze contact met al de jongens waar ze nu ook beste vrienden mee zijn. Ze zijn mee geweest naar elk concert dat de jongens maar hadden, ook gingen ze mee op elke tour. Door school konden ze deze keer niet mee op tour omdat ze in het examen jaar zaten. Door de afwezigheid van de meiden beseffen 2 jongens die de meiden het langste kennen dat ze verliefd op de meiden zijn en missen ze steeds meer. De anderen jongens maakten ze zich een beetje zorgen om de 2 en brachten de meiden op de hoogte. Na de examens besloten de meiden om de jongens maar weer op de zoeken om te kijken hoe er het was en stonden tijdens het concert in het publiek. Het was duidelijk te zien dat er iets mis was met de jongens. Wat zullen de meiden doen? 

2 meisjes zijn actrices en reizen de hele wereld rond. Ze worden gevraagd om naar Spanje te gaan. Daar gaan ze een nieuwe film opnemen. Tussen het filmen door komen ze de band One direction tegen die een gast rol doet. Ze leren elkaar beter kennen en krijgen een band. Misschien wel meer dan een gewone band? It's your choice.. 

2 Meiden zijn allebei beroemd. De ene is actrice en de andere zangeres. Maar jammer genoeg zien ze elkaar bijna nooit meer. Nu komen de Award Uitreikingen er terug aan. Ze zijn maar liefst allebei genomineerd voor 3 Awards. Maar wat nu als iemand hen voorstelt aan 1D.. 

One direction gaat een nieuwe videoclip opnemen, dit keer doen der nog wat meisjes aan mee. Ze oefenen steeds en als de videoclip klaar is een of twee van de jongens er achter gekomen dat ze de meisjes toch ook wel erg leuk vinden, ze vragen of de meisjes misschien vaker willen helpen en ze vragen ze mee uit.. Hoe gaat het verder .? 

De 1D jongens zijn verslaafd aan Meiden, drügs & ***. er gaan 2 vriendinnen heen om ze er vanaf te helpen, gaat het lukken? Dat is aan ons. =') 

Vlak voor het concert de jongens nog even naar buiten gaan voor frisse lucht ofzo en dan 2 meiden zien met hun vriendje die nogal hard handig met de meidne omgaan. De jongens zegge ner wat van en nemen de meiden mee backstage. Dan moeten ze optreden en als ze klaar zijn zien ze dat de meiden in slaap zijn gevallen, ze besluiten de meiden mee naar huis te nemen omdat ze niks van hun weten en gaan hun dan helpen ofzo 

2 meiden kennen elkaar van de lagere school maar wonen nu verder weg van elkaar, te ver om even langs te gaan. Als ze vakantie hebben besluiten ze om af te spreken met elkaar maar nemen ook hun beste vriend mee. Bij aankomst blijken de jongens elkaar heel goed te kennen, ze zitten namelijk allebei in de band One Direction. De jongens hadden elkaar wel verteld dat ze stapel gek waren op hun beste vriendin dus die dag proberen de jongens elkaar te helpen met hun beste vriendinnen een relatie te krijgen. 

De jongens hebben een optreden. De meiden zijn achtergrond danseressen en hebben een relatie met een van de jongens. Backstage zoeken ze naar de jongens, maar betrappen hen terwijl ze met een ander meisje aan het flikfooien zijn. Hun relatie gaat kapot, maar ze moeten mee op tour. De meisjes proberen de jongens zoveel mogelijk te ontwijken, terwijl de jongens willen dat het goedkomt. Ze proberen van alles, maar de meisjes willen niet luisteren. Tot het teveel word en ze beginnen te huilen, vluchten weg en de jongens zoeken naar hen. Maar of het goed komt? 

De jongens van One Direction ontmoeten 2 meiden tijdens een meet en greet. 2 jongens van de band zijn meteen verliefd op de meiden en geven hun telefoon nummer. In de loopt van de tijd spreken ze steeds vaker af wanneer ze tijd hebben. Alleen de meiden hebben een geheim, wat zal er gebeuren als de jongens daar achter komen?. 

