Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
Mellifluous
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Verhaallijnen023-05-2015 18:42

 MeldenVerhaallijnen

REALLIFE


Een meisje zit op ballet en ze droomt ervan om van haar hobby haar werk te maken. Ze danst ook voor een auditie ze wil graag dat haar moeder kwam kijken maar die moeder wist niet zeker of ze kon komen. Toch doet de moeder haar best en uit haar werk gaat ze met de auto naar die zaal waar haar dochter auditie doet. maar onderweg krijgt ze een ongeluk en is ze dood. De dochter danst de auditie maar het gaat helemaal fout en valt zelfs. Ze moet bij haar vader gaan wonen en gaat daar naar een gewone school. Ze gaat daar veel om met een buitenlands meisje en leert ook een buitenlandse jongen kennen de broer van het meisje. Hun zijn meer van de hiphop en hij leert. het. Door ballet en de hiphop te combineren gaat ze nog een auditie doen lukt het haar? en bloeit er liefde op tussen de buitenlandse jongen en het meisje?

Een meisje gaat naar huis en onderweg word ze naar een poortje meegenomen door drie jongens. Een jongen houd haar vast en vraagt haar om geld. Ze zegt dat ze niks heeft wat ook waar is. Ze nemen haar mee omdat ze haar knap vinden en dat wel goed kunnen begrijpen. maar die jongen doet het alleen maar omdat hij onder druk word gezet. hij wil dit allemaal niet. op een nacht als de andere jongens naar bed zijn gaat hij naar haar kamer en laat haar ontsnappen. omdat hij haar leuk vind. komen ze elkaar nog is tegen. En verteld jongen dan zijn gevoelens en hij het echt zit?

Je koffer is gepakt en je bent helemaal klaar om te vertrekken. Precies op dat moment hoor je de deurbel. Als een gek ren je de trap af en opent de deur. In plaats van je beste vriendin staat er een jongen voor je deur, een jongen die helemaal onder het bloed zit. Natuurlijk laat je hem gewoon binnen en helpt hem. De jongen vertelt haar wat er gebeurd is. Hij is zijn huis uitgetrapt na een ruzie met zijn huisbaas, en ja, letterlijk eruit getrapt. Zal jij hem onderdak bieden, of laat je hem op straat en ga je gewoon gezellig een weekendje weg met je beste vriendin?

Iedereen die jou ziet lopen met je kleine broertje denkt dat je een teenmom bent, maar niemand weet wat er nu echt gebeurd is. Je ouders hebben elkaar om het leven gebracht bij een erge ruzie en nu moet jij zorgen voor je broertje. Door je broertje kan je ook niet meer naar school, omdat hij veel zorg nodig heeft en je geen geld hebt voor een oppas. Als je op een dag door de stad loopt met je broertje komt er een groepje mensen van je oude school naar je toe en schelden je uit. Je negeert het maar, niemand kent je verhaal. Maar wat nu? Je hoort iemand voor je opkomen. Als je kijkt naar de jongen herken je hem gelijk, je oude beste vriend. Je gaat met hem bij kletsen en worden gelijk weer de beste vrienden zoals vroeger. Durf jij je geheim aan hem te vertellen als? En begin je hem nu leuk te vinden?

Je bent nieuw op school, en eigenlijk ook niet echt welkom op je nieuwe school. Je wordt niet gepest, maar wel buiten gesloten, en ook dat is niet fijn. Vanaf het eerste moment dat je de klas in kwam, viel de jongen in de hoek je op. Hij had iets, iets speciaals. Na 3 dagen alleen te hebben gezeten bij alles, komt hij opeens bij je zitten, uit het niets. Hij zegt ook niets, waarom dan niet? Na school loopt hij opeens mee met je naar je kluis. Als de gangen leeg zijn begint hij te praten. " Je voelt je zeker niet fijn op deze school?" Je schudt je hoofd. " Ik ook niet hoor.." Zo begon het, zo begon jullie vriendschap en misschien iets meer?

Een groep jongeren gaan op kamp met de bus. Onderweg stopt de bus en is de chauffeur weg. Ze besluiten een bos in te lopen. Een meisje en een jongen dwalen af. Ze proberen de groep terug te zoeken. Onderweg ontstaat liefde etc.
Zullen ze de groep terug vinden?

