Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Muppets
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Mascara Review: Catrice, NYC, Essence & Jane Iredale303-05-2016 19:17
Klembord ~ Kruidvat003-05-2016 19:11
Kattentongen Bakken!630-04-2016 17:45
Freeman Facial Purifying Clay Mask Açai230-04-2016 15:31

 MeldenMascara Review: Catrice, NYC, Essence & Jane Iredale
{option}
Zoals jullie misschien al wel weten, ben ik een enorme make-up liefhebber! Ik kan wel uren in de winkel staan om de juiste producten te vinden. Daarom heb ik besloten om een review te schrijven over de 4 mascara's die ik in mijn make-upstash heb liggen. Zo wordt het voor jou iets makkelijker om de volgende keer een keuze te maken!

{option}

De eerste mascara die ik voor jullie heb, is er een van New York Colors. New York Colors is een heel goedkoop merk, die best wel goede kwaliteit levert voor beginnende 'make-upers'. Deze komt van het Kruidvat, en er loopt momenteel een actie op (2 producten voor 5 euro). Je had hem in verschillende kleuren, en ik heb gekozen voor de roze genaamd NYC Big Bold 852 Extra Black Mascara. Zoals je al aan de naam kan afleiden, gebruik je hem om je wimpers meer volume te geven. Dit lukt super goed bij mij, maar doordat mijn wimpers super lang zijn gaan ze snel aan elkaar kleven. Daarom ga ik er nog eens met een borsteltje door wanneer ik hem op doe. Ik heb hem tijdens de actie gekocht, maar indien je geen tweede product wilt, kan je hem kopen voor €4,49.


{option}

De tweede mascara die ik voor jullie heb, kan je in het rek van Essence vinden. Hoewel hij er erg kinderlijk uitziet, is hij super goed! Hij heet Essence Lash Princess Volume Mascara, en je kan hem in het Kruidvat vinden voor €3,39. Er staat in de naam dat hij meer volume moet geven, maar ik vind net dat hij het omgekeerde doet met je wimpers. De mijne worden namelijk extra dun, maar het geeft wel een sierlijk effect. Ze laten je ogen stralen, waardoor het dus zeker de moeite waard is om hem te proberen! Wat ik ook al ondervonden heb aan deze mascara, is dat hij super lang mee gaat! Ik heb hem al bijna een jaar, en hij is nog steeds niet op of uitgedroogd. En dit is vrij uniek voor een mascara die je bijna elke dag gebruikt!



{option}

Deze mascara staat momenteel op mijn nummer één! Hier zijn ook een heleboel redenen voor, omdat hij van het merk Jane Iredale komt. Je kan een heel boek schrijven over dit merk en waarom het zo goed is, maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Hij is alleen te koop bij echte make-up specialisten, die enkel dit merk verkopen. Hierdoor zal je hem nooit, maar ook nooit in de winkel tegen komen! Ik heb hem gekocht voor 30,95, en hij is die prijs echt waard! Jane Iredale is heel kort samengevat een make-upmerk die producten verkoopt zonder chemische middelen in (ik zal de rest van de collectie die ik heb uitleggen in een andere post/video). In alle mascara's die je in de winkel koopt zit ook lak, die zorgt er voor dat je wimpers hard worden. In de mascara van Jane Iredale is dit niet, waardoor je wimpers dus gewoon zacht blijven! Hij zorgt ervoor dat je wimpers niet meteen meer volume gaan krijgen, maar langer worden. Indien je de producten eens wilt uittesten of kopen, kan je de verschillende verkooppunten terug vinden op het internet. Uiteraard hebben ze ook een website die je zeker eens kan raadplegen!

{option}

De laatste mascara die ik voor jullie heb, is er een van Catrice. Deze was de allereerste mascara die ook ooit heb gedragen, en hij is nog steeds niet volledig opgebruikt. Ik weet de exacte prijs niet meer, maar ik weet wel nog dat hij van het Kruidvat komt. Dus indien je de prijs wilt weten, kan je bij het volgende bezoek aan het Kruidvat eens kijken in het rek van Catrice. Zoals je zelf al op de foto kan zien, staat er dat hij meer volume moet geven. Dit vind ik niet helemaal kloppen, omdat hij mijn wimpers net fijn en lang maakt. Ik zou hem niet opnieuw kopen, omdat ik hem niet geschikt vind voor mijn wimpers. Toch denk ik wel dat hij voor andere wel zeer goed kan zijn. Dus probeer deze ook zeker eens een keer uit!


Dit was mijn blog alweer voor vandaag. Hopelijk vonden jullie het fijn om te lezen, en hoor ik snel iets van jullie!
Doei! x



Reactie plaatsen

Reageer op de blog Mascara Review: Catrice, NYC, Essence & Jane Iredale van Muppets .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
FashionChickk schreef op 17-07 16:53:
FashionChickk schreef:
Ik heb ook pas die van essence gekocht, de roze versie, had hem direct terug gebracht en ben toen voor de groene gegaan, ik vind deze persoonlijk fijner werken
Melden | Citeer
Popstargirlpower3 schreef op 17-07 16:48:
Popstargirlpower3 schreef:
ik vond die van catrice wel fijn

maar je hebt alles wel een goede review gegeven van wat jij vind!
Melden | Citeer
Tritaque schreef op 17-07 16:13:
Tritaque schreef:
Leuke blog!! Ben gelijk geabonneerd (;
(als je wilt kan je mijn blog ook bekijken en misschien abonneren als je dat leuk vindt kuch zelfpromotie kuch)