Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
Ladylonley
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
#horror017-10-2013 01:17
#Chapter1009-10-2013 21:22
#Poem4208-10-2013 16:11
#Poem3008-10-2013 16:10
#Poem2008-10-2013 16:10
#Poem008-10-2013 16:09
#Truestory508-10-2013 16:02

 Melden#Chapter1
Sorry voor de spellingfouten, ik heb dit verhaal geschreven toen ik 14 was.
De laatste hoofdstukken heb ik recentelijk geschreven, maar deze komen natuurlijk later pas.


Het begon allemaal toen ik nog erg jong was.

Ik schat dat ik een jaar of 9 was.
Mijn ouders maakte ruzie,ook al was ik er niet bij ik voelde het.
En als ik het voelde kreeg ik het gevoel dat mijn hart doorboren werd.
Toen ik zo jong was, was ik voor mijn gevoel al anders, anders dan de rest.
De kinderen op mijn oude basisschool lieten dat dan ook duidelijk aan mij merken.
Ik werd gepest, de reden wisten ze niet als ik het vroeg. Ik ging dan naar mijn lerares en verwachten dat er een gesprek kwam. Dat gesprek kwam er wel maar één week later begon het weer, ze scholden me uit en wachtte me naar op na school, it made me nuts.
 En door dat alles bij elkaar moest ik al op zo'n vreselijk jonge leeftijd met mensen praten.
En helaas had ik ook niks aan mijn vader..
Ik zal een voorbeeld geven waar in ik duidelijk kan maken wat voor persoon mijn vader is.
'S morgens ging de wekker naast mijn vaders bed om 7 uur, Maar in plaats van dat hij eruit kwam, kwam mama eruit. Als het half 8 was riep ze mij en mijn broertje uit bed als we er uit waren, lagen onze kleren netjes over onze stoel. Toen mijn broertje en ik onze kleren aangeschoten hadden aten we meestal een kommetje muesli en om de beurt riep iemand mijn vader die dan boos 'JAA, ik kom' terug schreeuwden.
Terwijl mijn broertje en ik onze tanden aan het poetsen waren kwam hij naar een minuut of 5 met slaperig gezicht naar benden. Dan was het meestal al kwart voor 8 en hij moest en zou om 8 uur klaar zijn omdat hij dan op tijd naar zijn werk toe kon gaan. Hij kleden zich met snelle bewegingen aan poetsten zijn tanden en dronk een kop koffie. Tegen die tijd bracht mama ons naar school en kon mijn vader op zijn dooie gemak zijn dingetjes doen. Meestal kwam er met moeite een kus van zijn lippen af om ons een fijne dag toe te wensen. Nou voor mij en mijn broertje was het al geen fijne dag meer..
Als mijn broertje en ik tussen de middag terug kwamen van school om thuis een boterham te eten, was de tafel altijd keurig gedekt en zat mama met een glimlach op haar mond op ons te wachten, tot we thuis kwamen van school.
Als we wat te drinken hadden gepakt en bezig waren een boterham te smeren begon ze een vragenkanon op ons af te vuren. Met dat bedoel ik van:  "hoe was het op school, wat heb je gedaan, heb je een leuke pauze gehad?"
 Dat was altijd even een tijdje van rust nou ja voor mij in elk geval wel.
Ik vond het heerlijk om met mama en mijn broertje over zulke vrolijke dingen te praten, het ging niet altijd over school maar ook over leuke dingen die ons alle drie erg boeide. Naar een zo'n drie kwartier stond mama op om ons weer terug naar school te brengen, soms liepen we ook hoor! In de auto swingde we met zijn drieën op mama's muziek die we alle drie mooi vonden. Toen we voor de school stonden gaven we mama een kus en gingen met een glimlach in ons hart naar school. Ze toeterde  nog een paar keer en reed door.
Toen het kwart over 15:15 was vloog ik uit mijn kleine schoolstoeltje en racete naar benden het school plein af om als eerste thuis te zijn.
Waarschijnlijk deed mijn broertje het zelfde.
Toen ik thuis kwam zat mama daar weer met haar eeuwige stralende glimlach ik zoende haar op haar wang en samen wachten we tot mijn broertje thuis kwam. Toen we eenmaal met zijn drieën waren verstreek de tijd en was het al gauw 17:00.
Rond dit tijdstip begon mama met het avond eten en soms mochten ik en mijn broertje helpen. Ik dekte bijvoorbeeld de tafel en mijn broertje pakte de appelmoes en het drinken. Rond 6 uur stond alles klaar op de tafel en konden we gaan eten. Mijn vader was meestal nog niet thuis dus begonnen we vaak al met eten terwijl we vrolijk aan het kletsen waren en de laatste restjes eten van ons bord schraapten ging de deur open en kwam mijn vader thuis.
Hij keek ons vermoeid aan en er kon met heel veel moeite een kus bij hem af en ging aan zijn eten beginnen. Ik en mijn broertje hadden onze borden en die van mama al opgeruimd en ik begon aan mijn 2 kantjes huiswerk. Als ik het niet snapten vroeg ik mijn vaders hulp alleen dan bromde hij 'Heb jij ook niet rustig kunnen eten?' en dan vertrok mijn gezicht en probeerde het ik het zelf op te lossen.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog #Chapter1 van Ladylonley .
Bericht plaatsen