Een meisje word heel erg gepest en ze is er heel erg onzeker door geworden. Ze deed eerst aan dansen maar daar is ze mee gestopt omdat ze te er onzeker voor was. Ze vind zichzelf heel lelijk maar eigenlijk is ze super knap. De grootste pester word lanzamerhand verliefd p haar en weet niet wat hij moet doen. Als hij haar alleen tegen komt praten ze wat. De jongen kan zich niet inhouden en zoent haar. Wat als zijn vrienden aan de overkant van de straat lopen?

Een jaar geleden is het meisje getuige geweest van een m**rd. De daders zijn opgepakt en het meisje heeft maanden lang bij een psychiater gelopen om de nare gebeurtenis te verwerken. Nu gaat het weer met haar. Ze is er nog niet helemaal overheen maar kan er beter mee omgaan en is geen emotioneel wrak meer als vorig jaar. Maar wat als de m**rdenaars ontsnappen en naar het meisje opzoek gaan voor wraak?


Samen met je vriendje besluit je voor 2 weken op vakantie te gaan. Jullie hebben al een paar jaar wat en houden erg veel van elkaar. Maar tijdens een feestje op het vakantieadres raakt 1 van jullie heel erg dronken en zoent met een ander terwijl het gefilmt wordt. Wat gebeurt er als ze het filmpje zien? Krijgen ze ruzie. Geeft de ene de ander nog 1 kans? Gebeuren er ergere dingen?

Een meisje heeft een vriendje. Ze is smoorverliefd op hem en merkt niet dat hij haar eigenlijk alleen maar gebruikt. Hij gebruikt drugs en gaat met andere meiden naar bed. Het meisje trekt zich niks van de waarschuwingen van haar vriendinnen aan, zo verliefd is ze en tja, liefde maakt blind. De jongen begint haar zelfs te bedreigen. Blijft ze bij hem of ziet ze toch in dat hij hartstikke fout is.

Er komt een nieuw meisje op school en de populairste jongen van de school wordt verliefd op haar. De jongen is een eerste klas pestkop die alle foute dingen die hij kan doen doet. Hij heeft alleen maar slechte vrienden. Het meisje waar hij verliefd op is, is het tegenovergestelde. Ze is een net meisje die nog nooit iemand gepest heeft en alleen maar goede dingen doet voor anderen. De jongen wil indruk op haar maken, maar het meisje wil niks met hem te maken hebben omdat ze niet houd van verkeerde jongens. Zal de jongen voor haar veranderen? Of helpt hij haar juist het verkeerde pad op?

Een jongen kan erg goed zingen. Zijn beste vriend is een meisje, ze kennen elkaar erg lang en vertellen elkaar alles. Plots geeft het meisje hem onverwachts op voor een talentenjacht, hij krijgt een mail binnen en bedenkt hem dat hij zich niet eens opgegeven had voor die talentenjacht? Wat doet hij? Toch gaat hij meedoen en neemt haar mee. Hij voelt wat voor haar, maar weet niet hoe hij het moet zeggen. Dus zingt hij dat liedje speciaal voor haar. Hij komt verder en wint uiteindelijk het programma. Tijdens de finale verteld hij het tegen haar...

Een meisje word mishandeld door haar vriend. Hij slaat haar, dwingt haar om met zijn vrienden naar bed te gaan en laat haar zijn drugs pakketjes ophalen en bezorgen. Op een dag ligt het meisje in het ziekenhuis door haar verwondingen en slapeloosheid. De jongen gaat bij haar langs en krijgt spijt van zijn daden. De jongen krijgt nu echt gevoelens voor het meisje. Hij doet er alles aan om haar terug te krijgen. Hoe gaat dit verder? Komen ze nog bij elkaar? Of is hun relatie compleet verwoest?

Er is een heel populair knap meisje en een zeg maar nerd boy ( die wel knap is maar niemand ziet hem staan) die vind haar leuk en vraagt haar verkering. Tot zijn grote verbazing zegt ze ja maar er is een maar. Het moet geheim blijven. Het meisje laat de jongen al haar huiswerk doen en hij vervangt haar soms zelfs op haar werk want dat is toch wat vriendjes doen. Maar als hij met haar wilt afspreken is er altijd wel iets. Als hij het meisje ziet zoenen met een andere knappere jongen maakt hij het uit met haar.Ondertussen is het een paar jaar later, de jongen is na zijn puberteit echt knap geworden en doet acteer werk. Hij komt het meisje weer tegen want zij is ook een actrice. Dit keer wordt ze echt verliefd op de jongen maar hij wilt niks meer met haar te maken hebben.. Maar dat wordt moeilijk als ze allebei worden gecast in dezelfde film. Waarin ze moeten zoenen. Word het weer iets tussen hun?

