Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Muppets
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Mascara Review: Catrice, NYC, Essence & Jane Iredale303-05-2016 19:17
Klembord ~ Kruidvat003-05-2016 19:11
Kattentongen Bakken!630-04-2016 17:45
Freeman Facial Purifying Clay Mask Açai230-04-2016 15:31

 MeldenKlembord ~ Kruidvat
Op YouTube zag ik de laatste tijd veel video's van mensen die klemborden hadden gekocht, met een leuke tekst erop. Ik moest en zou er ook zo een in mijn kamer krijgen. Maar waar kon ik er zo een vinden? Want in het kleine dorpje waar ik woon, zijn ze in de winkels niet echt mee met trends van de laatste tijd.

Enkele weken geleden ben ik samen met mijn twee nichtjes naar de winkel geweest om wat leuke spulletjes te kopen. En plots zag ik het perfecte klembord voor mijn kamer liggen in een winkelrek. Dankjewel Kruidvat voor dit goddelijk geschenk. Ik kon de vloer wel kussen! Hahaha...




Zoals ik daarnet al heb gezegd, komt dit klembord uit het Kruidvat. Waar ik super hard van schrok, is dat het maar €1,99 kostte. Dit gaf gewoon de doorslag om het bord te kopen. Wat ik ook erg fijn vind, is dat het bestaat uit hout. Telkens wanneer ik een leuk klembord zag, was het net uit karton gemaakt. Ik vind het hout veel mooier en gemakkelijker, omdat het niet doorbuigt als je er op schrijft zonder tafel. Ook van de kleuren ben ik helemaal weg! Ik val de laatste tijd erg op decoratie in de Scandinavische stijl. De kleuren wit en zwart gaan ook overal bij, waardoor je het op elke kast kan leggen en aan elke muur kan hangen.

Waarvoor ga ik het gebruiken? Heel simpel! Als blogger is het niet altijd even gemakkelijk om elke week opnieuw met nieuwe ideeën te komen. De ene week heb je namelijk een week vol inspiratie, en de andere week is hij ver te zoeken. Daarom heb ik mij voorgenomen dat ik dit bord in mijn kamer ga ophangen, en hij mag nooit leeg zijn. Dit wil zeggen dat ik al mijn blog ideeën hieraan ga hangen. Indien er geen hangt, staat er: 'Think of a new idea', en ik ga proberen dit te vermijden. Dus zie je binnenkort in een van mijn video's dit klembord vol ideeën, dan weet je dat er veel blogs aankomen!

(Originele post van mijn blog: http://elaysstyle.blogspot.be/)

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Klembord ~ Kruidvat van Muppets .
Bericht plaatsen