Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
Graphics
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
[tut] Tweety ~ **/***210-08-2016 15:15
[tut] Fancorner reuzenrad ~ *010-08-2016 15:15
[tut] Simpel paars profiel ~ *010-08-2016 15:14
[tut] Lente blend ~ * 010-08-2016 15:12
Speciaal bericht voor mijn enige blogvolger: HOI MARIN HOE GAAT HET MET JOU OXOOXOXOXOXOXOX009-01-2015 22:01
Sinterklaas kadootje (:025-11-2013 18:31
Cadeau sinterklaas.025-11-2013 17:50
High Tea!626-05-2013 12:46
NT sollicitatie!226-05-2013 12:28

 MeldenNT sollicitatie!

Ik loop rond door de stad VirtualPopstar, want ik ga wat drinken met m’n vriendinnen.

Dan zie ik opeens een advertentie voor de lokale krant, het Nieuwsteam. Ik wil heel graag meedoen en bedenk onderweg naar de VPbar allerlei ideeën voor artikelen. Als ik mijn vriendinnen zie vertel ik heel enthousiast over de verkiezingen. Ook zij vinden dat ik mee moet doen. Terwijl we wat aan het drinken zijn zien we TaylorSwift, we kijken haar met open mond na, want zij is één van de eerst NieuwsTeam leden. Dan zien we ook Fedency lopen, zij is mijn grote voorbeeld, zij woonde ook nog maar een paar dagen hier en ze werd ook aangenomen. Ik zeg tegen mijn vriendinnen dat ik liever naar huis ga om aan mijn sollicitatie te werken en dat vinden ze goed.

Onderweg naar huis bots ik bijna tegen Katara op. ‘Oh, sorry’ stamel ik en ik loop met een rood hoofd snel verder. Onderweg naar huis bedenk ik weer dingen voor een artikel. ‘Bloemen, DIY, tekeningen, verhalen schrijven, high tea’ spookt er door mijn hoofd, maar ik weet echt niet welke ik moet kiezen.

Als ik thuis ben ga ik snel achter mijn computer zitten om artikelen te schrijven, ik kan natuurlijk niet bij Joline en SugarBear aankomen zonder goede artikelen. Maar ik weet nog steeds niet welke ik moet doen. Ik schrijf al mijn ideeën op briefjes en gooi die in een grote trommel. Ik pak er eentje uit en zie dat het de high tea is geworden. Ik ga snel op zoek naar leuke plaatjes en lettertypes en open daarna meteen photofiltre studio x. Ik maak eerst een leuke achtergrond waar lichtjes high tea dingen in voor komen en begin dan met de vakken. Als hij af is ga ik naar neotacular en ga hem coderen.

‘NINE! ETEN!’ roept mijn moeder, dus ik sla de code op en ga naar beneden om te eten. We eten patat, dus ik eet lekker veel, met daarna mijn zelf gemaakte toetje. ‘Als ik in het NT zit ga ik zeker wat zelfbedachte/zelfgemaakte recepten toevoegen’ denk ik als ik weer naar boven loop. Ik maak de tekst voor mijn artikel en ga dan slapen, tenminste, ik probeer te slapen want ik ben superzenuwachtig voor mijn sollicitatie van morgen.

Dan word ik wakker, ik spring uit mijn bed, kleed me snel aan, eet wat en ga op m’n scooter naar het NT-hoofdkwartier. Daar word ik ontvangen door Elle, de stijlvolle NTer. Ik loop rustig achter haar aan en dan kom ik in de kamer met Joline en Sugarbear.

‘Hallo Graphics, wij gaan jou zo wat vragen stellen, en die moet je eerlijk beantwoorden’ zegt Joline.
‘Zal ik doen’ zeg ik en ik hoop dat het niet al te beverig klonk.
Na een aantal vragen glimlacht Sugarbear, dus ik hoop dat ik het goed heb gedaan.
‘Dus je heet Nine, bent 16 jaar, komt elke dag wel eventjes online, kunt layouts maken en hebt geen blog’ zegt Sugarbear ter bevestiging.
Ik knik en hoor Joline vragen waarom ik in het NT wil.

‘Nou ik hou erg van schrijven, layouts maken, vind het leuk om artikelen te maken over bijvoorbeeld eten, beauty, games en tv-programmas’ zeg ik en ik denk even na. ‘Ook lijkt het NT me een leuke club, waar je behalve mensen een plezier geeft door hun te verzien van artikelen, het ook heel erg gezellig kunt hebben. Ik denk dat ik een goede aanvulling ben omdat ik toch een iets andere stijl heb qua layouts en ook wel een iets andere schrijfstijl. Ik hoop dat dit voldoende is.’

Dan komt Elle me weer ophalen, want de tijd is om, iemand anders is nu aan de beurt. ‘Succes’ fluister ik en ik loop naar buiten. Dan loop ik naar buiten, pak m’n scooter en rij naar huis.

Een paar dagen later gaat de telefoon. ‘Met Nine’ zeg ik en ik hoor ‘Hallo Nine, met TaylorSwift van het Nieuwsteam, we bellen om te zeggen dat....

De afloop bepalen jullie! xoxo Nine

Graphics aka Nine ♥

Reactie plaatsen

Reageer op de blog NT sollicitatie! van Graphics .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Graphics schreef op 26-05 14:16:
Graphics schreef:
Morphine schreef:
Marin schreef:
Wow, steengoed!


Bedankt! ♥
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 26-05 14:16:
Morphine schreef:
Marin schreef:
Wow, steengoed!