Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
Lidian
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Invulverhalen109-12-2012 18:01
Zelf nagel stickers maken!506-12-2012 17:12

 MeldenInvulverhalen

Ik heb hier allemaal invulverhalen voor als je in een verveel stemming bent c:
Op de lege plekken mag je zelf woorden invullen.
Wees creatief en er komen de leukste dingen uit c;


Vanochtend werd je al wakker met _______ (pijn ergens in je lichaam). Me moeder gaf je een pilletje tegen de pijn, maar het bleek _______ (iets vies) te zijn. Je werd dus helemaal _______ (emotie) op mijn moeder! Na dat probleem ging je op _______ (je lievelings site). Maar wat bleek _______ (die zelfde site) is geld verloren en moest dus van internet worden gehaald. Toen ging je maar _______ (hobby). Maar tijdens _______ (die zelfde hobby) viel je en_______ (leuk persoon) was net aan kijken. Je gezicht werd _______ (kleur) van schaamt. Dus ging je maar naar _______ (je lievelings restaurant) om wat te snakken. Je bestelde_______ (je lievelings eten). Toen je jouw _______ (rang getal: eerste, tweede, derde enz.) hap nam stikte je erin. Iedereen zat je aan te staren en mijn hoofd werd weer _______ (die zelfde kleur). Je_______ (werkwoord) weg zonder te betalen! Een_______ (emotie) ober kwam achter me aan rennen maar je_______ (dat zelfde werkwoord) door. Eenmaal thuis had je weer die zelfde pijn. _______ (een lief persoon) kwam binnen met_______ (een lief cadeautje) voor jou! Na al die ongelukken van vandaag kon je dag niet meer stuk!



_______ (Naam bff) geeft een super pyjamafeestje met als thema _______ (kleuterprogramma) dat word dus de hele avond _______ (zelfde programma) kijken.
Op je_______ (vreemd voertuig) rijd je met een snelheid van (getal met 3 nullen) km per uur naar haar huis.
Het hele huis is versierd in de kleuren _______ (felle kleuren) en_______ (kleur die vloekt bij andere) en door het hele huis galmt de beat van _______ (carnavalskraker)
Je gilt de tekst mee en_______ (manier van begroeten) je Bff vrolijk. Ze draag een _______ (kleur kledingstuk) van _______ (beroemde designer) en jij een _______ (kledingstuk) van _______ (goedkope winkel). Je vriendin pakt snel_______ (horrorfilm waarvan je in slaap valt) uit de kast en jij pakt de _______ (kleur eten). Samen ploffen jullie op de _______ (iets om op te zitten) en starten de film. Als _______ (naam Bff) in de gordijnen _______ (manier van hangen) en jij _______ (geluid) van angst maakt. Word er aangebeld. Op dat moment gebeurt er in de film precies hetzelfde en dat beloofd niet veel goeds. Met_______ (naam bff) doe je een potje_______ (kort duf spelletje) en jij verliest. O nee, nu moet jij de deur openen. Op je _______ (diersoort) pantoffels en een _______ (keukengerei) in de hand loop je naar de deur. In je Japanse aanvalspositie doe je de deur open. Voor je ook maar iets hebt gezien begin je te _______ (geluid dat je maakt als je bang bent) niet dat het nodig was want voor de deur staat _______ (mannelijk familielid van je buurmeisje) in zijn _______ (kort kledingstuk) en hij heeft een verschrikkelijk slaaphoofd. "Kan het wat zachter?" _______ (dierengeluid) hij. Je voelt jezelf _______ (kleur) worden. "Wil je anders meekijken naar _______ (diezelfde horrorfilm)?" floep je eruit. Hij_______ (raar gebaar) en stapt naar binnen. Ineens gaat hij op zijn _______ (lichaamsdeel) zitten en haalt een _______ (kleur) bos _______ (bloemen) achter zijn rug vandaan. "Ik wil het je al langer vragen" _______ (dierengeluid) hij. "Maar dit is wel het geschikte moment. Wil je alsjeblieft met mij naar _______ (duf vermaak)?" _______ (Wat je roept als je blij bent) gil je. Deze pyjama party zal je niet snel vergeten..




_______(jij) gaat een huisdier kopen. Ze wil heel graag een _______(dier). Ze _______(werkwoord) naar de dierenwinkel en ziet_______ (een plaats) een _______ (levend wezen). _______ (die zelfde naam) rent naar _______ (dat zelfde levende wezen) en _______ (een lief gebaar) haar/hem. Dan _______ (werkwoord) ze weer door naar de dierenwinkel. _______ (die zelfde naam) _______ (werkwoord) naar binnen. Ze_______ (dat zelfde werkwoord) meteen naar de kooi met een _______ (het zelfde dier) erin. Ze pakt een_______ (kleur) _______ (dat zelfde dier). _______ (die zelfde naam) rekent af en geeft_______ (dat zelfde dier) _______ (lief gebaar). Als _______ (de zelfde naam) naar haar huis _______ (werkwoord) komt ze weer_______ (dat zelfde wezen) tegen. Ze geeft hem/haar alweer een _______ (datzelfde lieve gebaar) en besluit_______ (dat zelfde wezen) net zoals_______ (dat zelfde dier) mee naar huis te nemen. _______ (dat zelfde wezen) is erg _______ (emotie). _______ (de zelfde naam), _______ (dat zelfde dier) en _______ (dat zelfde wezen) leven nog _______ (een tijd: lang, kort enz.) en gelukkig!

