Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Is is een nacht die je normaal
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Lespoir
avatar

 MeldenSchrijfwedstrijd seizoen 6 - Inschrijfronde
De fles vodka die enkele seconden nog tegen zijn lippen zat, zette hij neer op het houten nachtkastje naast het bed. Zijn nog brandende sigaret gooide hij op de vloer waarna hij er kort met zijn voet over schuurde om het vuur te doven.
Ordelijkheid was nergens te bekennen in zijn ruime kamer, schoonmaken was niets voor hem. โ€œDamnโ€ฆ De Geruchten kloppen,Genovese heeft een zoon.โ€ Hij bestudeerde de jongeman voor zijn neus tijdens hij zijn woorden uitsprak.Het was vanzelfsprekend dat hij dingen had gehoord, maar sinds er veel roddels werden verspreidt was het nooit zeker of het een waarheid of leugen was. Buitendien leek het hem vreemd dat een man zoals hem het hart had voor een relatie. Vermoedelijk was hij ontstaan vanuit een ongelukje, na alle verhalen die hij gehoord had over Genovese leek het hem onmogelijk dat hij een vrouw liefhad. Zoals gewoonlijk kon hij zijn grijns niet inhouden terwijl hij een aantal spottende woorden uitbracht.
โ€œNatuurlijk heeft hij een zoon, iedereen weet dat hij zijn handen niet van zijn hoeren af kon houden.โ€
Niets ontdeed hem van zijn grijns, hij vond het plezierig om iemand te kleineren, vooral wanneer het nieuwelingen waren. โ€œHet is vreemd dat jij zijn zoon bent, je lijkt niet op hem. Hij leek ontzettend gevaarlijk, maar jijโ€ฆ Jij ziet er het tegenover gestelde uit,โ€ bracht hij op een lacherige manier uit.Wanneer hij aan Luciano's zoon dacht, moest hij meteen denken aan een moedig en gevaarlijk iemand, net zoals hijzelf. De jongen voor hem daarentegen leek helemaal anders dan zijn vader.
โ€œAch, wat onbeleefd van me. Ik vergeet mezelf voor te stellen. Mijn naam is Nicholas, Nicholas Gorbachov,โ€ zette hij het gesprek verder. Hij was benieuwd naarchoe de jongen voor hem mocht heten. Dat hij Luciano's zoon was wist hij ondertussen al, zijn naam daarentegen had hij nog nooit gehoord. Simpelweg doordat hij nooit in zijn bestaan geloofd had. Mensen hadden hem talloze bijnamen gegeven, vermoedelijk doordat ook hen onwetend waren welke naam hij kreeg bij zijn geboorte. Nicholas was altijd nieuwsgierig naar nieuwelingen, vooral naar hun karakters. Hij lokte ze graag uit hun tent, op die manier kon hij weten hoe ze reageerden op zijn spottende uitspraken die hij zeer graag uitsprak. Niet dat hij rekening hield met iemand, iedereen wist hoe hij in elkaar zat. Hij bleef meestal zijn spottende zelf, hij kon het moeilijk laten. ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย  โ€œDus,heeft deze jongeman ook een naam? Of mag ik je gewoon de zoon van de demon noemen, net zoals de meeste mensen doen?โ€


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Schrijfwedstrijd seizoen 6 - Inschrijfronde van Lespoir .
Bericht plaatsen