Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
Amity
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
TEST025-06-2014 19:00
Looks320-06-2014 20:06
My top 8 MUSIC1013-06-2014 14:59
Mededeling c:1112-06-2014 17:53
#TUTORIAL; Profiel in PhotoFiltre!803-06-2014 19:28
Hoe moet je coderen?003-06-2014 19:08
Pou!824-05-2014 10:30
Super G!321-05-2014 13:59
Gwen's Nt brief614-05-2014 20:05
Blog competitie!2108-05-2014 15:25
Florence + The Machine207-05-2014 19:41
DIY; Kranten nagels maken!205-05-2014 20:52
Functie interview #3 - ANKE103-05-2014 19:05
Functie interview #2 - MYLIMASIS003-05-2014 18:23
Functie interview #1 - CAT103-05-2014 18:08
Poll: Gwen 4 Nt?

 MeldenGwen's Nt brief
Hi, welkom bij de sollicitatie van BreakingNews voor een stage bij het NieuwsTeam van Virtual Popstar. Ik was zo benieuwd wat nou hetgene dat nieuw was en bij het Nt zou komen zou zijn .. Ik hoopte zo op verkiezingen, maar onze Rochel had er weer eens bij gezet dat het sowieso geen verkiezingen waren. Ik gaf de moed meteen op, en dacht dat het gewoon een speciaal onderwerp zou zijn. De volgende dag kwam ik weer online en zag op de homepage de advertentie:
Loop stage bij het Nt! Word jij onze nieuwe stagair?
Ik was meteen helemaal hyper en klikte erop. Ik had het snel gelezen en wou meteen beginnen aan een Lay-Out, maar ik zat op de tablet dus dat ging niet. Na school ging ik meteen achter de laptop een Lay-Out in elkaar knutselen, met succes, vind ik zelf c: Dat is al een voordeel, toch? Dat was misschien niet nodig, maar handig is het wel ;D Na al dat gelul gaan me maar beginnen met de o zo gevreesde vragenlijst.

- Waarom moeten we jou
kiezen?

Waarom jullie mij zouden moeten kiezen .. Ik gun het iedereen natuurlijk, maar in deze brief ga ik jullie even smerige praatjes over mij aanpraten. :p
Ehm, ik kan Lay-Outs maken, zoals jullie zien. Ik doe dat met het programma Photofiltre Studio X. Dat heb ik net een week, dus zo'n expert ben ik nog niet >.<
Ik heb verrassend veel inspiratie de laatste weken, ik ben zelfs begonnen een boek te schrijven, maar ik denk dat het me prima lukt de tijd goed te verdelen. Ook ben ik de laatste tijd aan het bloggen, dus onderwerpen die ik daarvoor in gedachte had kan ik altijd gebruiken in een artikel van Het Nieuws Van De Dag c;

- Hoe zou jij je karakter omschrijven?
Ehm, wat nogal weird is aan mij is dat ik als het ware een knopje heb, en dat kan van het ene op het andere moment worden omgezet. Als 'ie aanstaat ben ik druk, maar het kan ook na een minuut weer voorbij zijn. Het is dus best afwisselend als je begrijpt wat ik bedoel. Ik denk altijd goed na voor ik iets zeg, ik denk veel aan anderen wat soms ten koste gaat van mezelf. Wel heb ik overal een duidelijke mening over maar als dat nodig is hou ik die voor me. Alleen als ik vind dat ik iemand echt heel slecht bezig is kan ik op dat moment bot zijn, maar de volgende dag is dat gewoon weer voorbij.

- Wat zijn jouw pluspunten? 
Ik zet het wel even op een rijtje voor jullie ♥
~ Ik kan Lay-Outs maken
~ Ik heb veel inspiratie en ben creatief
~ Ik ben bereid om een grote lap tekst te typen ;D
~ Ik zou gewoon veel doen voor het Nt. Het was altijd mijn bovenaanstaande doel op vp. Het lijkt me geweldig dat mensen iets leuks te lezen hebben. Dat kan natuurlijk ook in een blog, maar ik ben niet echt populair, dus veel mensen kunnen dat dus niet lezen/zien.

