Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Pluisje25
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
.....216-03-2014 18:22
About the world > Azië 5/7223-02-2014 11:41
About the world > Afrika 4/7210-02-2014 19:19
About the world > Zuid-Amerika! 3/7202-02-2014 16:17
Mijn favo muziek!!!224-01-2014 16:05
About the world > Noord-Amerika! 2/7522-01-2014 16:10
Het perfecte cadeau!1013-01-2014 18:53
Ninja's zij niet wat ze lijken210-01-2014 18:22
Ruzie Dip Ochtenhumeur202-01-2014 19:04
About the world > Europa! 1/7501-01-2014 22:19
gezond leven401-01-2014 21:56
Ik wil een dier!1501-01-2014 17:29
Snel geld verdienen hier heb je tips!1231-12-2013 18:01

 MeldenIk wil een dier!
Altijd al een dier gewild? Ik ook, ik was zo blij toen ik dieren mocht we hadden 4 cavia's 2 konijnen en 2 honden ( we hebben nu nog maar 1 cavia 1 konijn en 2 honden we hadden ze al heel lang de konijnen en cavia's de honden hebben we pas net ;)) Maar een dier moet wel bij je passen en je moet er echt veel tijd in steken! want je wil niet dat je dieren een slecht leventje hebben! Soms denk je een konijn dat past echt bij mij! maar pas op je kan beter even lezen of dat echt wel zo is!

Konijnen

Konijnen lijken heel leuk, dat zijn ze ook maar er zit meer achter dan je denkt! Als je weinig vrije tijd hebt moet je niet een konijn nemen al helemaal geen langhaar! langharen moeten elke dag gekamd worden of ze moet grondig worden geknipt ik had ook een langhaar ook wel een angora konijn genoemd die van mij was een met lichtgele en gele haren een zeldzame kleur bij angora konijnen! Gewone konijnen hebben niet veel vachtverzorging nodig maar verder wel veel verzorging, als je een konijn bijvoorbeeld niet vaak op schoot neemt of aait word hij wild en is hij niet meer gewent aan mensen. Je moet een konijn een grote kooi geven, niet zo'n hokje op pootjes als je zo'n hok hebt moet je hem regelmatig los laten lopen. een hok met een ren is erg handig en fijn voor een konijn (wij hebben zelf een ren gemaakt die neem een heel groot deel van de tuin in maar ze maken dan wel vaak een blijheid's sprongetje!) Ze moeten elke dag vers water en hun etensbakje moet vol maar niet helemaal vol ze moeten ook elke dag vers hooi dat is goed voor de darmen! zorg wel dat ze niet te dik worden! ook is het zo dat konijnen (bijv. bij oud en nieuw) zich dood kunnen schrikken dus zorg voor niet te veel stress! nono

Vissen

Vissen hoef je niet veel mee te doen eten geven en hun Aquarium verschonen. Tenminste bij gewone vissen zoals goudvissen. Bij Tropische vissen heb je een hitte lamp nodig en meer! das best een duur geintje als je echt een groot en mooi aquarium wil! Een vis kan je wel goed onderhouden maar het is wel zo dat je er niet veel mee kan je kan een vis natuurlijk niet oppakken en ermee gaan knuffelen of ravotten als dat zou kunnen heb ik iets gemist!:|

Honden

Honden zijn echt leuke dieren je kan er mee spelen en mee knuffelen en veel levens zijn gered door kleine schoot hondjes! t was zo dat een man in het water viel bij de pier het was ijskoud water en hij kon zich niet meer omhoog trekken hij had iets hij zat onderwater en de hond bleef maar blaffen uit eindelijk kwam er iemand en zag de handen van de meneer de meneer was gered door dat kleine hondje! Hier ga ik je over verschillende soorten honden vertellen!
  • Grote honden
Grote honden zijn leuk alleen niet geschikt voor in een appartementje grote honden hebben heel veel beweging nodig anders is hun leven niet compleet. grote honden hebben ook veel gespeel nodig dat houd ze bezig want anders vervelen ze zich de hele dag dood. Ze hebben natuurlijk veel meer eten nodig dan kleine hondjes en ruien ook. je moet ze borstelen om de losse haartjes weg te kammen maar verder niet echt licht eraan hoelang hun haar is!
  • Kleine honden
Kleine hondjes hebben niet een reuze woonkamer nodig en hebben minder eten nodig ook hun hebben beweging nodig maar natuurlijk minder dan een reusachtige hond! Ook voor hun geld ze ruien dus je moet ze ook borstelen! Als je bijvoorbeeld shih tzu's hebt dan ruien die niet alleen hun baby vacht;) Maar dus moet je zulke honden goed kammen of je kan ze scheren niet kaal maar kort dan wordt hun vacht niet vies tijdens het wandelen. Behandel een mini hondje niet als een baby hoe zou jij het vinden om in baby kleertjes naar school te moeten?nono In een kleine hond kan een ware krijger schuilen dat geld ook omgekeerd! ik ken een Engelse buldog/pitbull en dat was echt een softie!