Het is ______ (dag van de week) en een paar dagen geleden heb je, na veel _______ (werkwoord) en _______ (werkwoord) de stoute _______ (soort schoenen) aangetrokken; je hebt _______ (je crush) gevraagd om samen iets leuks te gaan doen. Vandaag is de _______ (bijv. naamwoord) dag. Je staat net lekker te _______ (werkwoord) onder de douche als je de deurbel hoort. Oh nee! Gelukkig doet je moeder, gekleed in _______ (raar kledingstuk) de deur open. Je hoopt dat het je crush niet is en je doucht vrolijk verder terwijl je heel hard en vals ________ (heel fout lied) zingt. Na ______ (tijdsduur) klopt je moeder op de deur: '________ (beschamend koosnaampje), ______ (je crush) zit beneden op de ________ (meubel) op je te wachten, hij/zij geniet erg van je zangtalent maar het lijkt hem/haar gezellig om je vandaag ook nog te zien en niet alleen te horen.' Je schrikt je een _______ (hoofddeksel). Oh nee, hij/zij heeft alles gehoord! Nu durf je hem/haar nooit meer onder ogen te komen! Na ___ (getal) minuten klopt er opnieuw iemand op de deur. '_______ (schattigste koosnaampje wat je ooit hebt gehoord), kom je alsjeblieft naar buiten, ik heb me zo verheugd op deze dag. Ik heb vanalles voor je geregeld, we zouden samen naar een tupperwareparty gaan en daarna romantisch gaan eten bij _______ (snackbar om de hoek). Oh en wat ziet je moeder er vandaag trouwens ______ (bijv. naamwoord)uit.' 'Oh nee', denk je, 'het is ______ (je crush).' Je durft hem/haar eigenlijk niet onder ogen te komen, maar wat hij/zij zei was zo lief dat je de deur toch van het slot afhaalt en je hoofd om het hoekje steekt. Bij de aanblik van zijn/haar prachtige ______ (lichaamsdeel) smelt je volledig. Je ______ (werkwoord) de deur open en vliegt hem/haar in zijn/haar _______ (lichaamsdeel).



Je kijkt naar de tv op__________(tv-zender) is er beauty en the nerd erop. Je kijkt in de spiegel en jij wilt ook meedoen en schrijft je om__________(tijdstip) s'middags in. Op_________(dag van de week) krijg je bericht dat je mee mag doen. En je werkt samen met__________(nerd van de klas) "Huh?? bekende naam!! die heb ik vaker gehoord". Je komt aan in___________(plek waar je auditie doet) en je ziet dat de_________(nerd  van de klas) mee doet. Je schrikt je een__________,(soort bestek) en met grote ogen keek je__________(nerd van de klas) aan. Samen met __________(nerd van de klas) moet je samen werken en hij moet veranderen in een leuk persoon. Je bent nu al__________(getal onder de 10) maanden bezig. En je ziet dat___________(nerd van de klas) steeds meer gaat lijken op___________(favo celeb.) Maar dan na__________(getal) weken lig je eruit. __________(favo celeb.) komt met een bosje__________(soort bloemen) om je te troosten. En jij denkt dat het__________(nerd van de klas) is. En gooit de__________(dezelfde bloemen) op de grond. En zegt: "oké__________!!( nerd van de klas) ik moest met je samenwerken maar verder niks en die bos__________(dezelfde bloemen)hoef ik ook niet!" Maar je had het fout, want achter je stond__________( nerd van de klas) en die vraagt wat er aan de hand is. "onee het is__________!!"(favo celeb.) Je schrikt je een__________(dier uit de dierentuin) en rent___________(emotie) naar huis en zegt:"wat kan een mens toch veranderen".

Xx Lidian


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Invulverhalen van Lidian .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 09-12 18:41:
Heart schreef:

Suomi geeft een super pyjamafeestje met als thema teletubbies dat word dus de hele avond teletubbies kijken.
Op je stofzuiger rijd je met een snelheid van 120 km per uur naar haar huis.
Het hele huis is versierd in de kleuren rood en roze en door het hele huis galmt de beat van dit is een liedje en het gaat je irriteren.
Je gilt de tekst mee en begroet je Bff vrolijk. Ze draag een roze sweater van chanel en jij een T-shirt van de wibra. Je vriendin pakt snel jaws uit de kast en jij pakt de zwarte aangebrande popcorn. Samen ploffen jullie op de bank en starten de film. Als Suomi in de gordijnen hangt als een aap en jij gilt van angst maakt. Word er aangebeld. Op dat moment gebeurt er in de film precies hetzelfde en dat beloofd niet veel goeds. Met Suomi doe je een potje boter kaas en eieren en jij verliest. O nee, nu moet jij de deur openen. Op je panda pantoffels en een mes in de hand loop je naar de deur. In je Japanse aanvalspositie doe je de deur open. Voor je ook maar iets hebt gezien begin je te gillen niet dat het nodig was want voor de deur staat James in zijn korte broek en hij heeft een verschrikkelijk slaaphoofd. "Kan het wat zachter?" knort hij. Je voelt jezelf paars worden. "Wil je anders meekijken naar Jaws" floep je eruit. Hij puft en stapt naar binnen. Ineens gaat hij op zijn knie zitten en haalt een rode bos rozen achter zijn rug vandaan. "Ik wil het je al langer vragen" knort hij. "Maar dit is wel het geschikte moment. Wil je alsjeblieft met mij naar het theater?" woehoeeeee gil je. Deze pyjama party zal je niet snel vergeten..