Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
ThePosivibes
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
ThePosivibes // Mentale kracht112-08-2018 16:52
ThePosivibes // #1 Waar wordt ik blij van?212-08-2018 16:47
ThePosivibes // Positieve gedachten011-08-2018 21:30

 MeldenThePosivibes // #1 Waar wordt ik blij van?


Hey hey lieve blogvolgers,

Leuk dat jullie de moeite nemen om deze blog te lezen! Zoals de titel al zegt gaat deze blog over de dingen waar ik blij van wordt, maar een tijdje geleden bedacht ik me iets... Wat als ik van deze blog nou een blogserie maak? Ikzelf heb namelijk meerdere dingen waarvan ik blij wordt. Dus in plaats van het allemaal in één blog te vertellen, ga ik dit in meerdere blogs doen. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

Als ik verdrietig ben trek ik me vaak terug op mijn kamer om even uit te huilen, maar mijn verdriet gaat altijd vrij snel over. Ik kan me erg makkelijk over dingen heen zetten (bepaalde dingen ook niet) en ik blijf nooit lang boos ergens om. Alleen nu is natuurlijk de vraag wat ik doe als ik verdrietig ben. Heel vaak zet ik gelijk de muziek aan, mijn box staat dan zo hard mogelijk en vaak luister ik dan naar hele feestelijke muziek. In ieder geval, muziek waar je op los kan gaan! En dat doe ik ook letterlijk, je wilt mij dan liever ook niet tegenkomen. Zo gek ziet het er namelijk uit... Toch helpt het mij, om het verdriet als het ware van mij af te schudden door te dansen op de muziek. Echter kan het ook niet feestelijke muziek zijn, denk hierbij aan rustigere muziek of wat ik ook vaak doe: muziek aanzetten dat gekoppeld is aan een mooie of leuke herinnering. Ik weet niet of ik de enige ben die dat heeft, maar vaak koppel ik een mooie of leuke herinnering aan een liedje. Het liedje past dan bijvoorbeeld bij de herinnering of het liedje draaide tijdens die herinnering. Het helpt mij om aan de leuke momenten terug te denken, even stil te staan bij wat voor mooie dingen ik al heb meegemaakt. Muziek luisteren doe ik overigens niet alleen als ik verdrietig ben hoor, ook als ik al blij ben kan dit mij helpen en vaak wordt ik dan ook nog eens erg druk haha oeps. 

Om een idee te geven van de liedjes die ik dan luister, zal ik hieronder enkele video's plaatsen! Overigens zal deze blogserie niet alleen gaan over de dingen waar ik blij van wordt als ik verdrietig ben, vaak zijn het dingen waar ik in het algemeen al erg blij van wordt.  Verder hoop ik weer dat jullie genoten hebben van deze blog en dat jullie ook weer uitkijken naar de nieuwe "Waar wordt ik blij van?". 

Liefs Ling

L I E D J E S











Reactie plaatsen

Reageer op de blog ThePosivibes // #1 Waar wordt ik blij van? van ThePosivibes .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 24-08 16:06:
BlueDream schreef:
Syzygy schreef:
BlueDream schreef:
Trek me net als jij terug op mijn kamer als ik mij verdrietig voel. Of ik ga buiten een rondje fietsen. <3
Fietsen lijkt mij ook fijn! Gewoon even het huis uit en genieten in de buitenlucht, alhoewel ik het toch niet zo snel zou doen want ik vind fietsen niet zo leuk hahah
Haha nee dan is het iets minder. Met slecht weer ook tho haha. Helpt mij iig om mijn hoofd wat sneller leeg te krijgen. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 23-08 20:42:
BlueDream schreef:
Trek me net als jij terug op mijn kamer als ik mij verdrietig voel. Of ik ga buiten een rondje fietsen. <3