Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Is is een nacht die je normaal
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Lespoir
avatar

 MeldenORPG personages
Naam: Stefan Blackfield
Leeftijd: 20 jaar oud.
Persoonlijkheid: Ondanks Stefan beweert dat hij niemand nodig had, bezit hij een angst voor eenzaamheid evenals de moeilijkheid om zich te binden met anderen. Vermoedelijk is het feit dat hij zijn tijd al jaren alleen met zijn broeder doorbrengt de oorzaak. Sinds de uitbraak is zijn agressieve en impulsieve karakter overduidelijk versterkt. Hij kent geen angst om de moorden, zombie of mens, alles wat een obstakel voor hem is, dood hij zonder enige vorm van medelijden, hoewel hij de laatste tijd iets meer zijn best doet om een andere manier te zoeken om situaties op te lossen zonder er doden hoeven te vallen. Als hij de verkeerde tegen zou komen en hij het slachtoffer zou zijn, is het onzeker wat er met zijn broer stond te gebeuren. Stefan moest er voor zijn broeder zijn en ondanks hij het niet vaak liet blijken, deed hij er alles voor om hem veilig te stellen. Vooral sinds hij het enige familielid is die hij bij zich heeft. Zichzelf aan de regels en wet houden is geen van zijn beste kwaliteiten, hij overtreedt ze liever dan dat hij ze volgt. Ook liegen is een groot talent van hem, het valt zo vaak voor dat hij het vaak geeneens doorheeft dat hij mensen aan het bedriegen of beliegen is. Al deze kenmerken geven hem een persoonlijkheidsstoornis genaamd ASPS of beter gezegd een antisociale persoonlijkheidsstoornis die zich door de jaren heen steeds verder heeft ontwikkeld tot het gedrag dat hij op de dag van vandaag vertoont in verscheidene situaties.
Uiterlijk:

Wapen: Sinds Stefan als kind al veel gewelddadiger en meer met wapens bezig was dan zijn leeftijdsgenoten, hadden zijn ouders hem ingeschreven voor boogschietlessen. Talloze sporten om hun zoon te kalmeren hadden ze
uitgeprobeerd, vooral gevechtssporten die zijn agressiviteit slechts verergerden. Het boogschieten daarentegen was hem beter bevallen dan verwacht en tot dat hij de leeftijd van een dertienjarige jongen kreeg had hij de sport uitgeoefend. Het richten van de pijlen is geen moeite voor hem, keer op keer weet hij het voor elkaar te krijgen zijn doelwit te bereiken. Daarnevens kan hij ook overweg met pistolen en geweren, wat zeer gunstig is tijdens een uitbraak van zombies.
Huidige toestand van familieleden: Stefans ouders zijn omgekomen tijdens een tragische nacht waarin hun vieren werden aangevallen door een stel zombies, drie om precies te zijn. Hun ouders wisten hem en zijn broeder nog te redden, maar voor henzelf was het te laat geweest. Door Stefan en zijn broer bescherming te bieden was hun overlevingskans zeer klein geworden en doordat de Blackfield broeders nog te jong waren, was het onmogelijk om hun ouders te redden van de moordlustige wezens. Sindsdien zitten Stefan en zijn broer met elkaar opgescheept, alleen. Hoewel je zou denken dat ze zeer hecht zouden moeten zijn na de lange tijd dat ze samen moesten overleven, is hun band heel anders. Stefan haat zijn broer niet, maar ze zijn alles behalve de beste vrienden. Een mogelijke oorzaak is dat hij af en toe geslagen wordt door zijn broer, wat geen goede combinatie was met Stefans agressiviteit wanneer iemand hem kwaad doet. Vreemd genoeg zijn ze op de dag van vandaag nog steeds samen. Bij nader inzien is er misschien toch een band die ervoor zorgt dat ze elkaar onmogelijk kunnen verlaten.