-Een jaar geleden ging het uit tussen HET droomkoppeltje. Beide zijn ze beroemd. Het meisje is een succesvol model en de jongen een voetballer, daarnaast doet hij regelmatig shoots net zoals het meisje. Door een enorme ruzie hebben ze een jaar geleden besloten dat het beter zou zijn als ze uit elkaar gingen, maar ze hebben nog altijd gevoelens voor elkaar. Hoe reageren ze op elkaar als ze elkaar voor het eerst weer na een jaar zien?




FANTASY


Een jongen en meisje roepen samen geesten op voor de lol. Wat ze niet hadden verwacht was dat er werkelijk geesten zouden komen en wel demonen. Deze demonen keren niet terug en volgen hen overal waar ze gaan. Ze zijn enorm irritant en uiteindelijk komt het zover dat ze hen moeten smeken om te verdwijnen. De demonen gaan akkoord al moeten de mensen wel eerst hun helpen met een opdracht (Ik weet nog niet precies welke) zodat ze echt kunnen sterven.



Een jongen werkt op een boerderij en vindt op een dag een wel erg vreemd ei bij de kippen. Het is veel groter en heeft een vreemde kleur. Hij neemt het mee naar zijn kamer en zorgt er zelf voor. De dag dat het uitkomt is een grote schok voor hem, aangezien er een klein draakje uitkomt. Het ei komt s'nachts uit en hij wordt dus door het geluid gewekt. Maar niet alleen door het geluid van het ei, maar ook door dat van een meisje dat in zijn kamer heeft ingebroken. Zij neemt hen mee naar een andere wereld, waar draken heel gewoon zijn. Toch moeten ze oppassen. Een slechte heerser wilt alle draken en drakenrijders uitmoorden. Deze draak heeft de jongen gekozen en hij is de uitverkorene die met de nodige hulp een leger zal leiden om de heerser te verslaan.


Midden in de tweede wereldoorlog raakt een vampier erg gewond en een verpleegster verbindt zijn wonden en eenmaal in het ziekenhuis wilt ze deze verder ontsmetten, maar zijn ze helemaal verdwenen. Zij vraagt dan natuurlijk wat er aan de hand is. Hij legt het haar uiteindelijk na veel zeuren uit en ze worden verliefd, maar de vampier weet dat deze liefde niet door kan gaan en op een dag wist hij haar geheugen en vlucht. Dan in het heden gaat hij zogezegd als normale tiener naar een school en ziet daar plots een meisje dat op twee druppels water op de verpleegster van toen lijkt. Ze blijkt dan de kleindochter te zijn.


Er is dus een middeleeuws dorp waar mensen steeds in angst leven voor het grote donkere kale woud dat aan de oostkant van het dorp ligt. Men weet niet wat er daar allemaal leeft, maar men weet wel dat het hen tegen vijanden beschermt indien het gevoed wordt. Elke dag wordt er dus een schaap aan de rand van het woud gezet, maar op een dag vinden de mensen er een briefje waar op staat dat schapen niet meer genoeg zijn en het monster eist elke keer een meisje, maar wel maar om de volle maan. Het dorp gehoorzaamt, en er worden steeds meisje geloot die geofferd worden aan het monster. Ze worden vastgeketend aan de rand van het bos en verdoofd zodat ze niet kunnen ontsnappen en hun dood pijnloos is. De volgende dag zijn ze altijd verdwenen. Een meisje wilt hier een eind aan maken en neemt een dolk mee. Midden in de nacht wordt ze wakker en staart recht in de ogen van een jongen, hoewel hij er zo normaal uit ziet weet ze meteen dat hij het monster is en natuurlijk wil ze hem vermoorden. Maar ze worden verliefd en hij legt haar uit dat hij nu eenmaal voedsel moet hebben, samen proberen ze een oplossing te zoeken, maar dat is niet makkelijk als ze er ook rekening mee moeten houden dat een nog veel duisterder iets hun kant op komt.


