Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
check de competitiepagina!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
Azelf
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
BTE - ronde 2001-03-2015 17:15
BTE - ronde 1006-02-2015 19:06
GAP inzending104-01-2015 20:48
Online Party 4 - Sollicitatie 629-12-2014 11:45
Gezocht!15310-10-2013 16:26

 MeldenBTE - ronde 2



Ingrediënten:
4 kopjes water
2 kopjes grof gesneden perzik
3/4 kopje suiker
1 een kopje citroensap (ongeveer 4-6 citroenen)
1 perzik, in partjes gesneden
Munt (garnering)
Wat moet je doen:
Doe de eerste drie ingrediënten in een middelgrote pan en breng het aan de kook. Wanneer het kookt, zet je het op een lager pitje en laat je het drie minuten sudderen. Doe het mengsel daarna in een blender. Haal het middenstuk van het deksel van de blender weg (zodat stoom kan ontsnappen) en bedek de bovenkant met een schone vaatdoek. Pureer het tot het glad is. Schenk het mengel daarna in een grote kom en laat het minstens drie uur in de koelkast staan. Duw de perzikenmix door een zeef in een grote kom, zodat alleen de vloeistof overblijft. De perziken heb je niet meer nodig, dus die kun je weggooien. Meng de vloeistof met het citroensap. Voordat je het gaat serveren, kun je een half kopje ijs aan de glazen toevoegen, zodat de limonade lekker koud is. Garneer eventueel met perzikpartjes en munt.



Bereidingstijd
: 10 minuten
Kooktijd: 5 minuten

Aantal porties (ongeveer): 2
Calorieën: 98
Vet: 0.1 g
Proteïne: 0.5 g

De film "The Grand Budapest Hotel" beschrijft de avonturen van Gustave H, een legendarische congierge van een beroemd hotel in de fictionele Rebubliek van Zubrowka tussen de eerste en twee wereldoorlogen, en Zero Moustafa, een lobby boy die zijn meest betrouwbare vriend wordt. Het is een typische Wes Anderson film; het heeft dezelfde stijl als altijd, alleen is het deze keer niet zo saai als het soms kan worden, als hij verdrinkt in zijn eigen typische kleurrijke stijl. Deze keer is het namelijk een geweldig avontuur en er is zelf een beetje verhaal in te vinden, als je erg goed kijkt.
Ralph Phiennes (Gustave H) acteert zoals je van hem zou verwachten; geweldig. Hij begrijpt zijn karakter bijzonder goed, net als zijn medespeler, Tony Revolori (Zero Moustafa). Eigenlijk doen alle acteurs het goed in deze film, precies zoals je graag ziet van de bekende namen die erin voorkomen. Niet alleen de acteurs zijn goed, ook de screenplay en dergelijke zijn goed gedaan, het is simpel, maar effectief. Deze film is zeker een aanrader, vooral voor Wes Anderson fans.


Directeur: Wes Anderson
Schrijvers: Stefan Zweig, Wes Anderson
Genre: Avontuur, comedie, drama
Duur: 100 minuten
Waardering (IMDd): 8,1/10

Reactie plaatsen

Reageer op de blog BTE - ronde 2 van Azelf .
Bericht plaatsen