Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Is is een nacht die je normaal
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Lespoir
avatar

 MeldenSchrijfwedstrijd seizoen 6 - ronde 2
Om haar uitgebreide make-up look af te maken, bracht ze een dikke laag mascara aan op haar bovenste wimpers. Zuchtend bekeek ze haar eigen spiegelbeeld, teleurgesteld na al het werk dat ze verricht had om er enigszins goed uit te zien. Hoeveel moeite Chloe ook deed, haar haren bleven even futloos en haar gezicht bleef er net zo vermoeid en bleek uitzien als voorheen. Uren verstreken elke keer weer wanneer ze opzoek was naar de perfecte outfit. Duizenden euro's verspilde ze aan het kopen van kleding zodat ze een kopie van verschillende modellen en actrices van zichzelf kon maken. Achter haar lichaam verschuilde precies hetzelfde verhaal. Verscheidene manieren had de jongedame uitgeprobeerd om het vet rondom haar beenderen te verminderen; gaande van dieetpillen tot het grofweg uithongeren van haarzelf. Haar gezichtsexpressie bestond slechts uit pure walging toen ze haar mollige lichaam bekeek. Ze maakte geen schijn van kans tegenover haar bloedmooie vriendin.                                                   
“Maak je maar geen zorgen, Chloe. Ik kan je helpen,” vertelde haar beste vriendin, Emily. Met een vriendelijke glimlach op haar gelaat bekeek ze Chloe die bijna in tranen uitbarstte.          
“Hoe dan?” weerklonk haar stem hoopvol.                                                                                                 
“Het is ontzettend simpel. Het enige dat je moet doen is boven het toilet gaan hangen en vervolgens je vinger in je keel steken. De rest zal vanzelf gaan,” legde ze uit. Het was een idee dat alles behalve onbekend klonk.                                         “Weet je zeker dat het een goed idee is?” vroeg Chloe twijfelend aan haar beste vriendin. Ze was bang dat het idee verkeerd liep, dat het haar lichaam niet hielp, maar juist averechts zou werken.                                                                                                                                                                                                     “Natuurlijk is het een goed idee! Probeer het gewoon,” bracht Emily op een nogal dwingerige toon uit. Hoe eng het idee ook klonk, ze raakte langzaamaan steeds meer overtuigd.                              
Aarzelend gleden haar ogen naar het toilet die zich evenzeer in de badkamer bevond. Het uitbraken van voedsel was een zeer bekend iets in de modellenindustrie. Hoe het ook werd afgeraden door haar andere vriendinnen, het was het proberen waard. Het was haar weg naar het creëren van het perfecte lichaam. Het lichaam dat noodzakelijk was voor het dragen van strakke jurkjes en croptops, net zoals de modellen in de tijdschriften droegen, evenals de verschillende meiden op Instagram. Langzaam begaf Chloe zichzelf naar de toiletpot toe, waarna ze voorover bukte en haar haren aan de kant deed zodat het niet langer in de weg zat.                                          
“Doe het, Chloe. Ik weet dat je je nadien veel beter zal voelen,” moedigde haar vriendin Chloe nog aan vooraleer ze het idee uitvoerde. Eenmaal haar vinger zich in haar mond bevond, stak ze die zodanig diep in haar keel dat het maken van kokhals geluiden onvermijdelijk werd. Tranen ontstonden zich in haar ogen terwijl ze de maaltijd die ze even geleden naar binnen had gewerkt volledig uit haar lichaam probeerde te krijgen.                           
Met een misselijk gevoel kwam Chloe overeind, haar breed glimlachende beste vriendin aangekeken. Ze vroeg zich af of het uitbraken van haar maaginhoud daadwerkelijk een goed idee was geweest. Langs de ene kant had het een rot gevoel veroorzaakt terwijl het anderzijds voor een opluchting had gezorgd. Ze moest Emily op haar woord geloven. Nooit zou ze Chloe op vreemde ideeën brengen. Bovendien had Chloe er ontzettend veel voor over om het perfecte lichaam te krijgen zodat ze eindelijk in haar peperdure kleding zou passen. Ze deed alles voor een mooi uiterlijk.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Schrijfwedstrijd seizoen 6 - ronde 2 van Lespoir .
Bericht plaatsen