Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
SpencerReid
honky tonk bedonkedonk
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Lestrange
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Het begin | Lestrange in the UK129-12-2020 12:52
Introductie | Lestrange in the UK129-12-2020 01:20

 MeldenHet begin | Lestrange in the UK


Hoi allemaal! Dit jaar in juni ben ik naar Engeland verhuisd. En ja, dat was in het midden van de pandemie. Waarom heb ik dat gedaan? Hoe heb ik dat gedaan? Misschien zijn jullie er wel nieuwsgierig naar. Ik zal niet te veel in details gaan qua officiële dingen die ik allemaal heb moeten regelen, maar gewoon het proces, en wat dingetjes vooraf.

< 2016
Ik heb altijd al heel erg van reizen gehouden. Nou, niet altijd eigenlijk. Als kind namen mijn ouders ons nooit op vakantie naar het buitenland. We zijn altijd binnen Nederland gebleven en daar ben ik ze nu eindelijk dankbaar voor. Ik heb elke provincie, elke grote stad, elk mooi ding in ons kleine landje gezien. Ik heb het ze altijd verweten.
 "Ik heb nooit het buitenland gezien, ik ben nog nooit ergens heen geweest," riep ik altijd. Toen ik toen eindelijk en keer ging vliegen naar Turkije met mijn ex en zijn familie, schoot er iets in mij los.

2016 - 2019
In deze drie jaren heb ik ontzettend veel gereisd. Ik ben in Zuid-Korea geweest, in Amerika, en heel veel Europese landen (niet genoeg!). Ook begon ik buitenlandse vriendjes te krijgen. LDR is no joke. Het zuigt. Omdat ik veel game en op het internet zit heb ik heel veel buitenlandse vrienden die ik constant bezocht. Ik begon verliefd te worden op Engeland en de UK in het algemeen. Mijn ouders namen ons eindelijk mee naar het buitenland; Engeland. Een Harry Potter themed rondreis door Noord-Engeland en Schotland. Dat was zo'n fantastische ervaring, ik zou het zo over doen.

Ik kan niet tellen hoe vaak ik de UK daarna heb bezocht, maar wist wel altijd dat ik op z'n minst in de UK wilde gaan studeren. Een master doen, of zo. Nou, dat is volledig anders gelopen, maar ik ben hier nu wel!

2019
Begin vorig jaar ontmoette ik mijn huidige vriend toen ik een nieuw spel ging spelen. We zaten toen nog allebei in een andere relatie, en we werden gewoon hele goede vrienden. Onze relaties gingen uit, van het een kwam het ander, en een goede 11 maanden later waren we officieel een ding.

2020
Zoals ik al zei, lange afstandsrelaties zijn stom. Het is echt niet leuk, ook al is het heel speciaal om elkaar elke keer weer te zien. Wij zagen elkaar nog relatief veel, elke twee weken ongeveer. Mijn opleiding ging toentertijd ook slecht en ik sloeg veel school over om bij hem te zijn. Uiteindelijk maakte ik de lastige beslissing om te stoppen met de opleiding die ik deed. Ik twijfelde al sinds voordat ik hem kende, en het maakte mij alleen maar ongelukkig.

Toen kwam de vraag; en nu?
Ik wilde graag opnieuw wat gaan studeren. Misschien iets korts, niet een 4 jaar durige HBO studie. Dat is dus echt helemaal niks voor mij. Het idee vormde langzaam dat ik misschien toch in de UK zou gaan studeren, iets daar zou vinden dicht bij mijn vriend. Het was voor de hand liggend dat ik dan bij hem zou gaan wonen, ook al waren we nog "maar" 6 maanden officieel bij elkaar.

Mijn vriend haalde me op met de auto (6 uur rijden naar de boot, nachtboot nemen van 9 uur of zo, dan nog een uurtje naar mijn huis in Nederland) we hebben het grootste gedeelte van mijn spullen in de auto weten te krijgen, en zo zijn we ook naar Engeland gegaan.

Dit is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt, ook al kan ik helemaal niks door corona. Niemand neemt je aan en alles is te ver weg waar we nu wonen. We verhuizen binnenkort en ik kan niet wachten om mijn leven hier echt te beginnen. Ik mis mijn familie en vrienden ontzettend, de laatste keer dat ik ze zag was in augustus, in de week van die enorme hittegolf in Nederland (had ik weer, hoor). Ik heb geen idee wanneer ik weer naar Nederland kan reizen, maar we bellen heel erg veel natuurlijk.

2021
Hoe gaat het er volgend jaar uit zien? Ik ben benieuwd. In ieder geval zitten wij in ons nieuwe, prachtige huis, waar ik veel over hoop te kunnen schrijven en te laten zien. Omdat ik gelijk van mijn ouders huis naar dit huis ben verhuisd en we vanaf het begin wisten dat we moesten verhuizen; heb ik nog nooit mijn "eigen" huis hebben kunnen inrichten. Ik kan niet wachten!

Zoals ik in mij introductie ook al zei, sommige van deze blogs gebruik ik om mijn gedachtes op papier te zetten. Ik weet überhaupt niet of dit interessant is, maar zodra ik echt over Engelse dingen ga hebben zal het vast veel leuker worden! Als je tips hebt, vragen, of iets Engels waar je meer over wilt weten; mijn mailbox is altijd open. Let me know!



Reactie plaatsen

Reageer op de blog Het begin | Lestrange in the UK van Lestrange .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Acnolgia schreef op 29-12 13:14:
Acnolgia schreef:
Zoooo leuk
Echt mooi dat t leven zo kan lopen
mijn ouders zijn ook totaal niet van het reizen naar het buitenland en
misschien dat ik daarom ook zo graag andere landen bezoek... ik ben een keer
met ze naar italie geweest en dat was echt niets voor hen. Ben sindsdien ieder jaar 
zelf naar het buitenland geweest! Als eerst op mn 16e naar londen met een paar vriendinnen hihi