- Wat zijn jouw minpunten?
~ Ik heb een leven, ik zit niet iedere vrije minuut op internet. De laatste tijd begin ik de tijd te verdelen in plaats van iedere minuut op internet te zitten.
~ Er zijn wel bepaalde mensen die ik simpelweg niet mag, maar niet uit het Nt. Dat zou geen probleem moeten zijn hoop ik.

- Wat betekend schrijven voor jou?
Schrijven betekend heel veel voor mij. Het is een van mijn grootste hobby's, ik weet niet hoe mijn leven er zonder schrijven uit zou zien.

- Kan je goed in teamverband werken?
Ik heb het idee dat dat wel goed komt. In het echte leven heb ik niet veel contact met mensen; echter kan ik met ieder lid van het Nt dat ik een beetje ken gewoon goed opschieten, en het lijkt me bij het NieuwsTeam sowieso niet fijn om alles alleen te moeten doen.

- Wat denk jij dat het NieuwsTeam inhoudt?
Deze vraag lijkt me niet moeilijk. Ik zelf vind het NieuwsTeam niet alleen te maken hebben met leuke artikels online te kunnen zetten; ik denk ook dat het gewoon goede vrienden van elkaar zijn, en dat vriendschap een zeer grote rol speelt in het NieuwsTeam.

- Kan jij goed met kritiek omgaan?
Zeker. In het echte leven heb ik dat meer dan genoeg, dus onderhand ben ik er wel aan gewend :p Maar het is natuurlijk niet fijn als het zonder reden is, hoewel ik denk dat niemand uit het NieuwsTeam dat onterecht doet.

- Hoeveel tijd heb jij deze zomer?
Deze vraag kan ik niet helemaal beantwoorden. De laatste tijd hebben wij het niet breed; mijn vader heeft zijn ontslag gekregen en mijn moeder heeft veel reuma-klachten. Maar ondanks dat wil mijn vader toch graag op vakantie naar Frankrijk. Dat staat nog niet vast, dus dit kan ik niet zeker zeggen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik de laatste week van de vakantie een paar dagen op een ponykamp ben, en dan gaat mijn account ook even in de vakantie-modus. Echter naar Frankrijk is nog zeer onzeker, maar meestal zijn we dan weg in de eerste twee weken van de vakantie. Ik hoop dat ik hier later meer uitleg over kan geven, maar helaas weet ik zelf nu ook nog niet veel.

Dat was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en heel veel succes met kiezen! ♥♥

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Gwen's Nt brief van Amity .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Amity schreef op 22-05 15:52:
Amity schreef:
Undedected schreef:
BreakingNews schreef:
Undedected schreef:
Nah, eigenlijk niet. Ik vind het zo perfect! Ik gun jou het zo! (De andere ook natuurlijk)

DANKJE!!!

NP ;3

♥♥
Melden | Citeer
Silatunique schreef op 22-05 15:52:
Silatunique schreef:
BreakingNews schreef:
Undedected schreef:
BreakingNews schreef:
Dankje <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>'>'> Heb je nog tips?

Nah, eigenlijk niet. Ik vind het zo perfect! Ik gun jou het zo! (De andere ook natuurlijk)

DANKJE!!!

NP ;3
Melden | Citeer
Amity schreef op 22-05 15:48:
Amity schreef:
Undedected schreef:
BreakingNews schreef:
Undedected schreef:
Leuk!

Dankje <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>'> Heb je nog tips?

Nah, eigenlijk niet. Ik vind het zo perfect! Ik gun jou het zo! (De andere ook natuurlijk)

DANKJE!!!
Melden | Citeer
Silatunique schreef op 22-05 15:47:
Silatunique schreef:
BreakingNews schreef:
Undedected schreef:
Leuk!

Dankje <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'> Heb je nog tips?

Nah, eigenlijk niet. Ik vind het zo perfect! Ik gun jou het zo! (De andere ook natuurlijk)
Melden | Citeer
Amity schreef op 22-05 15:46:
Amity schreef:
Undedected schreef:
Leuk!

Dankje :) Heb je nog tips?
Melden | Citeer
Silatunique schreef op 22-05 15:46:
Silatunique schreef:
Leuk!