Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Profiel
Sophisticated
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
SMT: Wie draagt het beste!003-11-2015 15:33
Gezochtblog!7321-09-2015 18:45
Broken wrist door CoffeeAddict213-09-2015 19:41
Back-2-school: leertips!330-08-2015 17:06
Competitie gewonnen! :D126-08-2015 18:14
Tekening door Kustjetyra ♥025-08-2015 21:22
Tekening door 5SecondsofStarbucks ♥524-08-2015 10:04
Anti-verveeltips422-08-2015 19:40
6 dingen die puistjes veroorzaken622-08-2015 13:27
Jenny's lookbook115-08-2015 11:44

 MeldenAnti-verveeltips
Hee lieve lezers,

Zich vervelen doet iedereen wel eens. In de vakantie, in het weekend, als je een keertje huiswerkvrij bent, etc. Maar wat ga je dan doen? Natuurlijk kan je op de bank gaan hangen en een beetje tv gaan kijken, maar er zijn leukere dingen die je kan gaan doen. Hieronder heb ik een paar tips zodat vervelen verleden tijd wordt.



Tip 1: Ga naar de bibliotheek, haal daar een stapeltje boeken en probeer iedere dag een boek uit te lezen. Heb je alle boeken uit? Leen dan weer nieuwe.

Tip 2:
 Kan je een beetje tekenen? Verken je omgeving en teken dat op papier. Daar ben je waarschijnlijk wel een paar uur mee bezig en je hebt meteen een nieuw kunstwerk voor aan de muur.

Tip 3: Ben je toevallig op het strand? Zoek schelpen en steentjes maak daar later iets moois van (kettingen, armbanden, etc.).

Tip 4: Heb je een beetje schrijftalent? Maak een Wattpad-account aan en begin met het schrijven typen van je eigen verhalen en/of gedichten! Geen inspiratie? Geen probleem, op Wattpad staat genoeg verhalen om wat inspiratie op te doen!
Heb je geen WiFi? Je kunt je verhalen en/of gedichten natuurlijk altijd nog opschrijven en later uittypen.

Tip 5: Heb je nog een cd-speler (en cd's)? Sleep die naar buiten en zet muziek aan terwijl je lekker zit te lezen of zonnebaden.

Tip 6: Zit je midden in een saaie vakantie en is er niemand om iets leuks mee te doen? Sta eens een keertje vroeg op en ga een eindje joggen of zwemmen. Misschien kom je dan wel andere mensen tegen! Pas alleen op dat je niet verdwaald of verdrinkt. c;

Tip 7: Heb je ergens nog een stapeltje oude tijdschriften liggen waar je toch nooit meer iets mee doet? Knip alle leuke artikels en plaatjes uit en plak ze op in een plakboek.

Tip 8: Ben je samen met een vriendin? Pak je telefoon erbij en maak een paar leuke selfies! Je kunt er later nog een fotocollage van maken en die cadeau geven aan je vriendin.

Tip 9: Speel samen met je familie weer eens lekker een gezelschapsspelletje!

Tip 10: Trommel al je vriendinnen op en organiseer een Fashion Swap Party! De bedoeling is dat iedereen een stuk of 10 kledingstukken, schoenen of accessoires meeneemt die je met elkaar kan ruilen voor andere spullen. Maak er samen een leuk feestje van!

Tip 11: Ben je een beetje sportief? Ga op een nieuwe sport! Dansen, hockey, voetbal, handbal, basketbal, volleybal, paardrijden, karate, judo, boogschieten; er is vast wel een sport dat je leuk vindt! Twijfel je nog? Je kunt altijd nog proeflessen nemen!

Tip 12: Ben je niet zo van het sporten maar ben je wel best muzikaal? Misschien kan je dan een instrument leren bespelen. Of misschien kan je zanglessen nemen omdat je toevallig net hebt ontdekt dat je geweldig kunt zingen...

Tip 13: Geef je kamer een make-over. Ruim eerst je kamer op, verplaats je meubels en/of geef de muren een nieuw likje verf.

Tip 14: Sushi maken is leuk om te doen, makkelijk en lekker! Haal de ingrediënten in huis en ga aan de slag! 

Tip 15: Ben je op vakantie/verveel je je weer eens in het weekend en heb je internet? Zoek op YouTube een paar leuke hair-tutorials op en ga oefenen. Als school weer begint kun je met je nieuwe hairstyles de show stelen.

