Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald
Profiel
Dancingxunicorn
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
lahen127-12-2013 12:10
redenen om een koude douche te nemen423-12-2013 11:22
je handschrift1423-12-2013 08:41
door yvon316-11-2013 14:23
hoe maak je een galaxy bril1211-11-2013 20:02
de top 10 duurste....1422-10-2013 20:27
DIY nagellak remover spons 920-10-2013 15:31

 Meldende top 10 duurste....
hallo allemaal vandaag gaan we bespreken  wat de top tien duurste dingen zijn
als jullie het leuk vinden komt er mischien een vervolg en niet vergeten te aboneren hea xoxo

veel plezier!

 

de duurste apps van (goedkoop naar duur)

De meeste apps voor de iPhone en iPad koop je voor een paar dollar, er zijn echter uitzonderingen. Een overzicht van de allerduurste apps die je kunt kopen, of ze het geld allemaal waar zijn …?

10. Sexy Finger Print Test HD – $99

sexyfinger sexyfinger2

Eerst maar eens beginnen met een echte scam. Met de “Sexy Finger Print Test” app kun je een ‘sexy score’ berekenen aan de hand van je vingerafdruk, iets wat de iPhone helemaal niet kan … Er zal toch niemand zo gek zijn geweest om hier $99 voor te betalen?

kopen

9. Water Globe – $219.99

waterglobe1 waterglobe2

Waarom de Water Globe app zo duur is blijft ook gissen. Je kent ze wel, de Sneeuwbol, een poppetje in een glazen bol, en wanneer je schud gaat het ‘sneeuwen’. Een echte koop je in de ‘1 euro shop’, waarom dan meer dan $200 betalen voor een app?

kopen

8. BizjetMobile – $249.99

bizjet bizjet2

Met BizjetMobile kun je de iPhone of iPad in het vliegtuig koppelen aan de satelliet telefoon van het vliegtuig. We vragen ons af of het echt werkt, de app heeft namelijk nog geen reviews. Tevens hadden ze voor zo’n dure app toch wel iets beter hun best kunnen doen op de graphics?
kopen

7. TouchChat AAC with WordPower – $299.99

TouchChat AAC with WordPower1 TouchChat AAC with WordPower2

TouchChat AAC with WordPower is de eerste dure app waar je ook echt iets aan lijkt te hebben. Deze app helpt mensen die moeilijkheden hebben met praten met een soort van soundboard.
Kopen

6. SafeSession Voice encryption – $299.99

safesession1 safesession2

Zou PRISM van de NSA je niet meer kunnen afluisteren als je deze app gebruikt voor encryptie op je VoIP gesprekken?

kopen

5. Tap Menu – $399.99

tapmenu1 tapmenu2

Tap Menu is een app voor restaurants, hotels en/of winkels en helpt bij het samenstellen van een menu of een boek.

kopen

4.iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal – $399.99

idia1 idia2

Deze app helpt dierenartsen bij hun werk. Eigenlijk hopen we dat de artsen de kennis gewoon paraat hebben, maar even controleren kan nooit kwaad.
kopen

3. Mighty Brace Pro – $499.99

mighty brace pro

Mighty Brace Pro is een app voor orthodontisten. Het vertelt hem niet hoe hij zijn werk moet doen, maar zit vol met speelse filmpjes die aan kinderen het belang van goed poetsen, flossen en gezond eten uitleggen.

kopen

2. DDS GP Yes! – $499.99

dds gp yes

Ook voor tandartsen is er een app, met deze app kan op een visuele manier worden duidelijk gemaakt aan patiënten welke behandeling er wordt uitgevoerd, en waarom deze noodzakelijk is.

kopen

1. BarMax CA – $999.99

barmax barmax2

BarMax CA is een app gemaakt door Harvard om aanstaande advocaten te helpen bij het halen van de California bar exam. De app bevat uren lezingen van alumni van Harvard.

kopen

1. Alpha-Trader – $999.99

alpha trader

Alpha trader is een app voor de serieuze beurshandelaren.

kopen

1. VIP Black – $999.99

vipblack vipblack2

VIP Black is ook wel bekend onder de naam ‘The Millionaire’s App’. De app is een soort van Personal Assistent. Je moet overigens wel eerst bewijzen dat je meer dan $1 miljoen waard bent!


duurste mobieltjes

Het mobieltje heeft de Nederlandse telefoniemarkt volledig veroverd. We gebruiken onze mobieltjes aan de lopende band, niet alleen om te bellen maar ook om deel te nemen aan sociale netwerken, spelletjes te doen, informatie te zoeken en te shoppen. We geven samen miljoenen uit aan de nieuwste telefoontjes en beste of voordeligste abonnementen. Inmiddels zijn er alleen al in Nederland meer dan 19 miljoen mobieltjes in omloop. Het aantal modellen en merken mobiele telefoons is enorm en ze zijn er voor elk budget. Maar vind je een bedrag tussen de € 100,- en € 300,- heel redelijk voor een mobieltje? Kijk dan eens op dit lijstje! Dit zijn exemplaren die je waarschijnlijk liever in een kluis dan in je broekzak zou willen bewaren.

