Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Magiclover
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Gezocht!612-02-2015 19:28
Dit wil ik even delen sorry310-11-2014 12:14
Voor de allerliefste vriendin305-10-2014 09:01
the story hows never will ends1628-09-2014 18:50

 MeldenDit wil ik even delen sorry
Alles begon met een prachtige dag ik ging naar een feestje ik kleedde me mooi  aan en  zag er netjes uit. Ik had een leuk cadeau gekocht en ik had een klein Beetje make-up op ik liep naar beneden en at me lekker vol. Toen kwam het mijn moeder zij dat ik even moest meekomen naar de voorkamer en ik rustig moest gaan zitten ik. Ging zitten en toen we rustig waren begon mijn moeder: ' Lieve Ivy en layla ik moet jullie wat vertellen papa en ik hebben besloten te gaan scheiden' krak dat was dus mijn hart die brak en ik moest nog naar dat feestje ook ' Papa en ik hebben ruzie gehad en we hadden eigenlijk al eerder heel veel ruzie achter jullie rug om ' Ik vond het heel erg dat ze me niet hadden laten weten dat ze ruzie hadden maar dus ik wou mijn vader even niet meer zien toen ik hoorde wat. Hij had gedaan dus ja Toen zijn we bij een hele goeie vriendin van mij gaan logeren en mijn moeder ging dáár ook logeren ik was heel erg verdrietig en nu op vandaag de dag nog steeds.



Voor alle mensen die dit hebben meegemaakt HET KOMT GOED je moet blij zijn dat ze niet meer bij elkaar wonen want dat word alleen nog maar meer ruzie echt geloof mij nou ik beloof het jullie met mij is het niet lang geleden gebeurt, maar het komt goed ik beloof het je!!!

Sorry dit moest ik even kwijt!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Dit wil ik even delen sorry van Magiclover .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Magiclover schreef op 10-11 20:29:
Magiclover schreef:
BlueDream schreef:
Awh. sad Het lijlt me echt heel lastig om mee te maken. Maar ben het met je eens dat het beter is dat ze dan niet meer samenwonen, denk ik. Is alleen erg wennen en moeilijk. Er staan altijd mensen voor je klaar dus dat helpt wel. <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'> <3. Is juist goed om dingen van je af te schrijven. <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'> En ik ben ervoor je, maar dat weet je al. <3

Awh thx sweetheart ik weet dat je me steunt hoe moeilijk het ook voor mij is dus ja thx sweet!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 10-11 20:27:
BlueDream schreef:
Awh. sad Het lijlt me echt heel lastig om mee te maken. Maar ben het met je eens dat het beter is dat ze dan niet meer samenwonen, denk ik. Is alleen erg wennen en moeilijk. Er staan altijd mensen voor je klaar dus dat helpt wel. :) <3. Is juist goed om dingen van je af te schrijven. ;) En ik ben ervoor je, maar dat weet je al. <3
Melden | Citeer
Magiclover schreef op 10-11 12:17:
Magiclover schreef:
Srry moest er ff uit