Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
Roosjejassie
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Mijn verhaal026-11-2017 18:07

 MeldenMijn verhaal
Hoi, ik ben Roosjejassie 20 jaar 

Relatie sinds  30-12-2013 We wonen samen sinds 2015 Sinds vorig jaar onze gezin uitgebreid door 2 katten te nemen Poekie en Bella <3 

Ik en mijn vriend hebben anderhalfjaar op de straat geleefd door veel problemen. Helaas stonden onze beiden families niet voor ons klaar en wouden ze ons niet helpen. Door zelf hulp te zoeken zijn we op een camping gekomen, Daar hebben we langer als een jaar gewoond eerst in een vakantiehuisje voor 3/4 maand daarna in een caravan voor ongeveer 7/8 maanden, We zijn van de camping af gegaan en kwamen weer op straat te wonen. weer geen onderdak en geen warme veilige plek om te slapen we hebben in schuurtjes gewoond en in verlaten huizen. daarna hebben we 2 week in nieuw-amsterdam in een dakloze opvang gezeten voor 4 weken. Daarna kregen we eindelijk ons huisje we wonen net sinds 1 jaar en 2 maanden eindelijk weer in een huis! Het is nu nogal na een jaar wennen om weer in een huis te wonen. Als we savonds willen slapen kunnen we gelukkig naar onze huis inplaats van te denken shit waar gaan we slapen en waar slapen we veilig buiten. We waren hard-drugs verslaafd daarom sloten onze familiies ons buiten. Dat snapte we ook wel maar een echte familie zou je helpen dat deden die van ons dus juist niet. Door het gebruiken hadden we geen slaap nodig en geen trek en we vergaten alle stress die we hadden het voelde door de drugs alsof we niet eens op straat woonden en dat we geen zwervers waren, We gingen super kapot door dat rommel maar toch moesten we elke dag weer gebruiken. We hebben super veel meegemaakt en toen het gebruiken van drugs mij te ver ging na 2jaar verslaafd te zijn wou ik ermee stoppen! ik moest niet alleen mezelf clean houden maar ook mijn vriend moest ik van de drugs afhouden het is me gelukkig gelukt natuurlijk zijn we niet in een keer gestopt en hebben we nog wel eens gebruikt maar toen we onze katten kochten toen we op de camping woonden wouden we echt stoppen omdat we aan onze katten moesten denken want die voelen het zodra je wat op hebt. We gebruiken gelukkig geen hard-drugs meer het enigste wat we wel doen is blowen dat maakt mij rustig en mijn vriend ook zonder dat zou ik ook niet kunnen slapen en heb ik stress. Mijn familie die blowt zelf ook dus ik weet niet beter. Tuurlijk wil ik er ooit mee stoppen maar ik vind het allang knap dat ik me vriend van de hard-drugs af heb geholpen en mezelf terwijl we op straat woonden en sliepen.

We hebben super veel meegemaakt en ik hoop met mijn Blog dat ik sommige meiden hun ogen kan openen om nooit hetzelfde te doen als mij. ik ben door die rommel me familie kwijtgeraakt dan niet alleen maar moest noodgedwongen op straat slapen omdat niemand me wou helpen ik wil me nooit weer zo machteloos voelen en ik wil geen problemen meer veroorzaken door te stelen of ergens in te breken want hoe kwamen ik en me vriend anders aan eten!

Ik ben 20 maar stond op me 17de al op straat ik heb al zoveel meegemaakt maar nu ga ik eindelijk de goede kant op ik heb een mooie huis samen met mijn vriend en ik werk 3x in de week vrijwillig bij de kinderboederij ik werk daar vooral met de paarden. Mijn vriend heeft gelukkig ook een vrijwiliigers baan ook 3x in de week. 

Zonder mijn katten zou ik nooit zijn gestopt het zijn net me kinderen dus ik wou voor hun het goede voorbeeld geven en ik wou ze geen slecht baasje geven ze hebben zelfs na de camping met ons op straat geslapen naja we brachten hun naar kennissen en wij sliepen zelf in een park op een bankje ik zorgde er altijd voor dat me katten het beter hadden! Maar dit is toch het beste een eigen huis en een fijn leven zonder stress en zonder harddrugs gebruik!




Reactie plaatsen

Reageer op de blog Mijn verhaal van Roosjejassie .
Bericht plaatsen