De meiden zijn zusjes van 2 van de band en al een relatie hebben gehad met een jongen uit de band maar zijn uit elkaar gegaan door een ruzie, verzin zelf maar wat de oorzaak daar van was. Nu een jaar later gaan de meiden mee op tour en beseffen de jongens dat ze toch nog iets voelen voor de meiden. De jongens willen er alles aan doen om de meiden terug te krijgen maar zullen de meiden hun terug willen en wat vinden hun broers daarvan. 

Twee meiden zijn heel erg bekend als songwriters, niet alleen om de liedjes die ze schrijven voor de beroemdheden die hun in huren maar ook om hun methoden. Om een liedje te schrijven willen ze namelijk een maand met de beroemdheid mee gaan om echt te weten hoe hun leven is en hoe de persoon is om het liedje nog persoonlijker te krijgen. Zo ook als One Direction de meiden inhuren voor een liedje. Zal er liefde ontstaan tussen meiden en 2 van de jongens of niet? 

De nichtjes van Paul gaan een dagje mee maar gewoon om te zien hoe het is om boduguard te zijn en ze hebben toch vakantie. De meiden vinden ze eigenlijk niet zo maar de jongens zelf daarin tegen willen de meiden beter leren kennen en doen daar ook alles aan om dat te laten gebeuren. Ookal wilde Paul dat ze de meiden met rust lieten. 

2 jongens van One direction hebben al een tijdje een vriendin in het geheim maar tijdens het afscheid nemen op het vliegveld omdat de jongens op tour gaan voor een maand worden ze samen gespot. De meiden krijgen daardoor veel haat en krijgen ze te maken met heel veel roddels. Kunnen de meiden het aan of maken ze het toch uit. 

2 meiden zijn profvoetballers en de jongens van One direction doen mee naar een voetbalwedstrijd voor het goeie doel. De meiden doen ook mee aan de wedstrijd en raken aan de praat tijdens de pauze. 

De jongens van One Direction zijn in de stad ergens wat lunchen en dan zien ze 2 meiden langs lopen die ze al best vaak bij hun concert voor aan hadden zien staan. Ze zijn de meiden leuk gaan vinden en willen hun graag beter leren kennen. Ze lopen achter de meiden aan en spreken hun aan. 

De 1D boys moeten een fotoshoot doen met wat meisjes, de opdrachten zijn alleen een beetje raar, ze moeten zoenen met de onbekende meisjes.. De jongens doen het dan toch maar en vinden het dan blijkbaar ook wel weer fijn. Ze krijgen na de fotoshoot een gesprek en meer ? 

Op het strand in de avond is een pool party, 1D besluit tijdens de vakantie die ze hebben ook heen te gaan en zien allemaal leuke meiden in bikini ze praten, dansen, drinken wat met ze en de meiden gaan mee naar hun huis.. Dat kan een leuke avond worden 

4 vrienden, 2 jongens en 2 meiden die kennen elkaar al vanaf dat ze 2 waren ofzo en zien elkaar als broers en zussen maar na een avondje stappen belanden ze bij elkaar in bed. De volgende morgen als ze wakker worden weten ze niks meer van de avond er voor maar merken ze wel dat ze meer gevoelens voor elkaar hebben dan vriendschap. 

2 meiden die op straat leven en ook echt uit vuilnis bakken eten en er heel vies uit zien. Dan lopen ze in een staart waar rijke mensen wonen omdat ze daar vaak gewoon heel veel weg gooien als het nog goed is. Ze zijn al bevriend met elkaar en hebben eigenlijk alleen elkaar. Dan besluiten ze om een tuin in de gaan maar daar worden ze gesnapt door 2 jongens die in het huis wonen en de jongens besluiten de meiden mee naar binnen te vragen voor een maaltijd. Dan besluiten de jongens om ze te helpen en hun ouders en familie te zoeken. 

Misschien 2 meiden die heel goed instrumenten kunnen bespelen en daar ook filmpjes van op youtube zetten. De band ziet dan die filmpjes en dan stelt paul voor dat ze eens samen optreden. De jongens vragen de meiden ook om hun les te gaan geven aan de jongens waardoor ze veel tijd met elkaar doorbrengenen er iets bloeit tussen hun? 