Cavia's

Cavia's geven meer werk dan konijnen ook cavia's moeten vaak geaaid worden anders worden hun niet meer gewent aan mensen ze moeten ook elke dag vers water en ze hebben eten nodig zorg dat ze niet te dik worden cavia's hun hokken moeten elke week worden verschoond ook hun zijn blij met een ren! konijnen kunnen zindelijk worden je kan ze leren om in een hoek te poepen daar kun je dan een speciale bak neer zetten  dan haal je die weg kiep je hem leeg zet je hem weer terug en klaar! maar cavia's poepen gewoon hun hele hok onder en ren. O ja zorg dat konijnen en cavia's veel hooi eten anders worden hun tanden te lang en kunnen ze niet meer eten :cry

Katten


Katten zijn ook wel makkelijk je moet ze eten geven en een kattenbak of misschien kun je ze leren de wc te gebruiken! Maar verder moeten hun ook vers water. Wat wel zo is is dat je een kat makkelijk kan kwijt raken als hij buiten rondloopt kan hij ook over reden worden of verdwalen dat is een meisje uit mijn klas laatst gebeurt gelukkig is hij weer terecht maar toch pas op! Het is zo dat je met een kat ook leuk kan spelen en mee kan knuffelen tenzij hij geen zin heeft in knuffelen dan kun je soms een krap verwachten!:disco:


Vogels

Volgel's zijn ook erg leuke huisdieren. Maar deze hebben ook vers water, eten, en ruimte nodig! Een vogel is niet een saai diertje een vogel wil ook wel eens door je kamer vliegen en spelen je kan met een vogel natuurlijk niet apporteren maar een speeltje in zijn kooi is wel een goed idee! Het belangrijkste dit geld ook bij de andere dieren LIEFDE IS HET BELANGRIJKSTE BIJ DIEREN!bigkiss


Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!
Laat een reactie achter
Plzz volg me ik beloof dat ik snel weer nieuw en betere blogs zal maken!



Reactie plaatsen

Reageer op de blog Ik wil een dier! van Pluisje25 .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Pluisje25 schreef op 01-01 22:16:
Pluisje25 schreef:
Bedankt!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 01-01 22:15:
ScareZone schreef:
Erg prettig om te lezen, alweer zo een goede blog ga zo door. ^^
Melden | Citeer
Pluisje25 schreef op 01-01 21:58:
Pluisje25 schreef:
Leuk dat je zo'n dierenlover bent en ik weet zeker dat je wel over je katten heen komt (niet gemeen bedoelt)
Melden | Citeer
FuChanXx schreef op 01-01 21:41:
FuChanXx schreef:
Leuk! :d
Ik heb zelf 5 honden in totaal en 2 daarvan zijn klein, de andere 3 zijn redelijk groot. En alle honden zijn allemaal heel lief maar aan de andere kant ook heel erg lui ;P Ik had ook eerst een paar katten maar die zijn helaas naar een boerderij gegaan TT^TT achja dat kan gebeuren, ookal mis ik ze soms wel verschrikkelijk veel...
Melden | Citeer
AfterTheRainbow schreef op 01-01 19:18:
AfterTheRainbow schreef:
Jari schreef:
Ik vind je blogs heel handig en leuk, misschien kan je lay-out's gaan (leren) maken? Dat maakt het wat leuker om te lezen hihi.

Melden | Citeer
XAmber schreef op 01-01 19:14:
XAmber schreef:
Jari schreef:
Ik vind je blogs heel handig en leuk, misschien kan je lay-out's gaan (leren) maken? Dat maakt het wat leuker om te lezen hihi.

Melden | Citeer
Pluisje25 schreef op 01-01 19:05:
Pluisje25 schreef:
Weet ik ik heb zelf ook konijnen ik was dat vergeten erbij te zetten srr ik ga hem nu ff verbeteren!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 01-01 19:03:
Cupcakedeeg schreef:
Leukleuk! :d
Ik weet wel veel over konijntjes en naast water moeten ze ook vers hooi hebben elke dag want dat zorgt voor een goede darmwerking (:
Eigenlijk mag het etensbakje ook niet volledig vol, maar het is allemaal te zien van de leeftijd ^-^
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 01-01 18:57:
Gwendoline schreef:
Nice! Ik heb al een (grote) hond :)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 01-01 18:50:
XChantal schreef:
Leuk!
Melden | Citeer
Lizy008 schreef op 01-01 18:48:
Lizy008 schreef:
leuk en cute
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 01-01 18:47:
Ryuzaki schreef:
Leuk ^^
Melden | Citeer
Gerhardina schreef op 01-01 18:43:
Gerhardina schreef:
Jose schreef:
Gerhardina schreef:
Leuk gedaan en dat van katten is helemaal waar als ze geen zin hebben om te worden geaaid krabben ze je

of bijten hahaha

Ja haha dat ook we hebben er zo een ben je hem lekker aan het aaien  en dan pakt hij je:)
Melden | Citeer
Tianmi schreef op 01-01 18:34:
Tianmi schreef:
leuk :) ( alleen was het leuk geweest als je vogels erbij zette )
Melden | Citeer
Gerhardina schreef op 01-01 18:31:
Gerhardina schreef:
Leuk gedaan en dat van katten is helemaal waar als ze geen zin hebben om te worden geaaid krabben ze je