Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
20 van de 24 sterren behaald
Profiel
XCynthia
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
ORPG Verhaallijnen, Cynthia030-06-2014 22:40
Dear Cisca030-06-2014 22:39
Moderator sollicitatie, Cynthia030-06-2014 22:38
Tekeningen030-06-2014 22:37
Me sings030-06-2014 22:34
Gezocht blog, Cynthia530-06-2014 22:15

 MeldenORPG Verhaallijnen, Cynthia
Fantasy:
Een groepje vrienden gaat op een vakantie. Maar daar komen ze terecht in een spookhotel, In dat hotel gebeuren de meest angstaanjagende dingen, Maar ze zouden ook verliefd kunnen worden. 

Een vliegtuig crasht, een paar mensen blijven over maar, Ze mogen elkaar totaal niet, Ze pesten elkaar met hun gaves. maar zou het ooit goed kunnen komen ?

2 mensen ontdekken dat ze bijzondere gaves hebben, Ze gaan op reis om te ontdekken wie ze zijn, Op hun reis komen ze van alles tegen. Maar krijgen ze hun gaves ooit onder de knie?

Vampiers zijn de baas van transylvanië. Maar de weerwolven zijn daar niet bloj mee. Ze ontvoeren de dochter van de koning en hoiden haar vast. Maar dan ontstaat er romantiek tussen een van de weerwolven en de vampierprinses. 

Er bestaan mensen die half iwts (vampier of whatever.) Maar en bestaan ook menswn die half iets en half iets anders zijn. Er zijn er weinig van. Maar het zijn mensen die bijv zeemeermin en engel zijn. Dit soort mensen zijn duo mutanten genoemd. Er zijn ook mensen die daar fel op tegen zijn. Er breekt oorlog uit tussen de half mutanten en gewone mutanten. Wie zou er winnen?

Een tweeling ontekt dat ze gaves hebben. Ze willen de ander niet bang maken en houden het voor zich. Maar langzaam komen de geheimen dichter bij. Vertellen ze het uiteindelijk. Komt alles ooit nog goed en word alles nog normaal?

Twee mensen gaan beiden op reis naar Milaan, waar ze elkaar treffen in het hotel. Vanaf het eerste moment hebben ze de pest aan elkaar, en ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Wanneer een van de twee bezeten raakt door een kwade geest besluit de ander hem of haar te helpen, waardoor ze langzaam gevoelens voor elkaar ontwikkelen.

Twee goede vrienden. Weten niet van elkaar dat ze vampiers zijn. Ze willen het Wel aan elkaar vertellen maar zijn bang voor elkaars reactie waardoor ze besluiten hun mond te houden. 

Real:
4 mensen die elkaar alles behalve mogen, Komen terecht in een appartement waar ze gedwongen worden om dingen samen te doen. Ze mogen niet weg tot ze vrienden zijn, Maar gaat het ze lukken?

3 meiden komen er op hun 16e achter dat ze een drieling zijn, Eentje is erg rijk opgevoed door haar adoptie ouders, Eentje heeft een middelmatig gezin, Niet heel arm, niet heel rijk en  de laatste word thuis mishandeld. Ze willen niks van elkaar weten, Tot blijkt dat hun ouders nog leven, Gaan ze de strijd aan om ze te vinden? Of zijn ze te koppig om naar elkaar te luisteren?

WORD AANGEVULT.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog ORPG Verhaallijnen, Cynthia van XCynthia .
Bericht plaatsen