Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
PEDRO PEDRO PEDRO PEDRO PE
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
Lestrange
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Het begin | Lestrange in the UK129-12-2020 12:52
Introductie | Lestrange in the UK129-12-2020 01:20

 MeldenIntroductie | Lestrange in the UK



Hoi allemaal! Als je dit leest, gezellig! Ik ben Lestrange, 23, ik kom uit Nederland en ik woon sinds juni 2020 in Engeland. Dit zal vooral gewoon een plek zijn waar ik mijn gedachten kwijt kan en een beetje kan schrijven over dingen die mij opvallen in de UK, nieuwe plekken die ik ontdek, dingen die ik meemaak, geen flauw idee eigenlijk.
Als je vragen hebt mag je die altijd stellen, maar zal een korte introductie geven en wat vragen beantwoorden die sommige waarschijnlijk zullen hebben.


Waarom woon ik in de UK?
Ik ben verhuisd omdat ik bij mijn Brtise vriend ging wonen. Het is niet een heel ingewikkeld verhaal. Ik wilde altijd al in Engeland gaan wonen later, dus dit kwam gewoon heel goed uit.

Wat doe ik in de UK qua werk of studie?
Momenteel doe ik eigenlijk helemaal niks, behalve een thuisstudie omdat ik mezelf nog wel bezig wil houden. Covid is niet heel erg aardig geweest voor me qua banen zoeken en we zijn ook al maanden aan het "verhuizen" (dat hele verhaal verdient een eigen blog). Ook heb je in Engeland een "National Insurance Number" nodig. Dat is soort van je BSN-nummer, maar je hebt het in Engeland overal bij nodig. Werken en studie vooral. Ze mogen ze eigenlijk niet weigeren zonder NiN, maar dat doen ze wel.

Ik kom nu even niet op meer vragen, want het is al na twaalf uur 's nachts, dus geen idee waarom ik dit nu schrijf en niet gewoon overdag als ik er niet bij zit als een zombie.



Reactie plaatsen

Reageer op de blog Introductie | Lestrange in the UK van Lestrange .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Acnolgia schreef op 29-12 01:32:
Acnolgia schreef:
zo leuk