Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Profiel
ThePosivibes
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
ThePosivibes // Mentale kracht112-08-2018 16:52
ThePosivibes // #1 Waar wordt ik blij van?212-08-2018 16:47
ThePosivibes // Positieve gedachten011-08-2018 21:30

 MeldenThePosivibes // Mentale kracht


Hey hey,

Leuk dat jullie weer kijken naar een nieuwe blog! Ik denk dat jullie deze openingszin vaker zullen tegenkomen, want ik weet niet zo goed hoe ik een blog moet beginnen (oeps!). In deze blog ga ik tips geven over hoe je jezelf mentale kracht kan geven, dingen waardoor je nog sterker kan worden en die belangrijk zijn om te onthouden.

1. Alles gaat weer weg, niets blijft.

Ook al zit je momenteel in een slechte situatie, dit blijft niet zo. Je leven bestaat uit meerdere hoofdstukken en ook al eindigt het hoofdstuk slecht, het is nog niet het einde van het boek. Hiermee bedoel ik dus dat er nog andere hoofdstukken overblijven met nieuwe situaties en 

2. Wat je nu doet, heeft invloed op een betere toekomst.


Ieder moment heb je de kans om positieve dingen te doen voor een betere toekomst. Richt je aandacht daarop, en blijf niet zitten met negatieve dingen.

3. Er zijn meer goede dingen aan jezelf, dan slechte dingen.


Met negatieve gedachten maak je jezelf niet blij en je hoofd ook niet. Focus op je sterke kwaliteiten (die heeft iedereen!!) en maak een lijstje met punten waarvan jij denkt dat het je goede kwaliteiten zijn. 

4. Van fouten leer je.

Wees niet al te getreurd van je fouten, van fouten leer je juist. Ook van de domste fouten kan je leren, zie het dus als iets positiefs. Fouten maken hoort bij nieuwe dingen proberen!

5. Accepteer imperfectie.


Het leven kan helaas niet alleen maar perfect zijn, iedereen heeft imperfecties in zijn of haar leven. 

6. Meer dan je best kan je niet doen.

Soms zul je denken dat je niet snel genoeg goede resultaten boekt, maar je bereikt nog steeds veel meer dan degene die helemaal niets doen. Geef het beste van jezelf, dat is genoeg want meer dan dat kan je niet geven.

7. Je verdient je eigen liefde.

Iedereen heeft angsten en onzekerheden, accepteer die. Kijk in de spiegel en hou van jezelf. Je kunt zelf het leven creëren dat je wil. Je bent goed genoeg om moeilijke situaties te overwinnen.

8. Er zijn altijd meerdere mogelijkheden

Blijf niet in je oude vertrouwde denkpatroon zitten, er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden. Ze zullen zich niet allemaal tegelijkertijd openbaren, maar wees niet bang om je grenzen te verleggen. 

9.Ga alleen de strijd aan met jezelf


Vergelijk jezelf niet continu met anderen, jij bent wie je bent. Je hoeft niet te veranderen omdat anderen dat willen, dan ben je niet jezelf meer. Verbeter jezelf, maar doe dit ook alleen voor jezelf!

10. Je kunt zelf veranderen hoe je tegen dingen aankijkt.

Als je iets niet fijn vindt, verander het. Als je het niet kunt veranderen, verander dan de manier waarop je er naar kijkt.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog ThePosivibes // Mentale kracht van ThePosivibes .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
ThePosivibes schreef op 29-08 17:44:
ThePosivibes schreef:
xxx