Tip 16: Is het mooi weer? Ga dan lekker een stukje fietsen of wandelen!

Tip 17: Geef jezelf een manicure! Vijl eerst je nagels mooi recht en lak je nagels in een kleur die jij mooi vindt. Als je een beetje handig bent (en geduld hebt!) kun je misschien ook een leuk nail-art design proberen. Practice makes perfect!

Tip 18: Heb je een camera? Neem die mee naar buiten en ga foto's maken. Van de natuur, van je hond, van jezelf...
Heb je geen camera, maar wil je er wel heel graag een, maar wil je daar niet al te veel geld voor uitgeven? Dan is een polaroid camera (FujiFilm Instax Mini) ideaal voor jou! Hij is super populair, hij is te koop in verschillende leuke kleurtjes en de goedkoopste polaroid camera kost maar 70 euro!

Tip 19: Altijd al model willen zijn? Organiseer een fotoshoot samen met je vriendinnen! Style elkaar met items uit jouw kast en maak de mooiste foto's van elkaar. De tuin is hiervoor bijvoorbeeld een leuk decor.

Tip 20: Maak een lijstje met dingen die je leuk vindt om te doen en waar je normaal, als je naar school moet, geen tijd voor hebt.

Tip 21: Koop een mooi schrift (stevig en niet te dun) en maak daar je (vakantie)dagboek van.

Tip 22: Heb je vakantie en heb je net schoolspullen gekocht? Koop dan ook nog even een paar rolletjes washi tape en/of masking tape en pimp daar je boeken en schriften mee op.

Tip 23: Ben je helemaal gek van make-up? Of weet jij alles van smartphones? Begin dan je eigen blog! Dat kan helemaal gratis en is supermakkelijk via websites zoals Blogspot en WordPress (beide aanklikbaar).

Tip 24: Zoek al je favoriete recepten op en schrijf ze op in een kookschrift. Als je een recept nodig hebt, hoef je niet meer lang te zoeken!

Tip 25: Ben je een beetje creatief? Maak (of pimp) dan je eigen kleren!

Tip 26: Ben je op vakantie? Neem dan een vakantiebaantje! Je leert nieuwe mensen kennen, je verdient geld en je hebt iets te doen. Win-winsituatie dus!

Tip 27: Mest je kledingkast uit, sorteer al je kleren en geef de kleding die je niet meer draagt aan een goed doel.

Tip 28: Ga koekjes bakken. Lekker en makkelijk!

Tip 29: Heb je bergen make-up thuisliggen maar maak je jezelf toch iedere dag op dezelfde manier op? Probeer dan eens een nieuwe look! Op YouTube zijn veel tutorials te vinden, bijvoorbeeld hoe je de make-up uit je favoriete film of van je favoriete celeb kunt namaken.

Tip 30: Alle afleveringen van je favoriete serie heb je vast wel een paar keer gezien. Maar dat maakt niet uit, want het is  niet voor niets je favoriete serie! Bij slecht weer hou jij gezellig een marathon van je favo films of series (misschien samen met een vriendin?). Popcorn en cola erbij en je bent/jullie zijn er helemaal klaar voor!



Hopelijk heb je iets aan mijn tips! (:
Ik zal het heel erg waarderen als je even een reactie achterlaat en misschien ook even abonneert op mijn blog. :3
De volgende keer geef ik je tips voor school. Dus als je wel wat schooltips kunt gebruiken; blijf mijn blog dan volgen! (:

Veel liefs,
Sophisticated aka Jenny

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Anti-verveeltips van Sophisticated .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Sophisticated schreef op 25-08 11:38:
Sophisticated schreef:
Juliaatje schreef:
Heb nu ook nieuwe blog

Al gezien! (:
Melden | Citeer
Sophisticated schreef op 25-08 11:34:
Sophisticated schreef:
Juliaatje schreef:
Leuke en goeie tips!!

Bedankt <3
Melden | Citeer
Sophisticated schreef op 24-08 19:24:
Sophisticated schreef:
Glowie schreef:
wauw! echt hele leuke tips, en ook anders dan al die andere anti verveel lijstjes. Superrr

Thanks! :d
Melden | Citeer
Glowie schreef op 24-08 19:21:
Glowie schreef:
wauw! echt hele leuke tips, en ook anders dan al die andere anti verveel lijstjes. Superrr