Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Skeilah
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
SCNVM - The Blog020-05-2016 23:06

 MeldenSCNVM - The Blog

Hallo popstars!

SCNVM - The Blog, is een blog van mij die al een tijdje in werking is, alleen deed ik er op het moment niets meer mee. Toen i hier kwam, bleek er een bloggerskant te zijn, en laat het nu zo zijn dat ik houuuu van bloggen. Ineens kwam het idee in me op "Waarom SCNVM niet nog eens tot leven halen, op Virtual Popstar dan nog wel?"

So, here I am!

Wat betekend SCNVM?

SCNVM is een combinatie van mijn echte naam (voor- en achternaam) en mijn nickname op de allereerste site waar ik speelde: NeverMind_. Op één of andere manier is die nickname altijd wel een beetje hangen en ik vond hem wel in het plaatje passen, want ja, je verzint maar één keer een allereerste nickname.

Wat is het doel van SCNVM?

Het doel van SCNVM is dat ik iets zie op Virtual Popstar waar ik graag een mening over geef, en jullie kunnen je eigen mening daar ook bij kwijt. Af en toe kan dit gepaard gaan met een poll. Ik heb SCNVM opgericht om mijn eigen ervaringen te kunnen delen om andere mensen stil te laten staan bij sommige situaties. Soms helpt het, soms ook niet. Maar ik hoop dat het hier op Virtual Popstar wel helpt.

Nog meer vragen?

Als je nog meer vragen hebt over SCNVM, kan je mij altijd mailen. Ik zal altijd zo snel mogelijk terugsturen. Heb je een idee over een onderwerp om over te praten mag dat ook altijd. Ik ben van plan om elke vrijdag- of zaterdagavond een blogpost te plaatsen, dus zet je maar schrap voor volgende week!


                                   {option}


Reactie plaatsen

Reageer op de blog SCNVM - The Blog van Skeilah .
Bericht plaatsen