Het gaat dus over een circus, maar niet zomaar een circus. Het gaat over een circus voor kinderen en mensen met een speciale gave. Hier leren ze hun gaven gebruiken en ze te accepteren en proberen ze samen met de mens te leven. Een jongen en een meisje die ongeveer op dezelfde dag aankomen in dit circus raken bevriend en worden zelfs verliefd. Tot op de dag dat ze te weten komen dat er meer achter het circus schuilt. Er is namelijk nog een tweede groep mensen met gaven, maar deze gebruiken ze tegen de mensen en om de mensen te doden. Sinds ze haar gave heeft is het meisje altijd slecht door mensen behandeld en daarom sluit ze zich aan bij deze groep. Maar nu is het probleem dat de jongen en het meisje die nog steeds op elkaar verliefd zijn tegen elkaar moeten vechten en elkaar eigenlijk moeten vermoorden.


Er is een meisje dat net verhuist is. Ze houdt van de natuur en wandelt dus ook vaak in het enorme woud achter haar tuin. Op een dag ziet ze daar plots een jongen. Ze roept hem maar hij reageert nier. De volgende dag ziet ze hem weer en dit keer besluit ze hem te volgen. Ze grijpt net zijn hand vast wanneer hij zich omdraait en plotseling verdwijnt. Het meisje weet natuurlijk niet wat er aan de hand is en de volgende dag als ze naar school gaat is ze helemaal afgeleid. Zo afgeleid dat ze bijna door een auto wordt aangereden tot ze plots door iemand gered wordt, de jongen. Wat ze niet weet is dat de jongen eigenlijk een geest is, niet zomaar een geest maar een vervloekte geest. Wanneer een meisje hem zou aanraken zou hij gedwongen zijn haar te beschermen. Deze vloek kan enkel worden opgeheven door een kus, een echte liefdeskus. Dan kan de geest rust vinden. Maar wat nu als de jongen en het meisje een hekel aan elkaar hebben of het meisje niet wilt dat de jongen verdwijnt en hem dus niet wilt kussen?


2 kinderen een jongen en een meisje krijgen plotseling een schoolbeurs en twijfelen dus ook niet lang om naar die school te gaan. Het rare is dat ze niet zouden weten waarom juist zij zo'n beurs kregen, maar veel trekken ze zich er niet van aan. De school is wel met een internaat en omdat ze beide op hetzelfde moment aankomen maken ze al kennis met elkaar. Al vanaf de eerste dagen merken ze dat er vreemde dingen op die school gebeuren, zo zie je in de eetzaal bijvoorbeeld duidelijk 2 groepen afgezonderd van elkaar zitten. Wat ze niet weten is dat ze op die school zitten omdat ze anders zijn en een gave hebben, vanaf ze die plots ontdekken moeten ze een ritueel ondergaan om hun gave echt onder controle te krijgen en daarna behoren ze echt tot die school en krijgen extra lessen in de training van hun gave. Maar stel dat het meisje haar gave eerder krijgt en de jongen niets over haar plotse afwezigheden mag vertellen. Blijven ze vrienden, helpt hij haar om zijn gave te ontdekken?

 

Het is het jaar 1313
na lange oorlogen bloedige oorlogen tussen vampiers en weerwolven zijn beide behoorlijk verzwakt. Een nieuw gevaar uit het noorden dreigt en dwingt de de beide rassen samen te werken. Uit het noorden komen hordes van demonen die alle op hun weg vernietigen. Het verenigde leger van de mensen heeft gefaald en nu is het aan wezens van de nacht deze bedreiging te stoppen.
Maar de samenwerking verloopt erg stroef na 100 jaren oorlog. Zal het lukken de demonen te stoppen.

 

Alle kinderen met mythische gaven worden gevangen en op een eiland tegen elkaar moeten vechten tot ze er maar eentje overblijft die de vrijheid krijgt en tussen de normale mensen mag rondlopen op voorwaarde dat hij of zij zich niet zal voortplanten. Een jongen en een meisje bevinden zich op dat eiland en hoewel ze elkaar vijand zouden moeten zijn worden ze toch verliefd op elkaar.

 

Er is een jongen en een meisje die beide tot een andere clan (groep) mythische wezens behoren. De groepen waar ze bij zitten zijn elkaar vijand en er vinden dagelijks gevechten plaats. De jongen en het meisje worden verkozen om tegen elkaar te strijden omdat ze beide de zoon en dochter van de leider van hun clan zijn. Ze trekken het bos in met een leger en willen elkaar vermöörden. Maar wat nu als ze wanneer ze elkaar zien eigenlijk verliefd worden op elkaar?

