Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald
Profiel
Sophie1
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Zhalia Moon017-02-2013 17:35
Sophie Casterwill017-02-2013 15:10

 MeldenZhalia Moon
Zhalia Moon  Zhalia Moon is als een elegante eenzame wolf, ze is een geestige, maar toch voorbehouden dame die had een voortdurende bitterheid met collega-held Sophie Casterwill .Bovendien is het mogelijk haar te ontwikkelen gevoelens voor Dante Vale worden waardoor ze haar loyaliteit in twijfel. Haar handtekening titan is Gareon .


in Episode 35, " Zhalia's Mission ", verliet ze de Huntik team om te spioneren bij de  Bloed Spiraal Broederschap en trad op als een lijfwacht van Harrison Fears . Later raakte ze aan hem gehecht, niet alleen als gevolg van haar missie, maar ook vanwege haar wens naar hem.

Tijdens de undercover actie, gebruikte ze een speciaal dagboek om contact met Dante te houden door de spreuk Logosbook. Toen ze in haar dagboek schreef, werd de boodschap overgebracht naar  Dante's dagboek, door van de team en het Huntik Instituut ervan op de hoogte te brengen over de plannen van het Bloed Spiral's.

Als de Betrayer de schijnbare dood van Dante onthuld, werd ze verwoest en liet haar vermomming achter zich en voegde zich weer bij het instituut.ze was  geschokt toen hij weer tot leven kwam door gebruik te maken van Copykind op Phoenix's.Na dat de Betrayer uiteindelijk war verslagen, keerde ze voorgoed terug naar het team.

Persoonlijkheid 

Ondanks dat ze  een expert is in infiltratie en spionage, Zhalia heeft soms moeite om haar angst te maskeren, zoals blijkt meerdere malen in de aanloop naar haar blootstelling door Klaus  en haar latere verlossing.

Ze houdt niet van rond geduwd te worden en zal de dingen doen zoals ze wil het grootste deel van de tijd. Zhalia doet zich voor als sterk en stoer, maar binnen was ze zwak tot Dante haar de weg wees.  Ze heeft een oogje op Dante Vale. ze gaf ook toe dat Dante meer voor haar betekend dan  wie of wat dan ook ter wereld. Deze verliefdheid was het gevolg dat Dante zei dat hij wist dat als het erom ging hij haar kon vertrouwen. Zhalia merkte op dat niemand dat ooit tegen haar had gezecht. Ze werd ook jaloers als Scarlet Byrne flirtte met Dante.

Zhalia heeft ook een sterke band met de Fears broers, vooral Harrison. De twee broers komen uit het weeshuis waar Zhalia woonde, en hun situatie met het Bloed Spiraal is zeer vergelijkbaar met haar ervaring met de Organisatie. Tijdens Zhalia's undercover missie, was ze Harrison's lijfwacht. Dit gaf haar de toegang tot informatie wat alleen bekend is bij hogere-ups en een speciale relatie met Harrison. Harrison heeft eens gezegd dat ze "als een zus was,"  haar band met hem niet was gewoon.

Naast haar bevoegdheden als een Seeker , is Zhalia ook bekend om zich optimaal te kunnen nabootsen verschillende accenten, waaronder Frans en Italiaans. Dit vermogen, gecombineerd met haar vermomming en magie, laat Zhalia bijna feilloos haar echte identiteit te verbergen.


deze krachten heeft zhalia tot haar beschikking

Spells Aangewend bewerken


de lijst het haar titans vind je op het profiel van zhalia

Spells, Cont.


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Zhalia Moon van Sophie1 .
Bericht plaatsen