Naam: Micah Josy Fidler
Leeftijd: 16 jaar oud
Verleden + innerlijk: Nooit heeft Micah haar eigen ouders ontmoet. Ze stonden haar af wegens een te jonge leeftijd voor ouderschap. Net na haar geboorte kwam ze terecht bij een rijk koppel in Los Angeles die zeer blij waren met haar komst  sinds de vrouw onvruchtbaar was. Altijd had ze hen beschouwd als haar eigen ouders, desondanks ze van alles op de hoogte was. Ze leidde het perfecte leven tot haar pleegmoeder suïcidaal werd toen Micah ongeveer tien jaar oud was,met haar pleegvader als oorzaak. De man die ze heel haar vader noemt was een echte rokkenjager, nu nog steeds. Vreemdgaan is volgens geen zonde, voor hem was is het doodnormaal. Hij begon destijds ook met dagelijks cafés te bezoeken waarvan telkens stomdronken terugkwam, àls hij die nacht besloot om naar huis te gaan tenminste. Zijn volgende stap was het uitproberen van verschillende drugssoorten en gokken in verscheidene casino’s waar hij een fortuin aan geld besteedde. Ook de toestand van haar pleegmoeder verslechterde; ze sprak niet meer en bracht haar dagen door in bed, gedrogeerd door alle pillen die ze moest slikken.
Net zoals haar vader is ze niet bang om wat te experimenteren met drugs, maar ze kent haar grenzen. Ook alcohol is iets wat ze af en toe wel kan gebruiken. Hoewel ze er erg lief uitziet is ze geen gemakkelijk meisje. Door de torenhoge muur die ze rondom haar heeft gebouwd, valt haar vertrouwen moeilijk te winnen. Het liefst mijdt ze alles en iedereen om haar heen. Eenzaamheid is niet iets waarvoor ze angst vertoont, sterker nog, ze is liever eenzaam dan onder de mensen. Buitendien is ook impulsiviteit een minder goede eigenschap die ze bezit. Af en toe doet ze dingen zonder erover na
te denken waardoor ze in gevaar kan lopen en waar ze later meestal spijt van krijgt. Verder is Micah geen slecht persoon. Wanneer je haar vertrouwen hebt gewonnen is ze één van de meest begripvolle en aardige personen die je tegen kan komen. Ze is een zeer goede vriendin en zal dan ook vechten voor iedereen die haar nauw aan het hart liggen.
Uiterlijk: Ze heeft zeer lange blonde haren en heldere groene en grote ogen. Aan make-up doet ze meestal nooit doordat het te veel moeite kost volgens haar. Ze heeft een simpel helix ringetje in haar rechteroor, wat je niet kan zien op de onderstaande foto. Verder heeft ze nog enkele tatoeages die onderaan bij 'extra' beschreven staan.

Mutant of wetenschapper: Mutant
Toekomstige mutatie (voor de mutant): Micah heeft de mogelijkheid om onzichtbaar te worden voor een gedurende
periode. Deze mutatie draagt echter veel nadelen met zich mee sinds het  moeilijk controleerbaar is. Vooral op de momenten wanneer ze angstig is, vol met adrenaline zit of heel verdrietig is lijkt ze verdwenen te zijn, wat ze overigens niet is. Ze blijft lichamelijk en geestelijk aanwezig, maar niemand kan het waarnemen. Micah zelf kan iedereen
daarentegen nog wel zien en horen. Hoelang de tijd van haar onzichtbaarheid zal zijn is keer op keer onvoorspelbaar. Soms is ze voor een zeer korte tijd “weg” terwijl het op een ander moment mogelijk is dat het veel langer duurt.
Zwakte:
Ze wordt gek door de stem in haar hoofd die ze te horen krijgt bij een bepaalde gebeurtenis. Niet alleen de stem zelf vind ze vervelend, maar het feit dat het oncontroleerbaar is maakt het hinderlijk. Wanneer de stem er is, krijgt ze die ook niet zomaar weg, ook al probeert ze het te negeren of ergens anders aan te denken. Ze is ervan overtuigd dat het haar eigen gedachten zijn of dat het een illusie is, simpelweg doordat ze geen andere verklaring kan bedenken.Ze heeft een hekel aan drukte waardoor ze de meeste publieke of drukke ruimtes mijdt. Ze bevind zich het liefst op rustige plekken waar niemand anders aanwezig is.
Extra:
Door de jaren heen heeft ze een bindingsangst ontwikkeld door dingen die ze heeft meegemaakt en gezien tijdens haar levensjaren, al heeft ze het altijd wel moeilijk gehad op het gebied van mensen vertrouwen. Door de bezorgdheid van haar ouders heeft ze veel testen op persoonlijkheidsstoornissen moeten ondergaan, maar nooit is er een echte stoornis geconstateerd. Wanneer iemand haar vertrouwen heeft kunnen winnen kan ze symptomen van verlatingsangst vertonen. Ze heeft enkele tatoeages op haar lichaam die elk apart een eigen betekenis hebben. De zon en maan die ze op haar rug heeft iets met haar persoonlijkheid te maken. De zon en de maan vormen een bepaalde harmonie met elkaar, net zoals haar totaal verschillende karaktereigenschappen die haar tot één persoon vormen. De pijl op haar ribben verwijst naar een heftige gebeurtenis in haar leven, namelijk het moment waarop ze bedreigd werd met een pijl door één van haar vaders vrienden. De leeuw op haar pols staat evenzeer voor haar persoonlijkheid, haar vurige karakter dat ze
soms kan vertonen doet haar denken aan een leeuw. Daarbij vind ze het gewoon een fascinerend en mooi dier.


Reactie plaatsen

Reageer op de blog ORPG personages van Lespoir .
Bericht plaatsen