Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Is is een nacht die je normaal
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Pareltje
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
NT -> Sollicitatie004-09-2014 19:23

 MeldenNT -> Sollicitatie
http://prezi.com/11bp3voa54ko/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Artikel 1:
Het is zomer en je weet niet wat je aan moet. Hier dan een aantal leuke tips voor een zomerse look! Het kan chic, maar natuurlijk casual! Laten we beginnen!
Zorg dat je broek mooi is. Dat wil zeggen dat de broek mooi wit is, zonder vlekken! Het is niet zo fijn als je allemaal vlekken hebt. Wit schijnt meestal door, zorg daarom ook dat je gepast ondergoed aan hebt. Wat ook fijn is als de broek past! Als hij veel ruimer is, is het niet heel erg mooi. Houd er vooral rekening mee dat wit niet altijd slank aankleedt. Probeer een strakke witte broek met een wat losser topje of blouse. Als je toch voor een wijde broek kiest, zorg dan voor een wat strakke top. Ook niet te vergeten: als je langer wil lijken bij een witte broek, doe dan hakken aan. Zo lijk je dus langer en ook nog eens slanker. Wat bij een witte broek erg leuk is, is een wit topje. Met schoenen als sneakers of witte sandalen. Natuurlijk kan je wit ook gemakkelijk met een andere kleur gebruiken. En de laatste, maar niet de minste tip. Ga voor de witte broek met een t-shirt of topje. En het liefst daarop een streepjes motief! Ziet er echt zomers uit! Als je nog voor een paar leuke witte ballerina's gaat, is het helemaal perfect! ♥

Artikel 2:
Nagellak
Je ziet het steeds vaker bij de meiden, nagellak. Een leuk kleurtje voor op je nagels. Je kan er ook een leuk of gek figuurtje op maken. Op Youtube kan je veel "patronen" vinden en krijg je het ook uitgelegd. Je hebt veel kleuren. Van wit tot zwart, van geel tot groen, van roze tot paars. Natuurlijk heb je er nog veel meer! Je kunt de kleuren herkennen aan het nummer, zo vind je altijd de zelfde kleur terug, als je die weer wil of als je het kleurtje zo leuk vindt! 
Nagellak is eigenlijk een soort ritueel, tenminste als je het steeds opdoet. Je begint met de basecoat. Dat beschermt je nagel en behoudt ook je natuurlijke nagelkleur. Dat laat je enkele seconden tot minuten drogen. Daarna breng je de kleur aan die jij op je nagels wil. Laat dat ook weer gedurende 2 minuten drogen. Als je wil kan je nu een figuurtje erop maken. Als je dat niet wil, dan doe je de *topcoat erop. Dat zorgt ervoor dat je nagellak er langer op laat zitten.
*Topcoat heb je verschillende van. Je hebt matte topcoat, maar ook sneldrogende met een glans. Nu heb je bij de Hema ook topcoat met streepjes.
Als je je eigen nagellak wil, kan je dat ook maken. Op zich is dat niet zo moeilijk. 
De benodigdheden zijn:
- Nagellak-potje (Topcoat)
- Oogschaduw (In de kleur die jij wil, want het is tenslotte jouw nagellak.)
- Tandenstoker
- Een goed humeur, anders word je misschien boos dat het niet lukt?
Als je weer een nieuwe kleur erop wil, dan moet je dat eraf halen met nagellak remover. Remover kan je vrijwel overal kopen.
Genoeg informatie over nagellak lijkt mij. Als je leuke "patroontjes" wil kijk dan op Youtube. Een paar voorbeelden zijn: Cutepolish, SaraBeautyCorner
Veel plezier met de nagellak!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog NT -> Sollicitatie van Pareltje .
Bericht plaatsen