Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald
Profiel
Anoniem
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Shifting realities🌿✨611-09-2021 14:00
ramadan outfits 2021✨💖614-04-2021 10:20

 MeldenShifting realities🌿✨
Na het topic dat ik een heel tijd geleden gemaakt heb dacht ik ik maak er ff een blog over om het duidelijker uit te leggen omdat iemand dat vroeg :)

Het is oke als je er niet in geloofd! Ik en een vriendin hebben best lang onderzoek hiernaar gedaan en weten zelf ook nog niet of het echt is
Het is best veel lezen en je hoeft het echt niet te lezen alleen voor de mensen die er geintreseerd in zijn!
wat is reality shiften?reality shiften is het ‘shiften’ van je ‘consciousness’, dus waar je je bewust van bent, verplaatsen van je ‘current reality’ dus deze, naar je ‘desired reality’ je gewenste reality. 

tiktok trend?
Veel mensen denken dat shifting realities bedacht was door een tiener die fan was van Harry Potter en graag in die wereld wou leven om bijvoorbeeld Draco Malfoy te daten, en toen is gekomen met methodes om ‘Reality te Shiften’, en dat op TikTok heeft geplaatst. Maar dat is dus NIET zo. Shifting realities werd een ding in 2015, op de websites Amino en Reddit. Maar het bestaat al veel langer dan dat, maar dan onder andere namen, Shifting Realities is dus een moderne term/naam voor Quantum Jumping (het verplaatsen van je bewust zijnde naar een andere reality), in 1956 werd The Monroe Project gestart, met als doel om te leren hoe bepaalde geluids patronen je bewust zijn kan ‘uitbreiden’. Ook zijn er CIA documenten uit 1983, dat over ‘The Gateway Experience’ gaat, in deze documenten staan onder andere methodes om te ‘Shiften’ tussen ‘dimensies/realities’. Het wordt ook gedaan in bepaalde religies/geloven, onder andere in het Hindoeïsme. Dus nee, het is zeker niet zomaar verzonnen door een tiener. Het wordt nog steeds onderzocht.

Multiversum 
Shiften is dus het verplaatsen van je bewustzijn naar een andere gewenste reality, dat betekent dus dat er meerdere realities bestaan, Shifters geloven dan ook in het multiversum. Wat is het multiversum eigenlijk? het multiversum is een theorie dat er naast het zichtbare universum waar we in leven nog heel veel andere universums zijn, dus nog heel veel andere realities. Shifters denken dan ook dat het er oneindig veel zijn, dus ook oneindig veel waar jij bestaat, maar dan heb je misschien wel ander haar, andere ogen en zit je nu op The Black Pearl. Is het bewezen? Nee. Is het waarschijnlijk waar? Ja. Geloven veel wetenschappers erin? Ja.

De wetenschap achter shifting
Shifting lijkt onwijs veel op The Gateway Experience, alleen is het onder een andere naam en is het concept iets anders, maar dit is de wetenschap achter The Gateway Experience: The Gateway Experience werkt door een techniek te gebruiken zogenaamd Hemi-Sync, wat ervoor zorgt dat je in een staat komt van versterkt bewustzijn. Het brein overstijgt de beperkingen van tijd en ruimte; wanneer de breingolven twee punten van complete rust raken, voor een ‘oneindig kort moment’ (infinitesimally brief instant), die energie verlaat de grenzen van tijd en ruimte en gaat naar een energie bij oneindigheid, die natuurkundigen/wetenschappers ‘The Absolute’ noemen. tussen de ‘Material’ universum (in welke mensen hun bestaan waarnemen, dus deze), en ‘The Absolute’ zijn er meerdere dimensies (realities) voor mensen die in staat zijn van versterkt bewustzijn in/naar toe te gaan. The Gateway Experience wordt gedaan door eerst je bezorgdheid en nare gedachtens los te laten, dan neuriën ze een bepaalde toon, dan herhalen ze ‘The Gateway affirmation’ tegen zichzelf, zeggen dat ze meer zijn dan alleen maar hun fysieke lichaam, en dat de uitbreiding van hun bewustzijn diep is en sterk. Dan zijn de Hemi-Sync frequenties voorgesteld and moeten ze een ‘energie balloon’ visualiseren, dat de energie door hun lichaam verbetert. Op dit punt, zou de ‘mind’ in een staat zijn van verbeterde bewust zijnde. Dit betekend dat gebaseerd op deze study Shifting Realities mogelijk is. 