10. Gold Edition Nokia 8800 – $2.700

nokia goud 8800

De Gold Edition Nokia 8800 heeft dezelfde specificaties als een gewone Nokia 8800: een 5.0 megapixel camera, 64 MB intern geheugen, en de andere gebruikelijke functies van een smartphone zoals een MP3-speler, een FM-radio en bluetooth. Maar de buitenkant van de Gold Edition bestaat uit 24 karaats goud. En ook het oplaadstation is van goud. Hierdoor betaal je voor een Gold Edition Nokia 8800 rond de $2.700.

9. Gresso Luxury Phone – $5.000

Gresso Luxury Phone

De Gresso Luxury is een Russisch hebbedingetje dat omgerekend ongeveer 3700 euro kost. Maar dan heb je ook een strak mobieltje van goud en Afrikaans zwarthout. Gresso heeft een serie van 5 modellen op de markt gebracht onder de mysterieuze naam ‘the Black Aura collection’.

8. Motorola V220 Special Edition – $51.800

Motorola V220 Special Edition

De Motorola V220 Special Edition is ingelegd met 1.200 diamantjes en het toetsenbord is gemaakt met 18 karaats goud. Deze combinatie zorgt voor een behoorlijk prijzig telefoontje. Maar je weet het: diamonds are forever.

7. iPhone Princess Plus – $176.400

iPhone Princess Plus

We zijn nu aangekomen bij mobieltjes van boven de ton, te beginnen met de iPhone Princess Plus. Dit kleinood is ontworpen door de Oostenrijkse ontwerper en juwelier Peter Aloisson, ook bekend van de meest prijzige mobieltjes van Motorola en Nokia. De iPhone Princess Plus heeft 138 diamantjes die zijn ingelegd met de zogenaamde ‘prinses cut’. De andere 180 diamanten zijn briljant geslepen. Het edele metaal hieromheen is 18 karaat wit goud. De technische specificaties zijn overigens niet anders dan die van de meer alledaagse iPhones.

6. VIPN Black Diamond Smartphone – $300.000

VIPN Black Diamond Smartphone

De VIPN Black Diamond Smartphone is, in tegenstelling tot wat je op basis van de naam zou verwachten, niet bekleed met diamanten. Dit maakt van dit mobieltje, samen met de Gresso Luxury Phone, de uitzondering op dit lijstje. De behuizing van de strak vormgegeven VIPN Black Diamond Smartphone is van zwart polycarbonaat en titanium en de technische specificaties zijn indrukwekkend. Het bedrijf VIPN heeft er slechts 5 exemplaren van gemaakt, in opdracht van Sony Ericsson.

5. Vertu Signature Cobra – $310.000

Vertu Signature Cobra

Een mobieltje dat wel wat weg heeft van een sieraad uit de grot van Aladdin, is de Vertu Signature Cobra. Over de voorkant slingert een slang, een cobra, die belegd is met robijnen, smaragden, parels en diamanten. Tja, je moet ervan houden. Opvallend voor dit toch niet echt goedkope telefoontje is dat technische specificaties weinig indrukwekkend zijn. Dit mobieltje heeft geen camera en moet het doen met slechts 1 MB intern geheugen.

4. Diamond Crypto Smartphone – $1.3 miljoen

Diamond Crypto Smartphone

Er zijn mobieltjes boven de ton. Er zijn ook mobieltjes boven het miljoen, zoals de Diamond Crypto Smartphone, uitgebracht door de in Moskou gevestigde JSC Ancort Company. Net als de iPhone Princess is dit telefoontje ontworpen door Peter Aloisson en ook dit ontwerp staat bol van de diamanten. Naast 40 rondgeslepen of princess geslepen diamanten, zitten er 10 zeldzame blauwe diamanten op. Bovendien zijn alle metalen onderdelen van massief platina en de navigatietoets van 18 karaat rood goud gemaakt. En wees niet bevreesd om hiermee over straat te lopen. Bij het ontwerp van de technologie voor dit apparaatje is veel aandacht besteed aan de veiligheid van de eigenaar in geval van diefstal, corruptie, ontvoering of chantage.

