Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald
Profiel
Sophie1
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Zhalia Moon017-02-2013 17:35
Sophie Casterwill017-02-2013 15:10

 MeldenSophie Casterwill
Sophie Casterwill is het vriendinnetje en klasgenoot van Lok Lambert.
ze geniet in het bijzonder van het lezen van boeken(vooral boeken over oude beschavingen en seeker krachten) en heeft een uitstekend geheugen over mythen en legendes
als een van de laatst overgebleven edelen van de Casterwill familie, is zij vanaf jongs af aan de mysteries van de familie aan het ontrafelen.
hoewel ze in de eerste instantie geen lid is van het Huntik Instituut, heeft ze een alliantie gebaseerd op de noodzaak om te vechten tegen het kwaad
Sophie Casterwill maakt gebruik van krachtige aanval en verdediging magie, samen met haar titans in het bijzonder Sabriel, een elegante titan  die snelheid bevoordeelt ten opzichte van spierkracht.

geschiedenis:
Sophie Casterwill is een dochter van de geheimzinnige Casterwill familie, een groep seekers die afstammen van s'werelds eerste seeker, lord Casterwill.
ze was wees als jong meisje toen haar ouders werden gedood in een enorme brand in hun herenhuis in parijs.
haar trouwe lijfwacht, Santiago,die ongeveer even oud is als Sophie, en de familie butler, LeBlanche, hebben haar opgevoed en beschermd.

Sophie werd in het leven van avonturiers voor het Huntik Instituut getrokken toen zij en Lok het dagboek van de vader van Lok, Eathon Lambert een legendarische seeker van het instituut, vonden.
sindsdien zijn de twee klasgenoten in strijd tegen de Organisatie en de Bloed Helix.en ze duiken diep in de geheimen van de oude wereld samen met hun bondgenoten  Dante Vale, Zhalia Moon en Sophie's favoriete titan, Sabriel.

persoonlijk:
Sophie is een boek-slimme, atletische en eervolle jonge dame van lok's leeftijd.
iedereen die haar onderschat maakt een grote fout.
ze kan er niet goed tegen als ze word verslagen zoals blijkt wanneer Lok erin geslaagd is om haar te verslaan met een puzzel voorafgaand op hun missie om king basilisk te vinden.
Sophie had ook pyrophobia, een angst voor vuur, en alles wat daarmee te maken had, tot ze beseft dat Kiel, een lid van het BSB (Blood Spiral Broederschap) haar ouders heeft gedood bij een brandstichtings poging. ze overwon haar angst door een band te vormen met de legendarische titan: Phoenix, met een duik in het hart van de vulkaan.

na een tijd met Lok samengewerkt te hebben vormt Sophie gevoelens voor hem en kan ze haar leven zonder hem niet meer voorstellen
ze doet alles om Lok te redden en dat is ook wederzijds!

later bleek dat Sophie ook bang was voor de terugkeer van de Nullifiers, die voor het einde van de wereld en de mensheid  zouden zorgen

dit zijn de engelse seeker krachten die Sophie bezit
 
de lijst met haar titans kun je vinden bij zhalia's blog

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Sophie Casterwill van Sophie1 .
Bericht plaatsen