Misschien dat 2 meiden mee doen aan een danswedstrijd op tv en dat de jongens dat dan zien en hun heel graag in hun video clip willen 

Dat de jongens ergens uit eten gaan en daar een beetje flirten met de serveersters. Bij vertrek vergeten ze dat spullen mee te nemen en gaan de meiden hun achter na. Er zijn fotograven die er foto's van maken als ze de meiden een knuffel geven als bedankje en zetten in de bladen dat het hun vriendinnen zijn. Als de manager van de jongens het ziet dwingt hij hun om echt verkering te nemen met de meiden. 

2 meiden een beetje nërdtypes, ze pakken liever een goed boek dan dat ze naar muziek luisteren of tv kijken. Ze lopen door de stad en botsen tegen 2 jongens van One direction aan. De jongens zijn op slag verliefd op de meiden en raken aan de praat. De meiden herkennen de jongens ook totaal niet en vinden ze eignelijk wel leuk. Ze spreken af en krijgen na een paar dates een relatie. De meiden komen er na een paar maanden achter dat ze beroemd zijn, komt het nog goed? 

Dat de jongens voor de grap op een site gaan waar je mensen kan ontmoeten en daar allebeei een meisje ontmoeten. Waar ze dan steeds meer contact mee hebben en heel goed mee kunnen vinden en na een paar maanden elkaar ontmoeten in het echt. 

Welkom als nieuw lid van de crew, de crew die alles voor one direction doet en regelt. Het zijn stuk voor stuk erg lieve jongens, die bandleden, zo doen ze zich toch voor. Maar als je langer meedraait als lid van de crew weet je dat de jongens erg handtastelijk zijn. Sommigen ervaren dit als iets fijn, anderen ervaren dit als aanstootgevend én fout gedrag. Maar hoe dan ook: niemand mag er iets over vertellen aan de buitenwereld.. Maar wel aan onze nieuwe meid in de groep. Al vanaf de eerste dag wordt zij gewaarschuwd, maar ook verteld hoe fijn het soms is. Hoe "goed" de jongens wel niet waren. De nieuweling weet niet echt wat ze ervan moet denken en laat alles maar op zich afkomen. Als een van de jongens haar ook begint aan te raken; wat gebeurt er dan ? Geeft ze zich eraan toe ? Of weert ze die avances af ? 

2 meiden zijn de beste vriendinnen van 2 jongens van de band en hebben een gala waar ze nog niemand voor hebben als date. De jongens hadden aangeboden om mee te gaan als date maar dat wilden ze niet omdat ze dacht dat de jongens het uit medelijden deden. De jongens hebben een plan bedacht, ze gaan zich inschrijven voor de school en komen zo bij hun in de klas maar dan wel vermomd want anders zouden ze heel aandacht trekken dus besluiten ze als hun karakters in Best song ever te gaan. Ze worden vrienden met de meiden en gaan met hun naar het bal maar hoe zullen de meiden reageren als de jongens als zich zelf naar het bal komen? 

2 meiden zijn zusjes van jongens uit de band, maar hebben ook een friends with benefits relatie met een andere jongen van de band. Het is al een tijdje aan de gang en tot nu toe hebben ze het geheim weten te houden. Als de meiden ook mee gaan op de tour verbieden de broers hun zusjes om verliefd te worden op iemand van de band of iets met ze te doen. De meiden beloven dat ze zich zullen gedragen maar gaan toch door met waar ze mee bezig waren. Zullen ze het geheim kunnen houden op tour of komen de broers er toch achter? 

Best song ever. 
De jongens hebben een afspraak bij de product die hun volgende clip gaat regisseren maar omdat het nog niet zeker is dat het doorgaat wil de producent er alles aan doen om hun te over tuigen want het alles zou mogelijk worden na een samenwerking met de band. De producent heeft 2 dochter van ongeveer dezelfde leeftijd als de jongens. De dochters gaan helpen met de clip om die tot leven te laten komen. 2 van de jongens zijn meteen weg van de meiden maar wat vinden de meiden er zelf van?

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Verhaallijnen van HeartlessSoul .
Bericht plaatsen