3. GoldVish Le Milion – $1.3 miljoen

GoldVish Le Million

De Zweedse ontwerper Emmanuel Gueit tekende voor de GoldVish Le Milion. De hele buitenkant is van 18 karaats witgoud en ingelegd met 120 karaats VVS-1 diamanten. Maar opvallender aan dit mobieltje is de afbuigende vorm van de bovenkant en de onderkant waardoor het geheel doet denken aan een soort kromzwaard. Over smaak valt ,zeker in dit geval, behoorlijk te twisten, maar feit is dat dit opvallende mobieltje toen het in 2007 uitkwam, opgenomen werd in het Guinness Book of Records als de duurste GSM ter wereld.

2. Goldstriker iPhone 3GS Supreme – $3.2 miljoen

Goldstriker iPhone 3GS Supreme

Ook de Goldstriker iPhone 3GS Supreme is niet bepaald goedkoop. Het mobieltje is bedekt met 22 karaats goud en 136 diamanten met als kers op de slagroom een zeldzame 7.1 karaats diamant op de navigatietoets. Van dit mobieltje bestaat maar 1 exemplaar en het is in 2009 gemaakt voor een Australische zakenman. Ook bijzonder was de verpakking: een granieten doos van 7 kilo, gevoerd met nubuck leer.

1. Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond – £10.000.000

Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond

Het allerduurste mobieltje is op dit moment de Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond. Dit telefoontje is door de ontwerper Stuart Hughes gemaakt in opdracht van een Chinese zakenman. Deze iPhone is bedekt met 135 gram, 24 karaats goud. En, zoals een duur mobieltje betaamt, zitten er veel diamanten op. In dit geval zit er 1 zeldzame zwarte diamant op de navigatietoets en zijn maar liefst 653 witte diamanten verwerkt op het logo en de zijkant. De zwarte diamant is afkomstig uit de erfenis van de zakenman. Nu maar hopen dat hij er zuinig op is.


flesjes water

Water als luxeproduct, in sommige (droge) gebieden op aarde is het al de waarheid, en het zou zomaar kunnen dat drinkwater in de toekomst steeds schaarser (en dus duurder) zal worden. Echter, de prijzen van de volgende flesjes water zijn zo hoog om hele andere redenen, hier zijn het gouden of diamanten flesjes of water van hele speciale plekken die en de prijzen van deze flesjes water opdrijven tot bizarre hoogtes.

10. Christian Lacroix – Evian – €7.5

Christian Lacroix – Evian

Elk jaar presenteert het Franse Evian een nieuw flesje water. In 2008 werkte ze samen met de bekende designer Christian Lacroix om dit zeer exclusief flesje te ontwerpen.

9. Tasmanian Rain – €8

Tasmanian Rain

Volgens de Wereld Meteorologische Organisatie heeft het eiland waar dit water vandaan komt de schoonste lucht van de hele planeet. Het regenwater wordt hier opgevangen voordat het de grond raakt en verkocht voor 8 euro per fles.

8. Aquadeco – €9

Aquadeco

Het promotiepraatje van Aquadeco water doet een beetje denken aan de Coolbest reclames: After searching the world, Aquadeco finally found a water source worthy of their consumers. Aquadeco spring water is an award winning water comes from Canada. The soils of the Aquadeco aquifer have natural filtration properties capable of removing ions, pollutants and undesirable compounds at an atomic level.

7. 10 Thousand BC – € 9.65

10 Thousand BC – $14

Ook 10 Thousand BC beweren dat ze het allerbeste water van de wereld hebben. Ook dit water komt van een Gletsjer uit British Colombia in Canada. De naam verwijst naar de leeftijd van de gletsjer.

6. VEEN – €17

Veen – $23

Het Finse VEEN is het huismerk van het zeer exclusieve winkelcentrum Harrods. Het water is bijzonder door de zeer lage hoeveelheid mineralen in het water, hierdoor is het zeer zacht.

5. MaHalo Hawaii Deep Seawater – €25

Hawaiian Deep Seawater – $33.50
MaHalo water wordt gehaald van bijna een kilometer diep in de zee. Het water is hier 6 graden en vrij van vervuiling.

4. Bling H2O – €30

Bling H2o – $40
Dark4dawn / flickr

De volgende vier flessen water in de lijst hebben weinig meer te maken met de kwaliteit van het water. Bij deze flessen wordt de prijs bepaald door de hoeveel “bling”. De flessen van bling h2o zijn bijvoorbeeld ingelegd met Swarovski diamanten.

