Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Profiel
HemmoPenguin
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Johannes Eckerström/AVATAR220-10-2016 15:33
Mijn ORPG ideeën 2.0010-08-2016 14:16
Mijn ORPG ideeën 1.0009-08-2016 17:18
-MOVIES- Ghostbusters702-08-2016 09:01
-ARTISTS- Mayday Parade101-08-2016 12:31
-ARTISTS- 5 Seconds Of Summer401-08-2016 11:47
-BOOKS- Wattpad128-07-2016 12:38
Over Mij!!1030-06-2016 15:52

 MeldenMijn ORPG ideeën 2.0
Hier heb ik nog een paar ORPG ideeën. Hij en Zij kan wel omgedraaid worden. Ik ben het liefste de jongen, maar om het meisje te zijn heb ik ook geen problemen mee. Ik ben in voor veranderingen.

1, Stolen.
Een meisje woont boven een juwelierszaak en er word op een nacht ingebroken. Ze pakt het geweer onder de toonbank weg en schiet op de mensen die de juwelen willen stelen, maar in plaats van de dieven te raken. Raakt ze de kast met de kostbaarste diamanten. Als haar moeder s' ochtends alles ziet blijkt dat het allemaal een hallucinatie was en dat ze het heeft laten stelen later die nacht. Er is maar 1 iemand die haar geloofd. Dat is een jongen uit haar klas, samen kunnen ze alles aan. 

2, It Hurts So Good.
Een tiener meisje zit op Hockey en heeft heel goed contact met haar 32 jaar oude coach. Op een dag word er een slaapfeestje bij de coach thuis gehouden en tijdens die nacht heeft het meisje een affaire met de coach. Vanaf die nacht is alles anders. En ze verliest al haar goede vrienden, gaat aan de drugs en de drank. En wil later zelfmoord plegen, want dat geeft haar een kik beweerd ze. Er is een iemand die haar de gehele tijd goed in de gaten heeft gehouden en haar later net voordat ze zelfmoord wilt plegen houd hij haar tegen.


3, Rockstar.
Er is een jongen die in een schoolbandje speelt. Hij wilt later beroemt worden als rockster. Maar later word hij verlieft op de bitch van de school, maar ziet dat zelf niet in. Daardoor maakt hij haar alleen maar beroemt en doet zichzelf te kort. Daardoor word zijn hele leven als rockster verprutst en moet hij helemaal opnieuw beginnen. 


4, Hot or Not.
Er is een nieuw televisie programma genaamd Hot Or Not. Elke tiener wil eraan meedoen, maar bij lange na niemand kan dat doen. Ze zoeken de mooiste en lelijkste meisjes uit de inzendingen uit. En zetten een mooie tegen een lelijke tegen elkaar, ze laten de mooiste altijd winnen. Zo verliest een meisje die heel erg onzeker is ook, daardoor wil ze niet langer leven. Maar het meisje van wie ze verloor heeft een groot geheim. Ze is een transgender en vind het dus niet eerlijk dat ze heeft gewonnen. Ze worden BFF's en laten de wereld zien dat iedereen mooi is. 

5, Killed.
Op een dag word er een meisje vermoord door twee personen, een jongen en een meisje. Het meisje is gedwongen om mee te doen aan de moord omdat ze anders gedwongen sex moest hebben met de jongen, zonder voorbehoedsmiddelen. Wat ze dus niet wilde. Later doen ze er alles aan om niet door de politie gepakt te worden. En het duurt niet lang voordat ze verlieft worden. 

6, Creep.
Er is een nieuwe jongen op school, helemaal zwart gekleed. De school noemt hem creep, maar hij blijkt hartstikke lief te zijn. Merkt een meisje uit zijn nieuwe klas. Ze gaan samen de hele school laten zien wat het is om een gotic te zijn. 

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Mijn ORPG ideeën 2.0 van HemmoPenguin .
Bericht plaatsen