Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
MissLestrange
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Nanowrimo #week 1108-11-2014 20:41
Hoe je een kut leven moet vermijden4204-11-2014 15:20
Colour Remover van de Kruidvat406-06-2014 17:14
Geaardheid227-03-2014 14:33
Perfectie?408-03-2014 20:24

 MeldenColour Remover van de Kruidvat
Hallo, gisteren heb ik Colour remover van de Kruidvat gebruikt. Een jaar geleden heb ik mijn haar donkerbruin geverfd, daarna zwart - en dat een tijdje gehouden - en toen naar heel donker paars met rode en bruine tinten gegaan. Nu wilde ik graag weer mijn eigen haar kleur terug (blond), maar bij de kapper zou ik veel teveel geld kwijt zijn en zou mijn haar gegarandeerd dood zijn na de behandeling. Ik zie er namelijk nogal tegen op en dood haar weg te knippen aangezien het nu eindelijk over mijn schouders heen is. (Vorig jaar heb ik het tot mijn oren geknipt).

Ik had al wat dingen gelezen over de Colour remover, maar was te lui om het te gaan kopen. Tot gisteren. Het kost maar negen euro! De gebruiksaanwijzing zit in het doosje. Ik heb donkere tinten genomen, aangezien mijn haar dat ook is. (Let op: Heb je je haar lichter dan je eigen haar kleur gebleekt, dan werkt het niet!). 

Het is best simpel, nu heb ik mijn stiefmoeder die het doet, maar alle stappen stonden er duidelijk op en het verschilt niet heel veel van verven. 



Na een uur lang intrekken:



Ik heb wat olie in mijn haar gedaan, wat ik er nog niet uit heb gewassen. Hierdoor is mijn haar op de tweede foto wat vet en de belichting is slecht, daardoor zie je de échte kleur nog niet. Maar het is wel wat lichter dan op de foto.


De voordelen:
* Het werkt echt, verwacht niet dat je je eigen haarkleur terug hebt na veelvoudig verven, maar het wordt er zeker lichter van.
* Het kost maar negen euro! Ik weet nog dat bij de kapper bleken boven de honderd euro uit ging. 
* Het gaat gemakkelijk.

De nadelen:
* Het stinkt, naar rotte eieren. En als je dit laat intrekken kun je maar beter een raam open zetten, want de geur is echt walgelijk.
* Op de verpakking staat dat er geen ammoniak of bleek in zit, waardoor je haar niet beschadigd raakt. Dit is wel zo, je haar beschadigd er zeker wel van. Mijn haar voelt nu best stug aan en is veel droger dan normaal (voordat het vet werd :') ). De puntjes zijn volgens mijn stiefmoeder dood, maar de rest heeft het overleefd. Ik denk dat je het met wat extra verzorging er wel wat verbetering in kan brengen. Sowieso moet je haar niet al te beschadigd zijn vóór je gaat verven.
* Dit geld deels voor mij, maar veel voor veel andere, je haar kan op een vreemde manier in kleur over gaan lopen. Je ziet het niet heel goed op de foto, maar de bovenkant is bij mij blond, daarna wordt het een beetje donker oranje en bij de puntjes is het weer licht oranje. Persoonlijk vind ik het niet heel lelijk, maar sommige kunnen dit een tegenvaller vinden.

Mijn mening:
Ik ben er heel tevreden over, naast dat mijn haar erg droog is. Het leuke is ook, toen ik highlights in mijn haar kreeg bij de kapper waren de highlights koper kleurig, die kleur wilde ik na het paars heel graag. En na dit is mijn haar bijna die kleur geworden, dus twee vliegen in één klap :)!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Colour Remover van de Kruidvat van MissLestrange .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 13-06 17:13:
Kris schreef:
clap
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 07-06 16:40:
Mandalorian schreef:
Ik heb het het ook geprobeerd.. Mijn haar was zwart en bleef zwart met aan de bovenkant oranje. ;-;
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 07-06 16:36:
Ambje55 schreef:
Cool
Melden | Citeer
Yelena schreef op 07-06 14:42:
Yelena schreef:
Cool!