3. Hello Kitty Fillico – €75

Hello Kitty Fillico – $100

Je kunt echt alles kopen van Hello Kitty, en dus ook bronwater, duur bronwater welteverstaan. Ze hebben samen met designer Fillico vijf verschillende flessen ontwikkeld, ook deze zijn weer ingelegd met Swarovski diamanten. De thema’s van de flessen zijn: friendship, cute, heartful, wish, en sweet.

2. Fillico Jewelry Water – € 142.30

Fillico Jewelry Water – $219

De Hello Kitty fles is niet het duurste flesje water van Fillico, voor de echte rijken is er Fillico Jewelry Water. De fles kun je maar beter niet weggooien als het water op is. Je kunt hier een fles kopen.

1. Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani – $60,000

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani (Solid Gold Bottle) – $60,000
Het allerduurste flesje water kost je $60.000, maar dan investeer je wel gelijk in 24 karaats goud. Of je het water wilt opdrinken is maar de vraag, want niet alleen de fles is van goud, ook aan het water is goud(poeder) toegevoegd!

 


Reactie plaatsen

Reageer op de blog de top 10 duurste.... van Dancingxunicorn .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 23-10 23:09:
Cindy schreef:
Wauw sommige dingen zijn leuk en andere niet bv die gouden mobiel met vele diamantjes wil ik hebben hehe. XD Maar niet voor die prijs lol.
Melden | Citeer
CoffeexToffeee schreef op 23-10 23:01:
CoffeexToffeee schreef:
Leuk blog!
Melden | Citeer
Girlsstar2 schreef op 23-10 22:22:
Girlsstar2 schreef:
das is echt zot!!!!

Melden | Citeer
Anoniem schreef op 23-10 21:50:
Sixeet schreef:
Hoiiii schreef:
Femke schreef:
Hoiiii schreef:
Ja die is ook super

Maar hij kost echt superveel. Moest hij nu 300 ร  600 euro kosten dan zou ik hem wel durven kopen!

Ja dan zou ik hem allang in mijn handen hebben en iedereen jaloers maken

ja
Melden | Citeer
Mew schreef op 23-10 14:44:
Mew schreef:
Leuk! Maar serieus, die apps? 0.0
Melden | Citeer
Yiruma schreef op 23-10 14:31:
Yiruma schreef:
Die telefoons zijn echt zooooo gaaaaf ik wil ze ook!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 23-10 14:31:
Noa schreef:
Pfff wie gaat er zo veel geld uitgeven aan apps, telefoons enz.
Melden | Citeer
Dancingxunicorn schreef op 23-10 14:20:
Dancingxunicorn schreef:
Femke schreef:
Hoiiii schreef:
Femke schreef:
Ik vind deze GSM super maar hij kost $10.000(Het is wel duur voor een GSM)

Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond

Ja die is ook super

Maar hij kost echt superveel. Moest hij nu 300 ร  600 euro kosten dan zou ik hem wel durven kopen!

Ja dan zou ik hem allang in mijn handen hebben en iedereen jaloers maken
Melden | Citeer
Femke schreef op 23-10 14:19:
Femke schreef:
Hoiiii schreef:
Femke schreef:
Ik vind deze GSM super maar hij kost $10.000(Het is wel duur voor een GSM)

Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond

Ja die is ook super

Maar hij kost echt superveel. Moest hij nu 300 ร  600 euro kosten dan zou ik hem wel durven kopen!
Melden | Citeer
Dancingxunicorn schreef op 23-10 14:18:
Dancingxunicorn schreef:
Femke schreef:
Ik vind deze GSM super maar hij kost $10.000(Het is wel duur voor een GSM)

Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond

Ja die is ook super
Melden | Citeer
Femke schreef op 23-10 14:17:
Femke schreef:
Ik vind deze GSM super maar hij kost $10.000(Het is wel duur voor een GSM)

Stuart Hughes iphone 5 Black Diamond
Melden | Citeer
Dancingxunicorn schreef op 23-10 14:14:
Dancingxunicorn schreef:
srry ik heb je reactie perongeluk verwijdert maar dat vind ik ook haha behalve de iPhoneiPhone
Melden | Citeer
Lolliby schreef op 23-10 14:11:
Lolliby schreef:
Leuke blog!
Melden | Citeer
Dancingxunicorn schreef op 23-10 14:03:
Dancingxunicorn schreef:
...