 

Een jongen die eigenlijk de elfenprins is leeft op de gewone wereld en is iemand die enkel gelooft in wetenschappelijke feiten. Hij is naar de mensenwereld gebracht omdat hij daar veilig was in de tijden van de oorlog die nog steeds in het elfenrijk bezig is. Een meisjes elf wordt naar hem toegestuurd nu hij oud genoeg is om zelf te vechten en moet ervoor zorgen dat hij mee komt vechten. Maar wat nou als hij dus niets gelooft van wat ze zegt.

 

Er heerst oorlog op de Olympos. Doordat de drie furiën verschillende leugens aan de goden hadden verteld hebben ze zich opgesplitst in 2 grote groepen en vechten ze tegen elkaar. Ook de kinderen van die goden worden gedwongen met elkaar te vechten. Maar stel dat een een zoon van een god in de ene groep verliefd wordt op een dochter van een andere god uit de andere groep en de liefde wederzijds is. Terwijl ze elkaar eigenlijk zouden moeten doden.

 

Elk jaar worden de sterkste engel (meisje) en duivel (jongen) gekozen om tegen elkaar te strijden op de aarde. De bedoeling is om ervoor te zorgen dat de engel een duivel zou worden en omgekeerd. Engelen maken van een duivel een engel door hem of haar een kus te geven (maar wel een echte kus) en Duivels maken van een engel een duivel door haar hun bloed te laten drinken. De gekozen engel en duivel hebben ieders de sterkste gaven en moeten het dus in een stad ergens op aarde tegen elkaar opnemen. Maar wat als ze verliefd worden?

 

Een zeer sterke engel krijgt als opdracht om een zware crimineel terug op het rechte pad te krijgen. Ze heeft niet zo heel veel tijd want zijn dood nadert en er wordt gezegd dat wanneer deze jongen sterft hij een demon zou worden met onwaarschijnlijk sterke gaven. Het is dus de bedoeling dat ze hem zo snel mogelijk naar de goede kant trekt maar lukt dat haar en wat als ze verliefd worden?

 

Dit verhaal speelt zich af in de middeleeuwen: In de middeleeuwen gelooft iedereen nog in sprookjes legendes en vampiers. Behalve één meisje. Om aan haar vrienden te bewijzen dat er niet zoiets als vampiers bestaat gaat ze naar een oude burcht die diep in het donkere bos staat en waar niemand komt omdat er beweerd wordt dat er een vampier woont. Eenmaal het meisje in de burcht is en er een nachtje moet overnachten is er ook echt een jongen. Deze doet erg aardig. Maar het meisje weet niet dat hij een vampier is en dat zij weleens een maaltijd zou kunnen zijn. Als het meisje erachter komt dat hij een vampier is en haar gevanghoud wordt ze razend. Maar in die paar dagen zijn ze elkaar wel heel erg leuk gaan vinden. Laat de jongen haar vrij? wilt het meisje nog wel weg?

 

een jongen die al jaren bevriend is met een meisje, ze wonden in een boerendorpje in de middeleeuwen en wat het meisje niet weet is dat de jongen eigenlijk een magische gave heeft. De vader van de jongen is gevangen genomen door een slechte heerser die elke draak wilt vermöörden omdat volgens een legende hij door een draak zou worden vermöörd. Hij kwam erachter dat het meisje waar de jongen al zolang mee bevriend is een draak is en beveelt de jongen haar te vermöörden als hij niet wilt dat zijn eigen vader wordt gedood. Wat doet hij?

2 meisjes krijgen een schoolbeurs voor een school in een klein dorpje. Ze zijn al van toen ze nog heel jong waren beste vriendinnen en zo'n kans om samen naar een school te gaan zullen ze nooit meer krijgen. Ze gaan dus naar die school waar ze ieders een jongen krijgen toegewezen die 'op hen moet passen' en hen een rondleiding moeten geven. Wat de meisjes niet weten is dat alle leerlingen op deze school mythische wezens zijn en dat zij er ook zullen worden want de werkelijke taak van de jongens is van de meisjes het mytische wezen te maken dat ze zelf zijn. Omdat de jongen ook vrij goed bevriend zijn hebben ze besloten dit pas te doen wanneer ze echt teveel over de school weten. Onstaat er liefde tussen de jongens en de meisjes of vinden ze het gewoon hun taak en laten ze de meisjes daarna vallen?

 


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Verhaallijnen van Mellifluous .
Bericht plaatsen