Scripten
Scripten is het specificeren van de reality waar je naartoe wilt gaan, het is dus niet eentje creëren want hij bestaat dus al. Veel mensen vragen zich ook af of het slecht is om een relatie te scripten, en het antwoord is: nee, dat is zeker niet erg want je specificeert alleen maar dat je naar een reality wilt gaan waar je een relatie hebt met diegene of een krijgt. Het shiften wordt niet moeilijker als je script langer is, het is even moeilijk of makkelijk, maakt niet uit of je script nou 1 pagina is of 500.

Is Shiften veilig?
Shiften is 99% veilig, er zijn geen slechte geesten die achter je aan komen, je maakt geen deal met de duivel, je kan niet vast komen te zitten, etc. Maar ik zeg 99% omdat het kan wel slecht zijn voor je mentale gezondheid, je kan namelijk depressief worden als je terug bent omdat je bijvoorbeeld je vrienden en familie mist uit je DR (desired reality), daarom zal ik het je niet aanraden om te Shiften als vorm van ontsnapping aan deze reality, dan wordt het alleen maar slechter als je terug bent. Shift daarom alleen als het ook goed gaat in je CR (current reality), en als je gewoon nieuwe dingen wilt ontdekken, etc. Voor de rest is shifting helemaal veilig!

Shiften is niet Lucide Dromen!
Veel mensen denken dat Shiften Lucide Dromen is, bijvoorbeeld mensen die het niet geloven, en het wordt vaak door de war gehaald met lucide dromen. Maar Shiften is heel anders, als je wilt lucide dromen of aan het lucide dromen bent, ben je aan het slapen, om te dromen moet je slapen, dus om te lucide dromen moet je ook slapen. Shiften kan dus ook als je wakker bent, als je Shift kan je alles ook voelen, tijdens lucide dromen niet, als je Shift kan je niets bepalen, alleen als je het gescript hebt of je hebt het in je mentalen script, tijdens lucide dromen kan je altijd alles bepalen. Als je shift zijn de mensen echt en hebben ze ook gevoelens, als je lucide droomt zijn de mensen niet echt en hebben ze dus ook geen gevoelens. 

Is het wetenschappelijk bewezen?
Het antwoord is: nee. Het is nog niet wetenschappelijk bewezen of je echt letterlijk reality kan shiften, maar The Gateway Process, Quantum Jumping, Shifting Realities, etc. Zijn ‘backed up’ door wetenschap. Veel mensen gebruiken de CIA documenten als voorbeeld voor ‘proof’ maar dat is alleen maar een theorie. Wat het wel kan bewijzen is dat er veel meer is dan dit en dat als iets na 65 jaar niet werkte dat ze dan wel waren gestopt. Shifting Realities is echt en mogelijk, iedereen kan het doen, we weten alleen niet of je echt aan het ‘shiften’ van ‘realities’ bent of dat het gewoon in je hoofd zit, maar either way, het is mogelijk!

Zoals ik al zei we hebben hier meer als een half jaar onderzoek naar gedaan en het is oke als je er niet in geloofd!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Shifting realities🌿✨ van Anoniem.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 07-11 14:27:
ImStella schreef:
Acnologia schreef:
wil wel permanent naar een andere reality shiften
oops sorry dat ik nu pas reageer maar al zou je shiften en je maakt een script zou je wel kunnen scripen
1 jaar in de andere reality= 1 uur in deze reality dus dan zou je 6 jaar daarheen kunnen en ben je werkelijk daar 6 uur. idk of ik het nu beetje goed uitleg
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 14-09 15:00:
Cerveza schreef:
Acnologia schreef:
Yvie schreef:
Acnologia schreef:
wil wel permanent naar een andere reality shiften
hoe laat vertrekken we
het liefst nu direct en nooit meer omkijken
mood ik ga mee
Melden | Citeer
Acnolgia schreef op 14-09 01:23:
Acnolgia schreef:
Yvie schreef:
Acnologia schreef:
wil wel permanent naar een andere reality shiften
hoe laat vertrekken we

het liefst nu direct en nooit meer omkijken
Melden | Citeer
Acnolgia schreef op 13-09 23:25:
Acnolgia schreef:
wil wel permanent naar een andere reality shiften
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 13-09 20:05:
ImStella schreef:
Bluesweater schreef:
Interessant!
ahh dankjewell!
Melden | Citeer
Bluesweater schreef op 13-09 20:05:
Bluesweater schreef:
Interessant!